- 7 Haziran 2022
- 14
- 0
- 6
- 24
Herkese selam 21 yaşında hayatımın hatasını yapıp aynı iş yerinden biriyle 3 ay icersinide kaçarak evlendim ve 1 ay sonrada kazara hamile kaldım ve Martta doğum yaptım Eşimin ailesi iyi fakat aramızda büyük bir kültür farkı var eşimle de pek anlasamayiz sürekli herşeyi ben bilirim havasında aşırı kaba küfürbaz vs ailesi de öyle dediğim gibi iyiler ilgililer bana ve torununa k.validem gelir evimin işini yapar çocuğa bakar ama aynı zamanda alkol de kullanır çocuğun yanında küfür de eder ( psikolojik sorunları var ve ailecek bu şekildeler) eşim içmez sadece küfür ve aşırı sinirli ve ben evleneli 1 sene oldu kavga anında beni annemin evine geri mi göndermek istemedi bana ve aileme küfürler mi etmedi yine bir şekilde barıştık ama artık yaşamak istediğim hayat bu değil eşim kendi ailesini daha ön planda tutuyor küçük şeylerden kavga çıkarıp büyütüyor asla konusulacak bir insan değil daha 22 yaşındayım biliyorum herşeyi çok erken yaşadım çok pişmanım boşanmak istiyorum ama velayeti kendi istiyor vermezsem ciddi şekilde bana ve aileme zarar vereceğini söylüyor çocuğu kaçırırlar diye korkuyorum daha bebek. Eşimle aynı yerde çalışıyoruz ikimizde memuruz kendi kazancım var ben ne yapmalıyım lütfen yardım edin