Haberi olur çünkü yaşlı olduğu için biz burda yokuz h,sonu diye bilgi veriyorum bir yere giderkenher hafta sonu gidecek misiniz gorev gibi? her gittiginizde neden haberi olacak?
bence en bastan surekli goturmeyerek onune gecersiniz. zaten bir sure sonra siz de her hafta sonu gitmezsiniz.
Hanımlar merhaba nişanlım arsa aldı prefabrik bir ev yapacak hafta sonları gitmek için doğayı çok seviyoruz hafta sonları kaçmak istiyoruz ama şöyle bir durum var ki şimdiden düşünmeye başladım benim tek akrabam var aynı şehirde başka kimsem yok hayatta iki de abi var . annem gibidir ama. çocukken Cook iyiydik son 3,4 yıl didisir anlaşamaz olduk .. ayrı evlerdeyiz zaten onun evi var benim var 65 yasinda hastane pazar vs işlerine hep bakarım kendide şükür sağlıklı vs benim derdim biz bu evi yapınca hep bizle gelmek isterse bahçeli ev hasreti var kar seviyor vs tabi ki götürecez ama her gittiğimizde götüremem ki yani ben de nişanlımin ailesi her hafta gelsin istemem o da istemez , bana kalsa iki tarafı da ayda bir gece kalmalı götürüp iki tarafında gönlünü yapmak olur ama benim akrabama bu asla yetmez bide bisey söyleyince acayip alınan biri sizce bu durumu nasıl idare edebilir
O zaman söylemeyin böyle bir evinizin olduğunu. Haftasonları arayınca da piknikteyiz alışverişteyiz falan diyinKim olsa götürmem ben kendimle baş başa kalmak isterim nişanlım da istemez ara sıra olur tabii. Peki baştan kabalık yapmadan nasıl diyebilirim qdim gibi eminim çünkü hep gelmek ister hatta beni bırakın kalayım burda der
Haberi olur çünkü yaşlı olduğu için biz burda yokuz h,sonu diye bilgi veriyorum bir yere giderken
Çizmeye calisiyorum aslında.. akrabadan öte o büyüttü beni annem ben bebekken öldüğü için..şöyle ki yaşlı ve tek yaşadığı için bilgi veriyorum hafta sonu burda değilim gibi ..bence siz kişisel sınırınızı çizememişsiniz bu akraba ile. yardımcı olmanız çok güzel ama verdiğiniz paye ile belli ki yüz bulmuş, siz de bu nedenle alınacağını söylüyorsunuz.
her seferinde arayıp haber vermek zorunda değilsiniz.
Haftada bir bile fazla. Ayda 2 ayda bir birlikte doga evinize gidebilirsiniz abatmayin fazla.Hanımlar merhaba nişanlım arsa aldı prefabrik bir ev yapacak hafta sonları gitmek için doğayı çok seviyoruz hafta sonları kaçmak istiyoruz ama şöyle bir durum var ki şimdiden düşünmeye başladım benim tek akrabam var aynı şehirde başka kimsem yok hayatta iki de abi var . annem gibidir ama. çocukken Cook iyiydik son 3,4 yıl didisir anlaşamaz olduk .. ayrı evlerdeyiz zaten onun evi var benim var 65 yasinda hastane pazar vs işlerine hep bakarım kendide şükür sağlıklı vs benim derdim biz bu evi yapınca hep bizle gelmek isterse bahçeli ev hasreti var kar seviyor vs tabi ki götürecez ama her gittiğimizde götüremem ki yani ben de nişanlımin ailesi her hafta gelsin istemem o da istemez , bana kalsa iki tarafı da ayda bir gece kalmalı götürüp iki tarafında gönlünü yapmak olur ama benim akrabama bu asla yetmez bide bisey söyleyince acayip alınan biri sizce bu durumu nasıl idare edebilirim
İşte o bilgi değil rapor vermek oluyorÇizmeye calisiyorum aslında.. akrabadan öte o büyüttü beni annem ben bebekken öldüğü için..şöyle ki yaşlı ve tek yaşadığı için bilgi veriyorum hafta sonu burda değilim gibi ..
Çizmeye calisiyorum aslında.. akrabadan öte o büyüttü beni annem ben bebekken öldüğü için..şöyle ki yaşlı ve tek yaşadığı için bilgi veriyorum hafta sonu burda değilim gibi ..
İşte o bilgi değil rapor vermek oluyor
Anladık yaşlı ihtiyaçlı çok iyilik etti tamam da Allah korusun bir ihtiyaç durumunda o size haber verecek zaten aynı evde şuanda da yaşamıyorsunuz, bir ihtiyaç durumunda ha kendi evinizdesiniz ha kır evinde ne farkedecek koşacaksınız yine yardımına
Kadını ilgilendirmiyor ki gece nerede uyuyup gündüz nerede gezdiğiniz
Aksine kır evinde olacağınızı söylerseniz daha çok gerilir ya bana birşey olursa within de uzakta falan filan diye
Tamamiyle doğrubu bizim ülkenin kroniği.
daha çocukken pek çok kişinin bilinçaltına işleniyor biz yaşlanınca sen de bize bakacaksın diye.
bu şekilde söylenmese de örneklerle işleniyor çocuğun kafasına.
o yüzden çoğu çocuk yetişkin olduğunda hayatından ödün verip ebeveynlik yapmaya başlıyor.
Tamamiyle doğru
Benim annemde aynısını bana yapmaya kalktı, baktım kocamla sevişmeden önce bile anneciiiim biz sevişcezde ararsan birkaç dk geç açıcem diyecek duruma getirmiş beni kestim orada
Nefret ediyorum böyle şeylerden ya
Ama insan hiç mi farkında olmaz ben ne yapıyorum, verdiğim hesabın kime ne faydası var, kimi ne ilgilendirir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?