Velayet davasi

Seasidepink

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2017
5
4
16
30
Merhaba cok acil yardiminiza ihtiyacim var lutfen bilgili arkadaslar bana cevap yazin 15 gunluk bebegim var esimle hic gecinemedik gecinemiyoruz ayrilmak istiyorum ama beni tehdit ediyor cocugu alip kacarim 2 yasina kadar buyut sonrasinda senden yasal yolla alirim benim maddi durumum daha iyi mahkemeye bunu ispatladigimda velayeti bana verirler istedigim zaman cocugumu gorurum alirim yoksa kavga cikaririm annenin evini dagitirim gibi seyler soyluyor ben calisirsan eger o durumdada cocugumu benden alabilirmis be yapmaliyim oglum olmadan yasayamam lutfen yardim edin biliyorum ki bosanma sonrasinda hep kavgalsr cikaricak aileme ve bana satasicak ne yabilirim bu konuyla ilgili

Erkek Milleti işte

Sıkıştılar mı, korkutma tekniğini kullanıyorlar.

Demek ki baya sıkışmış, seni korkutmaya çalışıyor? Merak etme, daha 15 günlük bebek bu. Anneye muhtaç. Sana ihtiyacı var. O adama vermezler bence. Kanıt ve İspatların olsun yalnız. Ayrıca Mahkeme de de söylemelisin, eşinin bu sözlerini

Madde bağımlılığı ya da iffetsiz yaşam, bunlar olmadığı müddetçe o kadar küçük bebeği sizden ayırmaları mümkün değildir
Bu süreçte dikkat etmenizde fayda var .Yakin bir arkadasim boşandıktan sonra eski eşinin gerek mesaj gerek sosyal medya aracılığıyla rahatsız edilmiş. Bu mesajlar velayet davasında delil olarak sunulmuş lakin sonuç alınamamıştı. (Özel hayata mudahele )

İftira atacağını söylediği bir anı kaydet dursun. Hiç bir halt edemez sadece tehdit ediyor. Çocuğun tapusu senin.

Ses kaydı delil sayılmıyor mahkeme de .
Çocuğu 12 yaşına kadar anneye verir mahkeme artı maddi durum bunu değiştirmez , babadan alıp nafaka olarak anneye verilir.

Kadın uyuşturucu bağımlısı yada kötü kötü şeyler yapmıyorsa çocuğun velayeti %100 anneye veriliyor, aksi mümkün değil. isterse aylık maaşı 50000 dolar olsun kocanın senin 0 tl , çocuğu sana verir mahkeme. maaşa paraya bakmaz mahkeme

Peki bayanlar cocugumu aldigimda kacirirsa yada gelip kavga cikarirsa ki bunlari yapacagindan cok eminim ne yapabilirim ben bunlari yasamak istemiyorum oglumla mutlu olmak istiyorum

Kocanız dağda mı yasıyor, cocugu kacırıcakmıs da ailenizin evini dagıtıcakmıs da. Anasına babasına söyleyin, ogullarının tasmasını tutsunlar. Annenizin evini dagıtması da öyle kolay degil, evdekileri tembih edersiniz kapıyı acmazlar. Kapıya dayandıgında da polis cagırırlar. Icinizi ferah tutun, mahkeme velayeti size verdikten sonraki sürecte de her seyin bir cözümü vardır.

Bu söylediklerini bi şekilde mesajla yazdırmaya çalışın yahut yanınızda güveneceğiniz biri varken söyletmeye çalışın boşanma davası açın uzaklaştırma kararı alın bebeğin velayetini de kimse babaya vermez rahat olun

Peki bayanlar cocugumu aldigimda kacirirsa yada gelip kavga cikarirsa ki bunlari yapacagindan cok eminim ne yapabilirim ben bunlari yasamak istemiyorum oglumla mutlu olmak istiyorum

polisi ararsın kuzum.
korkma el kadar sabiyi babaya verecek hakim yoktur bu ülkede.. sanmıyorum yani..
sallamasın bol keseden.

şuan böyle atıp tuttuğuna bakma. çocuğu alıp da kendi rahatını bozmaz hiçbir koca kişisi.
o senin huzurun bozulsun canın acısın diye öyle söylüyor emin ol buna.
zaten çocuk belli bir yaşa gelene kadar yatılı görme imkanı yok sanırım.
bu tehditlerin sonrasında da 15 günde ya da 1 ayda bir belki bir saat görüş izn, çıkar babasına.

bunlar sonraki aşamalar zaten.
sen önce bir sakin ol. süt veriyorsun belki, 15 günlük bebeciğin etkilenmesin şu ruh halinden...

Az aklını kullan tetikle telini uçuş moduna al ve bir yere koy kamera kaydı al durumu hakime delil sun yasak bu derlerse de aldanma senin başka ispat yolun yoktu zira unutma bu sözü demeyi de çocuğu hapise girsen alamazlar senden akıl hastası yada yüz kızartıcı suç işlemediğin sürece

Senin yaşayacağını düşündüğün bir çok şeyi boşanırken ben yaşadım canım tehdit hakaret şantaj yaşadığım evi rahatsız etmeler VS evet insan yıpranıyor çok kahroluyor ama inan karşı taraf bişey yapamıyor yapamazda. Tek karakoldan uzaklaştırma vs al daha rahat edersin.. Kozlar elinde olur.. Ama şimdiki aklım olsaydı asla o kadar o olayları yaşarken o kadar kahrolun üzmezdim kendimi oğluma vermedim psikolojimi bir ona yanıp üzülüyorum he böyle insanlar uslanıyor mu hayır ama adalet tecelli ediyor her ay bir korku yaşıyor neyden ceza alıcam diye.. Lütfen bebeğine ver tüm psikolojini..

Reactions: Den
Onu yaparım bunu yaparım demekle olmaz sen bir avukat bul ona danış o sana neyin nasıl olduğunu güzelce anlatır.bu önemli bir konu,bence git avukata. Çünkü buradaki yazılar bazen yanlış olabiliyor.

Küçük çocukları anneye veriliyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…