- 20 Haziran 2017
- 5
- 4
- 16
- 30
- Konu Sahibi Seasidepink
-
Kocanız dağda mı yasıyor, cocugu kacırıcakmıs da ailenizin evini dagıtıcakmıs da. Anasına babasına söyleyin, ogullarının tasmasını tutsunlar. Annenizin evini dagıtması da öyle kolay degil, evdekileri tembih edersiniz kapıyı acmazlar. Kapıya dayandıgında da polis cagırırlar. Icinizi ferah tutun, mahkeme velayeti size verdikten sonraki sürecte de her seyin bir cözümü vardır.Merhaba cok acil yardiminiza ihtiyacim var lutfen bilgili arkadaslar bana cevap yazin 15 gunluk bebegim var esimle hic gecinemedik gecinemiyoruz ayrilmak istiyorum ama beni tehdit ediyor cocugu alip kacarim 2 yasina kadar buyut sonrasinda senden yasal yolla alirim benim maddi durumum daha iyi mahkemeye bunu ispatladigimda velayeti bana verirler istedigim zaman cocugumu gorurum alirim yoksa kavga cikaririm annenin evini dagitirim gibi seyler soyluyor ben calisirsan eger o durumdada cocugumu benden alabilirmis be yapmaliyim oglum olmadan yasayamam lutfen yardim edin biliyorum ki bosanma sonrasinda hep kavgalsr cikaricak aileme ve bana satasicak ne yabilirim bu konuyla ilgili
Peki bayanlar cocugumu aldigimda kacirirsayada gelip kavga cikarirsa ki bunlari yapacagindan cok eminim ne yapabilirim ben bunlari yasamak istemiyorum oglumla mutlu olmak istiyorum
Merhaba cok acil yardiminiza ihtiyacim var lutfen bilgili arkadaslar bana cevap yazin 15 gunluk bebegim var esimle hic gecinemedik gecinemiyoruz ayrilmak istiyorum ama beni tehdit ediyor cocugu alip kacarim 2 yasina kadar buyut sonrasinda senden yasal yolla alirim benim maddi durumum daha iyi mahkemeye bunu ispatladigimda velayeti bana verirler istedigim zaman cocugumu gorurum alirim yoksa kavga cikaririm annenin evini dagitirim gibi seyler soyluyor ben calisirsan eger o durumdada cocugumu benden alabilirmis be yapmaliyim oglum olmadan yasayamam lutfen yardim edin biliyorum ki bosanma sonrasinda hep kavgalsr cikaricak aileme ve bana satasicak ne yabilirim bu konuyla ilgili
Onu yaparım bunu yaparım demekle olmaz sen bir avukat bul ona danış o sana neyin nasıl olduğunu güzelce anlatır.bu önemli bir konu,bence git avukata. Çünkü buradaki yazılar bazen yanlış olabiliyor.Merhaba cok acil yardiminiza ihtiyacim var lutfen bilgili arkadaslar bana cevap yazin 15 gunluk bebegim var esimle hic gecinemedik gecinemiyoruz ayrilmak istiyorum ama beni tehdit ediyor cocugu alip kacarim 2 yasina kadar buyut sonrasinda senden yasal yolla alirim benim maddi durumum daha iyi mahkemeye bunu ispatladigimda velayeti bana verirler istedigim zaman cocugumu gorurum alirim yoksa kavga cikaririm annenin evini dagitirim gibi seyler soyluyor ben calisirsan eger o durumdada cocugumu benden alabilirmis be yapmaliyim oglum olmadan yasayamam lutfen yardim edin biliyorum ki bosanma sonrasinda hep kavgalsr cikaricak aileme ve bana satasicak ne yabilirim bu konuyla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?