- 1 Ocak 2016
- 452
- 394
- 18
- 34
- Konu Sahibi parislondonn
-
Menfaat bitince dostluk biter. Ben iletişimimi kestim.Merhaba , hemen konuya giriş yapacağım çünkü fikirlerinize ihtiyacım var. Üniversite bitti ve ben yuksek lisans için kendi memleketimdeyim uzun suredir. Çok yakin bi arkadaşım var burada. İlkokuldan bu yana tanisiriz ve gerçekten en iyi arkadasimdir diyebilirim.Ben ağustos ayından beri onunla ayni sehirdeyim ama geldigimden bu yana daha benimle bir kere bile görüşmek istemedi. Normal mesajlasiyoruz arasiyoruz bi sıkıntı yok ama ben ne zaman görüşelim desem hep bi bahane. Halbuki isine geldiği zaman sevgilisiyle görüsebilen biri. Bir yildir sevgilisi var ve sevgilisi olmadan önce hep kendi derdi buluşalım diye. Ben üç dört defa görüşmek istedim ama o hep bahane buldu ya da erteledi. Atiyorum salı günü mu karar aldik cuma günü olsun mu işim çıktı diyo cuma gelince de mesaj bekliyorum ama unutuluyo. Unutuluyo derken konusu bile acilmiyo . ben artik sikbogaz etmemek için kesinlikle görüşelim demedim bir iki aydır ondan bekledim ama çit yok. Sizce ne yapmalıyım. İhtiyacı olsaydı mesela sevgilisi olmasaydı eminim kirk kere gorusurduk. Bütün bunlardan dolayı ben de ona mesaj atmiyorum. Gorusmedik diye sitem etmedim ama ne zaman bisey anlatsa ters ters dalga geçer gibi cevap yazıyorum ki bozulsun. Cidden yaptığı vefasızlık. Çok kirginim. Zaten bi hafta oldu ne o mesaj attı ne ben. Asla yazmayı düşünmüyorum . sizin başınıza boyle bi durum geldi mi. Fikir verirseniz sevinirim
Zaten ben de konuşmayı düşünmüyorum artik. Üstelik bu 3 oldu daha önceden de bunun kavgasını yapmıştıkMenfaat bitince dostluk biter. Ben iletişimimi kestim.
kac yillik seyler bitiyor, salla gitsin. üstüne düşmeye değmezZaten ben de konuşmayı düşünmüyorum artik. Üstelik bu 3 oldu daha önceden de bunun kavgasını yapmıştık
Aynen sadece ortaokul lise öğrencileri boyle sorunlar yaşıyor dimi alkış size. Ben de zaten içimi dökmek için yazdım uzatmak için değilÜniversite bitip yüksek lisans yaptığınıza emin misiniz? Bu konu daha çok orta son lise 1 konusu gibi...
Aramıyorsa görüşmek istemiyordur neyi uzatıyorsunuz?
Yok sevgilisi asla baskı yapmaz ona üstelik sevgilisi beni de sever yani gorusmemizi isterbelli ki sevgilisi kızı asosyal yapmış dışarı çıkartmıyor sen de yazışmayı kes bence bişey dediğinde cevap verme gitsin başka telefon arkadaşı bulsun
Ya açıkçası daha önceden de oldu bu. Özür falan diledi bu 3. Yukarda bi arkadaş yazmış bildiğin telefon arkadaşı olduk. Kendisi yaptığının farkına varmali diye düşünüyorum yanlış miyim. Üstelik ilk değil buÇok değer verdiğin bir arkadaşınsa gurur yapma açık açık sor sen böyle değildin önce can atardın benimle buluşmaya de gücendiğini söyle umursamazsa ilişkini kes
Hemen hemen aynı olay geldi basıma canim. Maalesef hayat boyle benim en yakın arkadaşımdı sevgili buldu unuttu beni. Simdi de evlenecekler hatta hani simdi iyi aramız ama insan unutmuyor eski seyleriMerhaba , hemen konuya giriş yapacağım çünkü fikirlerinize ihtiyacım var. Üniversite bitti ve ben yuksek lisans için kendi memleketimdeyim uzun suredir. Çok yakin bi arkadaşım var burada. İlkokuldan bu yana tanisiriz ve gerçekten en iyi arkadasimdir diyebilirim.Ben ağustos ayından beri onunla ayni sehirdeyim ama geldigimden bu yana daha benimle bir kere bile görüşmek istemedi. Normal mesajlasiyoruz arasiyoruz bi sıkıntı yok ama ben ne zaman görüşelim desem hep bi bahane. Halbuki isine geldiği zaman sevgilisiyle görüsebilen biri. Bir yildir sevgilisi var ve sevgilisi olmadan önce hep kendi derdi buluşalım diye. Ben üç dört defa görüşmek istedim ama o hep bahane buldu ya da erteledi. Atiyorum salı günü mu karar aldik cuma günü olsun mu işim çıktı diyo cuma gelince de mesaj bekliyorum ama unutuluyo. Unutuluyo derken konusu bile acilmiyo . ben artik sikbogaz etmemek için kesinlikle görüşelim demedim bir iki aydır ondan bekledim ama çit yok. Sizce ne yapmalıyım. İhtiyacı olsaydı mesela sevgilisi olmasaydı eminim kirk kere gorusurduk. Bütün bunlardan dolayı ben de ona mesaj atmiyorum. Gorusmedik diye sitem etmedim ama ne zaman bisey anlatsa ters ters dalga geçer gibi cevap yazıyorum ki bozulsun. Cidden yaptığı vefasızlık. Çok kirginim. Zaten bi hafta oldu ne o mesaj attı ne ben. Asla yazmayı düşünmüyorum . sizin başınıza boyle bi durum geldi mi. Fikir verirseniz sevinirim
Yok aman ya aram iyi falan olmasın artik istemez. Cidden yeter yaniHemen hemen aynı olay geldi basıma canim. Maalesef hayat boyle benim en yakın arkadaşımdı sevgili buldu unuttu beni. Simdi de evlenecekler hatta hani simdi iyi aramız ama insan unutmuyor eski seyleri
Aynen ben de onun kızgınlığını ve kirginligini yaşıyorum. Ne biliyim ya bi derdi olduğunda benden başka anlaticak kimsesi yok cidden asosyal ve çevresinde de sevilen biri değil. Demek yalniz olduğu için benle vakit geçirmiş enteresan diyorum yani. Simdi sevgilisi var ve yalnızlığını giderdi. Aramasin gorusmesin bakalım.Evet ayni seyleri yasadim. Bu arkadaslik da kesinlikle bitmeli. Üzülen siz olursunuz. Yirmi küsür senelik kardesim dedigim kisiyi iki senedir aramiyorum. O zaten aramiyor. E ben de aramayinca hemen bitti. Üzücü, ben yaptiklarima yanarim bir tek. Nankörlük diyorum, karaktersizlik diyorum. Insan neden bu denli degisir diyorum. Ama oluyor hayatta böyle seyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?