Vefat eden amcamın hikayesi..

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
Kızlar daha önce yengemlerden ara ara duyuyordum ama geçenlerde hikayenin tamamını anlattı yengem..Amcam gençliğinde Senem adında bir kızı çok sevmiş oda amcamı.2 sene çıkmışlar..23 yaşındaymış ozaman..Amcam askerliğe gitmiş izne gelince kızın yaşadığı yere gitmiş görüşmek için.Ozaman yengemlerde kalıyormuş.Dönmüş.Çantasında havlu sabun falan bulmuş yengem.Sorunca da annesi istemiyordu otelde görüştük demiş.
Amcam askerliğini yapıp gelince evlenceklermiş ama kızın annesi hiç istemiyormuş amcamı.Neyse kız amcamı arayıp annem beni başkasıyla evlendircekmiş babamın aklına girmiş oda aynı şeyi söylüyor napayım ben diye.Amcam tabi deliye dönmüş.Sonra birdaha aradığında ulaşamamış kızın oğlan kardeşi amcamı arayıp ablamı başkasıyla evlendiriyorlar demiş.Amcam annem kaza geçirdi diyerek izin almış askerden gelmiş kızı bulamamış.Evlenmiş yani ama isteyerek mi istemeyerek mi kimse bilemedi.
Amcam tabi çökmüş.Askerliği bitip gelmiş.O esnada ev telefonunu biri aramış yengemlerin.Ses vermeden ağlıyormuş.Yengem anlamış Senem sen misin diye oda evet ben isteyerek yapmadım evliliği kötüyüm hastayım birkez olsun Doğan'ı göremez miyim diye.Geri dönememişler numara gözükmüyormuş..Sonra kızın oğlan kardeşi amcama ulaşmış ablam çok hasta seni görmek istiyor diye.Amcam istememiş.Ama unutamamışta.Amcam başkasıyla görüşmeye başlamış evlenmek için.Görücü olduğundan hemen evlenmiş.Tabi biraz da isteksizmiş.Evlendikten sonra nasıl oldu amcam mı onu aradı bilmiyoruz ama kız tekrar amcamı rahatsız etmeye başlamış ben ozamanlar ufaktım.Amcamın eşi yengemin sinir krizi geçirdiğini hatırlıyorum sadece.Sonra etraf durulmuş..birgün amcam yengemlerin yanına gelip ben izne geleli ne kadar oldu diye hesap yapıyormuş 9 ay eder şöyle böyle konuşmalarını duymuşlar(kızla otelde kaldıklarında beraber olmuşlar kız arayıp oğlum olucak ama senden demiş).Kısa bir süre sonra amcamın kendi evliliğinden bir oğlu oldu.Ve trafik kazası geçirdiler.Eşi çocuğu ve kendisi vefat etti..Birkaç gün sonra Senem arayıp ağlayarak doğru mu demiş yengemler evet demiş çocuk ne oldu demiş oda öldü mü demiş..Evet demişler ağlamış,yengem çok kötü ağlıyordu kız dedi.Aradan 1 sene geçmiş tekrar arayıp çocuk Doğan'dan demiş.Yengemler bunu babaanneme söylemiş.Babaannem biraz para göz biriydi amcamında arsası falan vardı vermek istemedi belki de.Yengemleri tehtid etmiş sakın duymuyum öyle birşey konuyu tamamen kapatın diye.Orda kapanmış konu..Babaannem birkaç ay önce vefat edince yengem de anlattı bana.Amcam 2000 yılında vefat etti.Üstünden baya zaman geçti.Ama kimsenin birşey yapmaması veya gerçekten çocuk amcamdan mıydı bunu öğrenmek için çaba gösterilmemiş olması..Bilmiyorum dinleyince çok üzüldüm..

Böyle olaylar sadece filmlerde oluyor sanırdım :KK51:
Filmi izlerken kadın neden sevdiği adama çocuğun ondan olduğunu söylemiyor bu nasıl bir gurur diye kızardım.
Keşke Senem de söyleseymiş amcanıza ..

Saf bir adam miymis Senem in kocasi. Koy yerinde bakire degilsin bir hamilesin baskasindan bu iki. Ilginc dogrusu

lütfen konularınızı ilgili bölümlere açın. bdvye açılacak konulara dikkat edin ve bunu tekrarlamayın. tekrarı halinde ceza alırsınız

senemin kocası matematik dersinden sıfır çekmiş anlaşılan

hesap kitap bilen adam çocuk kaç ayda doğar bilirdi

X