- 20 Şubat 2019
- 1.367
- 2.610
- 133
Bizim bi akrabanın kızı da bir kaçma olayı yasadi kısa sürdü geri geldi 10 yıl.sonra yeniden evlendi kimseye söylenmedi şimdi oğlu oldu yeni yani yaşadığınız şokta cokk haklısınız ben de şaşırır rahmetliye içten içe gönül de koyardım ama bilseydiniz belki güzel anılarıniz olmayacaktı yani demem o ki akrabalar bazen gayet sistemli.olarak saklayabiliyirlar ben kuzenim için seviniyorum bilinse asla yuva kuramayacakti kısacık bir deneyim yüzünden.. ama ayni zamanda kumar bu tabiki aldatmak gibi ...zor isArkadaşlar öğretmen olarak kamuda görev yapıyorum, yer değişikliği için tayin dilekçesi vermiştim. Dilekçe için vukuatlı nüfus kayıt örneği istediler ve hayatımın şokunu yaşadım. Vukuatlı nüfus kayıt örneğini inceleyince eşimin daha önce evlenip boşandığını gördüm.11 senelik evliyim, 8 yaşında bir çocuğum var. Eşimi ocak ayında ani bir şekilde kaybettim, ne düşüneceğimi bilemiyorum... Ailesi ile bu süreçte daha da yakınlaşmıştık onlara karşı tavrım nasıl olmalı bilemiyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum.