- 19 Mayıs 2020
- 47.325
- 212.607
- 598
İyi sizin kocanız ölünce önünü ardını aramazsınız. Bedava konuşması gibi var mı be?Ölü adam. Ölü. Öldü. Mevta. Mortoyu çekmiş.
Kandırdı diyelim. Ne olacak? Cesedini çıkarıp asacak mısınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi sizin kocanız ölünce önünü ardını aramazsınız. Bedava konuşması gibi var mı be?Ölü adam. Ölü. Öldü. Mevta. Mortoyu çekmiş.
Ne acı di mi ?İyi sizin kocanız ölünce önünü ardını aramazsınız. Bedava konuşması gibi var mı be?
Ya karısı bu karısı. Resmen karısı. O sormayacak kim soracak? Onu ilgilendirmeyecek kimi ilgilendirecek? Kendileri olunca Osmanlı sarayındaki çeşnicibaşı dedesine kadar araştırırlar kocalarını. Diğerleri sadece samimiyetsizdi, bu başka bir şey. Buna cidden kızdım.Ne acı di mi ?
Yaşamadığı bir yıkımın ardından hadsizce şunları konuşabiliyor
Hiç demiyor ki ulan bir gün benim eşimde ölürse mortoyu çekmiş diyebilirler.
Ne kadar da rasyonel olmayan bir yorumÖlü adam. Ölü. Öldü. Mevta. Mortoyu çekmiş.
Aynı şeyi düşündüm dün geceden beri hastayım yazamadım aynı sakinlikten meraksızlıktwn bende istiyorumAy çok meraksızsınız yavalla hayatımda şöyle sakinlik istiyorum.. Ne güzel bir sabır ben çoktan tüm sülaleye haber salmış eski eşe kadar öğrenmiş gidip konuşmuştum nedir ne değildir evladımın babası bu saklanacak önemsenmeyecek bir şey asla değil. Bir insan neden saklar? Altında neler neler çıkar belki de..
Valla imrendim ben bu sabıra şöyle dümdüz kafa rahatlığı isterdim..
Sosyopat ya. Sıfır empati sıfır insanlık.Ya karısı bu karısı. Resmen karısı. O sormayacak kim soracak? Onu ilgilendirmeyecek kimi ilgilendirecek? Kendileri olunca Osmanlı sarayındaki çeşnicibaşı dedesine kadar araştırırlar kocalarını. Diğerleri sadece samimiyetsizdi, bu başka bir şey. Buna cidden kızdım.
İçinizin kötülüğünü kusmuşsunuz resmen bu nasıl bir yorum?Ölü adam. Ölü. Öldü. Mevta. Mortoyu çekmiş.
Konu sahibi sormadiniz hala,ya lütfen hiç olmazsa bizim için sorun meraktan öldük,ailesi biliyor mu bilmiyor mu niye saklamışlar ayrıca sabriniza hayran kaldım sakinliğinize maasallah@Mune umarım bu kişiye müdahale edersiniz artık.
Valla yaKonu sahibi sormadiniz hala,ya lütfen hiç olmazsa bizim için sorun meraktan öldük,ailesi biliyor mu bilmiyor mu niye saklamışlar ayrıca sabriniza hayran kaldım sakinliğinize maasallah
Genel olarak çok şeye sabredebilen, sistemli bir şekilde düşünmeden hareket etmeyen biriyim evet... Ama bu ara ekstra o kadar önemli şeyler gelişiyor ki hayatımda onların arasında dile getiremedim bir türlü inanın. Deli gibi merak ediyorum ama söyleyecek uygun koşul yaratamadım henüz. Şimdi de çocuğumun bir sağlık sorunu çıktı, tahlil vs derken canım ona çok sıkılıyor. Başka şeyler konuşmayı kendime yediremiyorum bu ara. Yani hayat normal bir rutin halinde ilerlemiyor anlayacağınız bazıları için...Konu sahibi sormadiniz hala,ya lütfen hiç olmazsa bizim için sorun meraktan öldük,ailesi biliyor mu bilmiyor mu niye saklamışlar ayrıca sabriniza hayran kaldım sakinliğinize maasallah
Sıkmayın caninizi. Daha once evlenip bosandigini öğrenirseniz evlenmezsiniz diye dusunmuslerdir. Nasilsa cocugu da yok, suyu bulandirmayalim demişlerdir. Dogru mu derseniz, hayir degil tabiiki. Altindan cok buyuk bir mesele cikacagini sanmıyorumGenel olarak çok şeye sabredebilen, sistemli bir şekilde düşünmeden hareket etmeyen biriyim evet... Ama bu ara ekstra o kadar önemli şeyler gelişiyor ki hayatımda onların arasında dile getiremedim bir türlü inanın. Deli gibi merak ediyorum ama söyleyecek uygun koşul yaratamadım henüz. Şimdi de çocuğumun bir sağlık sorunu çıktı, tahlil vs derken canım ona çok sıkılıyor. Başka şeyler konuşmayı kendime yediremiyorum bu ara. Yani hayat normal bir rutin halinde ilerlemiyor anlayacağınız bazıları için...
