Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende boşandım ve kızım 12 yaşında.çocuk kız yada erkek olsun 7 yaşına kadar anneye veriliyor 7 yaşından büyükse çocuğa soruluyor.bence sende kalır ama yurt dışı konusunda bişey diyemicem canım.ama çift vatandaş olduğu için götürme şansın olabilir![]()
evet canım cook zor bı durum kalsan bı turlu kalmasan bı turluoffff canım yaaa ne zor bir durum dimi
öncelikle inşallah aranız düzelir çok mutlu huzurlu bir yuvanız olur umarım
bende anneyim kendimi sizin yerinize koydumda
yaa ne olursa olsun ben mahkeme felan dinleyemem ki ben yavrumdam ayrılamamki
ne zor bir durum allahım kimseyi annesinden ayırmasın
tamam babada önemli ama anaların yeri çok farklı be
konun hakkında az çok arkadaşlar fikirlerini sunmuşlar zaten
ben tc vatandaşıyım, burnumuzun ucundaki küçük kıbrısa gezmeye giderken bile babasının izni olmadan çocuğumu çıkaramıyorum
düşün artık gerisini sen
ama sen ve bebeğinin başka ülke vatandaşlığıda varsa belki bu durum gözardı edilebilir
Sana tavsiyem var . Bosanacagini esine söyleme, cocugunu al, yurtdisina annenin yanina gezmeye git. Eger izin vermeyecegini düsünüyorsan, hic söyleme, biletini al,ucaga bin ve git.Haberi olmasin.Yurtdisinda konsolosluga git ve trdeki bir avukata vekalatname cikart. Bosanma davasi baslasin. Sen o sirada evini tutar, dösersin.
ekonomik alt yapin nasil bilmiyorum.ama onlarida garanti altina almaya calis ,sonucta bebegin var.En azindan evini dösersin.Ben almanyada kaliyorum. Bebek kesinlikle senin ve devlet hicbir bicimde cocugu kocana vermez.Ekonomik olarak basta sosyal yardim alirsin,zamanla düzelir hersey.Önemli olan bebegi yurtdisina cikarman.O isterse kendini türkiyede parcalasin, hicbirsey yapamaz.Sonucta her konuda saglikli annesin.Avrupada devlet hep kadinin yanindadir.
Biliyorum biraz icten pazarlikliyim ama bilki senin iyiligin icin söylüyorum.Cocuk trde kalirsa rezil olursun,trde bürokratiyle ugrasmak zor.cok öptüm.
benim dediğim muvafakat icazet anlamındaydı arkadaş pasaport alımı için gerekli bişeyden bahsediyo sanıyorum..
karışmış bizim muvafakat meseleleri![]()
benim dediğim muvafakat icazet anlamındaydı arkadaş pasaport alımı için gerekli bişeyden bahsediyo sanıyorum..
Benim esim TC asilli Alman vatandasi. Cocuklarin hem Alman pasaportu hem de TC nüfus cüzdani var. Pasaport kontrolde pasaportlarini ve kimliklerini veriyorum. Muvaffakatname istemiyorlar. Senin durumun nasil yani bebegin kimligi mi pasaportu mu var? Ayrica bebek yabanci ülke vatandasiysa esin zorla burada tutabilir mi acaba arastirman lazim.
Bu arada bir bilgi vermek istiyorum. Bu muvaffakatname icin noterler bir ton para istiyorlar ama emniyet md pasaport şubeye dilekce olarak da verebiliyor esler(ücretsiz). Pasaport süre uzatirken önümdeki aile yaptirdi bu islemi.