merhaba herkese esimle olan olayları ozetliym önce sizlere esimle aşırı geçimsiz bir hayatımız var buna şiddet hakaretler psikolojik siddetler de eklendi 3 kere kustum gittim ama boş boş boş 1 haftadır konuşmuyorum onunla bugün gece bana yaklaştı bende reddettim önce ruhumu oksa sonra başka yerlerime sıra gelir dedim buda çok sinirlendi her zamanki gibi başladı hakaretlere emirler yağdırmaya bu sefer seni bosiycam sen kadınlık yapamiyosun da bilmem ne de bu defa bosycam seni dedi sonra da ayse (arkadasjm )haklı seni bosayip başkasıyla evlenip mutlu olmak varken seni niye cekiyorum dedi halbuki 3 yildir onu ceken hayato mahvolan benim bende bu lafi soyleyince cok sinirlerbdim cok kirildim bosanmazsan sende karakter yok bu lafin üzerine artık istemiyorum seni dedim tamam dava acicam eğer kabul etmezsen seni öldrrm silahla dedi sen boşa ben kabul etmezsem kendimi öldrrm zaten dedim neyse çıktı hep aynı şeyler oluyo aslında bizde ciddiye almıyorum artık ama bu defa ben kararlıyım ama korkuyorum kizim 2 bucuk yasinda velayeti nasıl olacak hangi şartlarda benden alınır onu kaybetmek istemiyorum onsuz asla nefes alamam diyelim bana verildi ne zamanlar babasinda kalır geceleri verirlermi onlara lütfen bütün bilgilerinize ihtycm var