Eşimin dedesi Dr un demesine göre son Günlerini yaşıyormuş yoğun bakımda , başka bir ilde ysşıyor dede vs , eşimin ailesi ile 6 aydır görüşmüyorum aynı ildeyiz , tüm sülalesi ile sorun yaşadım özellikle eşimin tavırlarından dolayı hep annesi ni teyzelerini babasını Kardeşini haklı larmış gibi savundu , psikolojim çok bozuldu buraya gelin geldim geleli , ilaç kullanıyordum tedavi için , yeni yeni bırakıyorum ve psikolojimin hassas , ne Zaman eşimin sülalesinin içine girsem hep bi travma kırgınlık ve öfke nöbetleri geçiriyorum , korkuyorum dede vefat edrse gitmek istemiyorum o insanları görmek istemiyorum , eşimi nasıl ikna ederim ???
Bu kadar zorsa senin, için gitmemen daha iyi olacak diye düşünüyorumYine herkes bi yana çekiştirip Durmuş konuyu , tüm sülalesi evliliğimize dibine kadar burnunu sokup bizi birbirimize düşürdüler ilk iki yılım ve düğün öncem kabus gibiydi , tüm sülale boş tipler olduğundan benim Hakkımda atıp tuttular birbirlerine , kırk yılda bi gördüğüm akrabaları bile triple yaklaştı bana , bunlar az travmalar değil , daha sayfalar Sürer anlatmam , korkum şu ki oraya gidip o insanları yeniden görmek vs beni başa tekrar saracak , defalarca bunu yaşadım , sanırım travma yaşamayan lar beni anlamayacak
Istemezken gider misin peki ?buna benzer bir korku da benim var.eşimin ailesi tarafından biri vefat ederse gör sen showu ayrıca gitmak de gerekir ve ben asla gitmek istemem.
Cenaze kalkınca kimse yas tutmuyor , kadınlar mutfağa odalara doluşuyor , kimle ne konuşacam , mutfağa girip hizmet ettiğimi hayal etmek bile delirtiyor beniDaha adam ölmemis de cenazede bile tavir yapacak ne olabilir ki insanlik mi öldü
Kimseyle yuzgoz olmadan Allah rizasi icin yaparsin bi seyler olur biter. Ya da psikiyatrina danis durumun ciddiyse uzman versin karariCenaze kalkınca kimse yas tutmuyor , kadınlar mutfağa odalara doluşuyor , kimle ne konuşacam , mutfağa girip hizmet ettiğimi hayal etmek bile delirtiyor beni
altı yedi aydır görüşmüyorum ama annesi işine geldiğinde bişey yokmuş gibi davranıyor ama görmüyorum onları hiç. görmek de istemiyorum hiç hiç hiç,
sen ne gibi sorunlar yaşadın onlarla
eşin nasıl razı oluyor benim eşim hep bişey olmamış gibi davranmamdan yana
bana ciddi zarar verdiler asla görüşmek isteyeceğim insanlar değil, sırf eşim arada kalıyor diye üzülüyorumve eşime de kzıyorum aslında,
eşin ailenle görüşüyor mu peki?
kaç yıllık evlisin?
bebeğin doğduğunda gelmezler mi?
aynı ilde misiniz?
Kimse yapmak istemediğin bişeye zorlayamaz seni... Gitmek istemiyorsan gitmezsin... Ama eşin bu duruma üzülür belki de kırılır, ailesi de orda ona laf sokabilir... Bunları önemsiyorsan git derim... Bence eşinle bu durumu konuş sonradan aranızda bir kırgınlık olmasın...Cenaze kalkınca kimse yas tutmuyor , kadınlar mutfağa odalara doluşuyor , kimle ne konuşacam , mutfağa girip hizmet ettiğimi hayal etmek bile delirtiyor beni
Tahammülüm çok az zaten hemen patlıyorum , öfkeli bir insan oldumeşine nasıl tahammül ediyorsun peki, madem çok ciddi sorunlar oldu detay bilmiyoruz tabi, esin senden hiçbir şey olmamış gibi davranmanı bekliyor ona nasıl katlanıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?