yinede burda isi gücü olan kadinlarda bu cesaret yok.15 yıl eğdim eğecek boynum kalmadı tükendim bittim.sağolun
Allah yardımcın olsun canım.. 8 yaşı bilmem ama 13 yanındakine hakim sorar diye düşünüyorum ne tarafta kalmak istediginibabaya kızgınlar şuanda ama iletişimlerin de bir sorun yok ama aslda benden ayrı yaşamak istemezlez
Artık neler yaşamışsa kadinçalışan kadınlar bile cesaret edemezken, mesleğiniz yokken, aile desteği yokken, 2 çocukla nasıl bu kararı verebildiniz? cesaretinizi ayakta alkışlıyorum...
Allah razı olsun.Allah yardımcın olsun canım.. 8 yaşı bilmem ama 13 yanındakine hakim sorar diye düşünüyorum ne tarafta kalmak istedigini
ne gibi mesela zina falan yok çok şükürO yaşta çocuğun tercihi esastır , kendilerini rahat ifade edebiliyorlar çünkü, ama boşanma nedeninde sizin anneliğe uygun olmayan bir davranışınızın olmaması lazım.
Zina, psikolojik rahatsızlık, şiddet gibine gibi mesela zina falan yok çok şükür
zina psijolojik sorunum yok çok şükür ama çocuklara şiddet uyguluyor diye tehdit ediyor.elinde bir kanıt olmazsa ailesnin yalancı şahitliğiyle yapabilirmi böyle birşey.teşekkür ederim yorumunuz için.Zina, psikolojik rahatsızlık, şiddet gibi
Çocukların beyanına bakılır.zina psijolojik sorunum yok çok şükür ama çocuklara şiddet uyguluyor diye tehdit ediyor.elinde bir kanıt olmazsa ailesnin yalancı şahitliğiyle yapabilirmi böyle birşey.teşekkür ederim yorumunuz için.
sağolun allah razı olsunBir bilgim yok ama Allah yardımcınız olsun.
kesin alırsınız ya da almazsınız diye bir şey söylemek bu konuda çok yanlış olur zira kararı verecek olan kişi hakimdir. Kadın hakimler velayet konusunda biraz daha empati yaparak olaya yaklaştıkları ve özellikle bir anne ise hakim bu konuda daha duyarlı davranabilir diye o şekilde söylemiş olabilir avukatınız. Eşiniz zaten çalışıyor velayeti aldığıda çocuklarla nasıl ilgilenecek ki?avukat arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi.avukatım siz alcaksınız diyor ama hakime de bağlı diyor.erkek hakim gelmesin inşallah dedi çokta anlayamadım ne demek istedi.
ziyan etcek çocukları bakıcı tutarım diyo.sağolun yorumunuz içinkesin alırsınız ya da almazsınız diye bir şey söylemek bu konuda çok yanlış olur zira kararı verecek olan kişi hakimdir. Kadın hakimler velayet konusunda biraz daha empati yaparak olaya yaklaştıkları ve özellikle bir anne ise hakim bu konuda daha duyarlı davranabilir diye o şekilde söylemiş olabilir avukatınız. Eşiniz zaten çalışıyor velayeti aldığıda çocuklarla nasıl ilgilenecek ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?