• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

velayet hakkında acil bilgi ve yardimlariniza ihtiyacım var

Zepcem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
172
91
98
merhaba herkese esimle olan olayları ozetliym önce sizlere esimle aşırı geçimsiz bir hayatımız var buna şiddet hakaretler psikolojik siddetler de eklendi 3 kere kustum gittim ama boş boş boş 1 haftadır konuşmuyorum onunla bugün gece bana yaklaştı bende reddettim önce ruhumu oksa sonra başka yerlerime sıra gelir dedim buda çok sinirlendi her zamanki gibi başladı hakaretlere emirler yağdırmaya bu sefer seni bosiycam sen kadınlık yapamiyosun da bilmem ne de bu defa bosycam seni dedi sonra da ayse (arkadasjm )haklı seni bosayip başkasıyla evlenip mutlu olmak varken seni niye cekiyorum dedi halbuki 3 yildir onu ceken hayato mahvolan benim bende bu lafi soyleyince cok sinirlerbdim cok kirildim bosanmazsan sende karakter yok bu lafin üzerine artık istemiyorum seni dedim tamam dava acicam eğer kabul etmezsen seni öldrrm silahla dedi sen boşa ben kabul etmezsem kendimi öldrrm zaten dedim neyse çıktı hep aynı şeyler oluyo aslında bizde ciddiye almıyorum artık ama bu defa ben kararlıyım ama korkuyorum kizim 2 bucuk yasinda velayeti nasıl olacak hangi şartlarda benden alınır onu kaybetmek istemiyorum onsuz asla nefes alamam diyelim bana verildi ne zamanlar babasinda kalır geceleri verirlermi onlara lütfen bütün bilgilerinize ihtycm var

mahkeme de şiddet olduğunu falan söyleyin. ayrıca kız çok küçük daha size ihtiyacı var size verirler

Bebeniz nasıl olsa size verilir de rica ederim şu terbiyesiz adama dava açmakta geç kalmayın.
Ayyy bu sabah hep iğrenç adamlar üstüste geldi!

merhaba herkese esimle olan olayları ozetliym önce sizlere esimle aşırı geçimsiz bir hayatımız var buna şiddet hakaretler psikolojik siddetler de eklendi 3 kere kustum gittim ama boş boş boş 1 haftadır konuşmuyorum onunla bugün gece bana yaklaştı bende reddettim önce ruhumu oksa sonra başka yerlerime sıra gelir dedim buda çok sinirlendi her zamanki gibi başladı hakaretlere emirler yağdırmaya bu sefer seni bosiycam sen kadınlık yapamiyosun da bilmem ne de bu defa bosycam seni dedi sonra da ayse (arkadasjm )haklı seni bosayip başkasıyla evlenip mutlu olmak varken seni niye cekiyorum dedi halbuki 3 yildir onu ceken hayato mahvolan benim bende bu lafi soyleyince cok sinirlerbdim cok kirildim bosanmazsan sende karakter yok bu lafin üzerine artık istemiyorum seni dedim tamam dava acicam eğer kabul etmezsen seni öldrrm silahla dedi sen boşa ben kabul etmezsem kendimi öldrrm zaten dedim neyse çıktı hep aynı şeyler oluyo aslında bizde ciddiye almıyorum artık ama bu defa ben kararlıyım ama korkuyorum kizim 2 bucuk yasinda velayeti nasıl olacak hangi şartlarda benden alınır onu kaybetmek istemiyorum onsuz asla nefes alamam diyelim bana verildi ne zamanlar babasinda kalır geceleri verirlermi onlara lütfen bütün bilgilerinize ihtycm var
2.5 yaşında ki bir çocuğun velayeti size verilir merak etmeyin.babası ile hafta sonları yada 15 günde bir görüşme günü olur yatılı kalmada görüş günlerinde olur.

Velayet konusunda için rahat olsun mahkeme sen babasına veriyorum demediğin sürece senden almaz çocugunu

Bebeniz nasıl olsa size verilir de rica ederim şu terbiyesiz adama dava açmakta geç kalmayın.
Ayyy bu sabah hep iğrenç adamlar üstüste geldi!
benim açmam mi daha mantıklı onun açması mi bana sanki onun açması mantıklı geldi hem şimdi hem ilerisi için

Kanunlarımızda anne hayat kadını dahi olsa çocuk anneye verilir. Korkulacak bir durum yok. Tutukluluk durumunuz yok, anlaşmalı olarak verecek haliniz yok, çocuk ağlayarak babamda kalacağım diyecek yaşta değil. Hakkı'nızda hayırlısı olsun.

maddi durumunuz olmasa bile
yüzkızartıcı suç işlemediğiniz sürece sizde kalır çünkü çocuk küçük

Kanunlarımızda anne hayat kadını dahi olsa çocuk anneye verilir. Korkulacak bir durum yok. Tutukluluk durumunuz yok, anlaşmalı olarak verecek haliniz yok, çocuk ağlayarak babamda kalacağım diyecek yaşta değil. Hakkı'nızda hayırlısı olsun.
hiç bir açık yanım yok aslında kendime çok güveniyorum ama esim eli kolu uzun bir ailenin oğlu sözleri geçer yani çok şükür bizde oyleyiz ama bana bugün sen göreceksin o çocuğu nasıl alıyorum elinden dedi bende kanunlar var kafana gor3 hareket edemezsin dedim sana öyle birsey yapicam ki sen değil kimse alamaz geri bizden dedi o yüzden bir pislik yapmasından korkuyorum

benim açmam mi daha mantıklı onun açması mi bana sanki onun açması mantıklı geldi hem şimdi hem ilerisi için
Farketmez ki.
Boşanmak isteyen açar davayı.
Zaten kusurlu tarafın açması çok garip olur.
Eşiniz " ben karıma şiddet uyguladım,ona hakaret ettim boşanmak istiyorum" demesi çok komik olur.
Asıl sıkıntılarınızı sizin anlatıp dava açmanız gerek.

çalışıy
hiç bir açık yanım yok aslında kendime çok güveniyorum ama esim eli kolu uzun bir ailenin oğlu sözleri geçer yani çok şükür bizde oyleyiz ama bana bugün sen göreceksin o çocuğu nasıl alıyorum elinden dedi bende kanunlar var kafana gor3 hareket edemezsin dedim sana öyle birsey yapicam ki sen değil kimse alamaz geri bizden dedi o yüzden bir pislik yapmasından korkuyorum

aşağılık adam tehdit ediyor seni.zayıf noktanın çocuk olduğunu biliyor oradan vuruyor.

sana tehdit mesajları atarsa sakın silme,hepsi delil olarak kalsın.

ne yapacak allah aşkına. anca iftira atar o da elinde patlar. boşan gitsin ya.

Bu olanlardan ziyade ben şu cümlenize çok takıldım ' ayse (arkadasjm )haklı seni bosayip başkasıyla evlenip mutlu olmak varken seni niye cekiyorum dedi ' ayse kocanızı mı dolduruyor?

Kızınızın velayetını asla ama asla kaybetmezsınız.
Soylekı artık hayat kadını olan kadınların bıle cocuklarının velayetı o ortamdan nasılsa anne ya korur dıyerek kaybetmıyor
Ancak o evden cocugu bırakarak cıkarsanız ıs orada bıter, cocugu alamazsınız.

maddi durumunuz olmasa bile
yüzkızartıcı suç işlemediğiniz sürece sizde kalır çünkü çocuk küçük
Bu olanlardan ziyade ben şu cümlenize çok takıldım ' ayse (arkadasjm )haklı seni bosayip başkasıyla evlenip mutlu olmak varken seni niye cekiyorum dedi ' ayse kocanızı mı dolduruyor?
yok orayı tam anlatamadim uzatmamak için biz çok kötü tartıştık onun arkadaşları eşleriyle bizdeyken ayse de aslknda arkadaşının esi ama biz daha samimi olduk bu bana herkesin içinde hakaret etti bende bağırdım sen kadın olamazsın susmayı bilmiyosun felan deyince ayse de madem oyle bir kadın istydun gidip öyle birini alsaydin kirsaldan alsaydin bastırılmış birini dedi bu kizin böyle biri olduğunu bile bile ezmeye calsysn bastırmaya calsysn bizim içimizde yapysn bunu birde dedi oda kirsaldaki köydeki bundan daha iyi adam olur deyince ayse de bence sen boşa git seni mutlu edecek biriyle evlen bu kizi hak etmysn çünkü dedi o da her zamanki gibi işine gelen kısmı cımbızla çekti bana kullandı heo bunu yapyo ve bu olay olalı 1 yıl olmuş hala bunu kullaniyo

Bence bırak boşasın seni baktın açmıyorum ki bana öyle geliyor ki boşamaz seni kim çeksin bunu ya. sen aç davayı. Artık zor dedğil hiç bir şey

Hapse girmediğin ve sen vermediğin müddetçe olmaz Bi şey cıkıssss canım:KK14:

Bence bırak boşasın seni baktın açmıyorum ki bana öyle geliyor ki boşamaz seni kim çeksin bunu ya. sen aç davayı. Artık zor dedğil hiç bir şey
benimde hatalarım var biliyorum kabulde ediyorum ama gerçekten çevremdeki herkes bilir çocuğuma esime diğer insanlara ne kadat sabırlı oldugumu ama patladigimda kötü patladigimi o gün kızıma kızdım herkes şaşırdı senin gibi sabırlı bir insan bile bu hale geldiyse diye ama düşünüyorum ne yaparsam yapiym şiddeti yada bu hareketleri haketmiyorum açıkçası cokta üzülüyorum öyle böyle değil bu kadar mi sevilmeye layık değilim bu adam niye böyle davraniyo diye daha önce ki bir ilişkisinin diyaloğuna şahit oldum böyle bir insan değil gibi evliyiz diye.mi böyle yoksa çok mi değer verdim yada gerçekten bir erkeği mutlu edebilecek bir kadın değil miyim diye umutsuzluğa kaplyrm

benimde hatalarım var biliyorum kabulde ediyorum ama gerçekten çevremdeki herkes bilir çocuğuma esime diğer insanlara ne kadat sabırlı oldugumu ama patladigimda kötü patladigimi o gün kızıma kızdım herkes şaşırdı senin gibi sabırlı bir insan bile bu hale geldiyse diye ama düşünüyorum ne yaparsam yapiym şiddeti yada bu hareketleri haketmiyorum açıkçası cokta üzülüyorum öyle böyle değil bu kadar mi sevilmeye layık değilim bu adam niye böyle davraniyo diye daha önce ki bir ilişkisinin diyaloğuna şahit oldum böyle bir insan değil gibi evliyiz diye.mi böyle yoksa çok mi değer verdim yada gerçekten bir erkeği mutlu edebilecek bir kadın değil miyim diye umutsuzluğa kaplyrm

Hiç böyle düşünme senin böyle olmana sebep ne biliyorsun. O tarz adamlar kendinin eksik olduğunu yetersiz olduğunu ondan başka kimseyle olamayacağını hissetmelerini isterler. Aslında o kadar sabırlı iyi güçlüsün dür ama Modun düşük olduğu için kendini böyle hissediyorsun. Belki biraz uzaklaş düşünme kendine hobi edin kendine bak ne bileyim kilon varsa zayıfla spor yap. kuaföre git. ben mesela direk saçımla oynarım. kilo veririm spora asılırım filan. belki nadasa mı bırakmak lazım bilemiyorum. konuşmak çözümse konusun derim. en en son çare boşanmak olur hoş Bekara koca boşamak kolay...

Back
X