Çok çok geçmiş olsun umarım basit bi şeydir hemen atlatır bu sorunu yavrucakGenel olarak çok şeye sabredebilen, sistemli bir şekilde düşünmeden hareket etmeyen biriyim evet... Ama bu ara ekstra o kadar önemli şeyler gelişiyor ki hayatımda onların arasında dile getiremedim bir türlü inanın. Deli gibi merak ediyorum ama söyleyecek uygun koşul yaratamadım henüz. Şimdi de çocuğumun bir sağlık sorunu çıktı, tahlil vs derken canım ona çok sıkılıyor. Başka şeyler konuşmayı kendime yediremiyorum bu ara. Yani hayat normal bir rutin halinde ilerlemiyor anlayacağınız bazıları için...
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerimGenel olarak çok şeye sabredebilen, sistemli bir şekilde düşünmeden hareket etmeyen biriyim evet... Ama bu ara ekstra o kadar önemli şeyler gelişiyor ki hayatımda onların arasında dile getiremedim bir türlü inanın. Deli gibi merak ediyorum ama söyleyecek uygun koşul yaratamadım henüz. Şimdi de çocuğumun bir sağlık sorunu çıktı, tahlil vs derken canım ona çok sıkılıyor. Başka şeyler konuşmayı kendime yediremiyorum bu ara. Yani hayat normal bir rutin halinde ilerlemiyor anlayacağınız bazıları için...
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama hayatın akışı sizin dediğiniz gibi değil. Keske o kesinlikte olsa. Bilgisayar oyunu gibi bir level atlandığında eski level kapansa. Hayat çok kolay olurdu.Ölü adam. Ölü. Öldü. Mevta. Mortoyu çekmiş.
Ne yapacağımı sana sormam!İyi sizin kocanız ölünce önünü ardını aramazsınız. Bedava konuşması gibi var mı be?
Sen kimsin, canım ne isterse yaparım, bana emir vermeye hakkın yok!E devlette soyağacına bakmak için sabaha kadar pc başında bekleyen tipler gelmiş burada “Öldü o öldüüü” diye duyar kasıyor. Sizin başınıza gelirse siz hiç karıştırmazsınız hanımefendi.
Kızsan ne olur, kimsin sen! Ekmeğimi suyumu mu veriyorsun?Ya karısı bu karısı. Resmen karısı. O sormayacak kim soracak? Onu ilgilendirmeyecek kimi ilgilendirecek? Kendileri olunca Osmanlı sarayındaki çeşnicibaşı dedesine kadar araştırırlar kocalarını. Diğerleri sadece samimiyetsizdi, bu başka bir şey. Buna cidden kızdım.
Akıl yaşta değil baştadır. Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağar.Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama hayatın akışı sizin dediğiniz gibi değil. Keske o kesinlikte olsa. Bilgisayar oyunu gibi bir level atlandığında eski level kapansa. Hayat çok kolay olurdu.
Ama bizlerin hafızası var, tek bir koku insanı 30 yıl öncesine götürebilir. Esi fiziken öldü diye konu sahibinin hatiralarindan, hafızasında ve hatta hayatından çıkmıyor. Kandırdı diyelim. İç dünyasında bir sorgu yaşayacak. Bu gayet insanı. Bunu öğrenmek en doğal hakkı.
Umarım yaşınız 18 civaridir da yakın dönemde genç yaştaki eşini kaybeden bir kadının eşine mortoyu çekmiş vs demeniz cocuklugunuzdandir. Diğer türlüsü kötü niyete girer.
Görmeyeli amma sinir yapmışsın sakin ol şampiyon ya erken kırışırsın böyle.Ne yapacağımı sana sormam!
Sen kimsin, canım ne isterse yaparım, bana emir vermeye hakkın yok!
Kızsan ne olur, kimsin sen! Ekmeğimi suyumu mu veriyorsun?
Akıl yaşta değil baştadır. Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağar.