VEFASIZ...

Aaaaaa daha neler. ALLAH Kormus canım seni. Bugun yengesine olan insanın yarın kimbilir kime ilgisi olur..
Daha neler mi? Dahası da var..Şuan yengesinin kız kardeşi ile birlikte. Eğer yanlş düşünüyosam Allah affetsin ama kız kardeşi yengesine benziyo diye onunla birlikte olduğunu düşünüyorum

Daha neler mi? Dahası da var..Şuan yengesinin kız kardeşi ile birlikte. Eğer yanlş düşünüyosam Allah affetsin ama kız kardeşi yengesine benziyo diye onunla birlikte olduğunu düşünüyorum
Utanmasa amcasıylada birlikte olucak potansiyel var onda. Hey allahım. Sen sıkma canını. Rabbim hayırlı kısmetler versin sana. İnsallah senin kıymetini bilicek guzel bi insan cıkar karsına.

Bu arada yas konusunu zip zip ile konustuk ve istemsiz olarak yani elinde olmadan yas soruyormus. Neden diye sordugumda merak ediyorum diyor. Bu sebeple bizde kendisini boyle kabul ettik///

Kazen merhaba,
Yaş konusu ile bir öneri sunmak istiyorum,daha önceden vardı,avatarın alt kısmında isteyen üye yaşını yazıyordu..
Tekrar böyle bir uygulamaya geçilebilirmi acaba,karşı tarafın yaşını bilmediğimiz için hitap şekli sorun oluyor çünkü.
Bana kızzz denildiği zaman sinir oluyorum açıkcası..

Iliski baslarken yemin edip sozler vermek cocuklugun dik alasi aşk diye yasadigin sey aşk degil ayrica keske kendini evcilik oyununa fazla kaptirmasaydin annwsiyle yemekler filan yazik olmuş ama siradan yani buna benzer zilyon ergenlik aski hikayesi toplarim sana merak etme yani buyuk bir aşkin cokusu fln degil unutursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…