Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkesin 11 senelik kocası daha önce evlenmiş ve bunu gizlemiş olmuyor. Kadın ne yapmalıyım diye soruyor. Tüm ailesinin organize şekilde bunu gizlediğini düşünüyor. Bizden fikir yardım istiyor. Kadının çocuğu var ne şakası ya? Kim olsa bilmek ister. Çok cool mu oldunuz konu sahibini azarlayınca?Bence siz saka yapıyorsunuz bunu düsünerek sakaya saka ile karsılık verdim.
Zira bizim tam olarak ne yapmamızı istiyorsunuz?
İstiareye yatalım soralım mı? Yani biz ne yapalım tam olarak isteğiniz nedir
Kapanıyor fakat girişte aktif et dediğinizde giriş yapabiliyorsunuz.E-devlet hesabı vefatının 10. gününde kapatıldı. Farklı bir şekilde erişim mümkün mü acaba?
Kardeşi olsa o kayıtlarda çıkardı, abartmasak mı, eski eş çıkacak da olan çocuk mu çıkmayacak.
Evet görünmüyorÇocuğu olsa vukuatlı nüfus kaydında görünür yazılmış da kadın kendisi için almış. Yani ölen eşimizin başka çocuğu varsa niye bizim nüfus kayıt belgemizde görünsün? Yanlışsam düzeltin lütfen.
Ben de olsam ailesine gider sorardım. Bunun niye gizlendiğini bilmemek insanı düşünceden düşünceye atar. Yazıldığı gibi formalite bir evlilikse veya çok kısa sürede anlaşmazlık başlayıp boşandılarsa sizi üzmek istememiş olabilir.
Ben kimseye kırıcı konuşmadan eşimin anne ya da babasının nüfus kayıt örneğine bakmak istediğimi söylerdim.Yalnız bundan emin değilim, yani onlarınkinde eşinizin evliliği görünür de varsa bir çocuk o yazılır mı?
Ben en kötüyü bile bilmek gerek düşüncesindeyim.
Boşanmış, dul vs bunlar yazılmıyor artık. Bekar yazıyorlar ve benim bildiğim en az 15 senedir böyle.Evlendiğinizde sanıyorum k eski kimlikler vardı, eski kimliklerde medeni durum yazıyordu hiç bakmadınız mı? Anneminkinde boşanmış yazıyordu hatırlıyorum da
annemden aklımda öyle kalmış şu an yazılmıyır ama eskiden vardı belki o zamanlara denk gelmiştir diye düşündüm zpr durum ciddenBoşanmış, dul vs bunlar yazılmıyor artık. Bekar yazıyorlar ve benim bildiğim en az 15 senedir böyle.
Eskiden boşanmak daha zordu, davalar daha uzun sürüyorduYurt dışında yaşamadı ama yurt dışına gitme arzusundan bahsederdi sıklıkla. Acaba bununla alakalı bir şey olabilir miYurt dışına gitmek için bile olsa 2 sene sürer miydi bu durum? Bu tarz bir evlilikte süreç nasıl işliyor bilginiz var mı?
Ben de kafamda kurup canımı sıkacağıma direkt arar sorardım ailesine. Nedir aslı diye.Bence üzerine düşünülecek bi şey yok ben direk arayıp sorardım en sorulabilecek kişiye yani bu merak edilmeyecek sorgulanmayacak bi şey değil şu an bile sormadan iyi dayaniyorsunuz
Kardeşi olsa o kayıtlarda çıkardı, abartmasak mı, eski eş çıkacak da olan çocuk mu çıkmayacak.
Başınız sağolsun.İnsan şok olur gerçekten ve en kötüsü muhatabına hesap soramamak.Insanın duygularını değiştirir böyle birşey hayırla yad ederken kızgınlık onun önüne geçer.Ailesine usulünce sorulabilir.Cevap ne olursa olsun durum degişmeyecek ama umarım kendinizi daha iyi hissedeceğiniz bir cevap olur.Arkadaşlar öğretmen olarak kamuda görev yapıyorum, yer değişikliği için tayin dilekçesi vermiştim. Dilekçe için vukuatlı nüfus kayıt örneği istediler ve hayatımın şokunu yaşadım. Vukuatlı nüfus kayıt örneğini inceleyince eşimin daha önce evlenip boşandığını gördüm.11 senelik evliyim, 8 yaşında bir çocuğum var. Eşimi ocak ayında ani bir şekilde kaybettim, ne düşüneceğimi bilemiyorum... Ailesi ile bu süreçte daha da yakınlaşmıştık onlara karşı tavrım nasıl olmalı bilemiyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum.