Velayetin Babaya Verilmesi

Şok oldum bu mesajınızı okuyunca. Çocuğunuzun babasında kalması sizi kötü bir anne yapmaz. Annesi bir de böyle bir nedenden dolayı dayak yediğinde babasını haklı bulan ergenlik yaşındaki bir birey zaten etkileneceği kadar etkilenmiştir. Baş başa perişan olsunlar da görsünler dünya kaç bucak.
Tabiki boşandım ama çocuk psikoloğu şart. Bu yaş çocuklar dış tehlikelere çok aciklar

Protokolü hazırladık. Velayet babada olacak. Çocuk bu şekilde beni cezalandırıyor. Endişem babası çok baskıcı ve kıskanç. Aynı davranışı oğlumda öğrenecek. Zaten bu saate kadar bunları normal gördü. Yani evde sanki iki kocam var gibi oğlumda sürekli üzerimde baskı ve denetim kuruyor. O kadar yoruldumki anlatamam. Telefonda konuşamam, kimseyle görüşmem, oğlumla bir yere giderim dönüşte dayak yerim oğlum ne oldu neden bu tavrın diye babasına sormaz. Hatta haklı bulur. Yıldım artık
O zaman verin çocuğu babasına da bi kendinize gelin. Oğlumuza da istediğin zaman gel kapım açık deyin. Tatillerde kaliteli zaman geçirin. Yapacak birşey yok.

Herkese merhaba. Boşanma aşamasındayım. 9. Sınıfa geçen oğlum var. Velayetin babada olmasını istiyor. Kabul etmezsem iş çok uzayacak. Velayeti verirsemde sanki iyi anne olmamışım gibi hissediyorum. Babasına velayeti veren annelerden fikir almak istiyorum. Bu süreci nasıl yönettiniz?
Çocuğum yok ama böyle bir durumda olsaydım velayeti vermezdim. Ayrıca anne çocuğun velayetini verdiğinde maalesef anne hakkında olumsuz bir izlenim oluşuyor, anne sanki yüz kızartıcı suç işlediği için velayet babaya verilmiş gibi düşünülüyor.

Sen bir anne olarak elbette üzülürsün..dünyada evladını karşılıksız seven varlıklarız biz..ama oğlun büyüdükçe babası gibi davranabilir o yüzden bırak yaşasınlar bakalım ..belki babasını daha yakından tanıyıp sana haksızlık ettiğini anlar..mutlu günler seninle olsun..

babaya velayeti verin, şimdi o yalnız anne olsun. ben anlamıyorum bu kadınlardaki çocuk bende kalacak mantığını. biz, bizden önceki her kadın bunu yaptı zaten. sonuç? adam ayda bir kere ararsa dünyanın en iyi ebeveyni olur. teyzemin kızı da böyle çok asiydi, el kaldırırdı. babasında sadece 2 ay kaldı onda da sürekli babayı şikayet etti. 4 ay sonra eve ağlayarak geldi o zamandan beri çocuk terapi alıyor yavaş yavaş ne olduğunu anlamaya başladı. insani ihtiyaç olan sosyalleşmeyi bile size çok görüyorlar bunun bir tık ilerisi kölelik bunun farkında mısınız? çocuk kaç yaşındaki annesini böyle baskılayamaz. hayata bir kere geliyorsunuz onda da milletin kahrını çekiyorsunuz. sizde kalırsa iyice sizi düşman beller, zaten boşanmada sizi suçlu görüyor. iyice kaybedersiniz. bırakın babayla yaşasın, bu çapta adam sanmıyorum ki çocuğuna iyi bakar. ayda bir kere arayın bakın nasıl özlüyor sizi. ayrıca ciddi terapiye ihtiyacı var, şiddet gösteren babaya hiçbir tepki yok üstüne normal kabul ediyor. hiç sağlıklı bir erkek yetişmiyor şu anda. baba da bakacağından istemiyor çocuğu, onun için tehdit etme aracı. sizi böyle korkutuyor. zaten siz istemeseniz de çocuğu geri gönderecek. siz acil terapiye başlayın bence. hakkınızda en iyisi için dua edeceğim çok üzüldüm bu konuya😞

Çocuğun velayeti için uğraşılabilir. Ama sonuç alana kadar zaten 18 yaşına gelir. Yanlış evliliği in bedelini hem ben hem de evladım ödedik. Ödüyoruz.

Çocuğun velayeti için uğraşılabilir. Ama sonuç alana kadar zaten 18 yaşına gelir. Yanlış evliliği in bedelini hem ben hem de evladım ödedik. Ödüyoruz.
Çocuk da baba gibi sana eziyet ediyormuş. Böyle bir çocuğun senin yanında kalmasının ne faydası var ki? Sana yazık değil mi? Çocuk babada kalsın, sen de biraz toparlanmaya bak.

Ben çocuğun annesiyle büyümesinin daha iyi olacağını düşünüyorum. İyi bir anne en büyük nimet. Ama burada bence oğlunuz babasında kalmalı. Hem ergen erkek hem de asi. Size dünyayı dar eder. Boşanma psikolojisi üzerine bir de bu çekilmez. Hem babasıyla yalnız kalınca babasının katlanılmaz olduğunu anlar size de hak verir.

Herkese merhaba. Boşanma aşamasındayım. 9. Sınıfa geçen oğlum var. Velayetin babada olmasını istiyor. Kabul etmezsem iş çok uzayacak. Velayeti verirsemde sanki iyi anne olmamışım gibi hissediyorum. Babasına velayeti veren annelerden fikir almak istiyorum. Bu süreci nasıl yönettiniz?
Sadece şunu yazıyorum boşanmış iki erkek çocuk annesi olarak .
Oglunuzun velayetini verin .Çok uzun uzun yazamayacağım ve şunu da bilin ki bi imtihanı vermiş Allah size ama imtihanınızı da kolaylaştırmış .

Çocuğum yok ama böyle bir durumda olsaydım velayeti vermezdim. Ayrıca anne çocuğun velayetini verdiğinde maalesef anne hakkında olumsuz bir izlenim oluşuyor, anne sanki yüz kızartıcı suç işlediği için velayet babaya verilmiş gibi düşünülüyor.
Ben öyle düşünmüyorum. Kimbilir neler yaşadılar diyorum. Ülkede kadınların hali belli

Ben boşanmasam, benden iyisi yok. Baba zamanında çocuğu koz olarak kullandı. Yani sen boşanma dersen boşanmaz dedi. Çocuk şimdi benimle kötü olduğla kaldı. Lgs için aylıksız izin aldım. İlgilendim. Takip ettim. Bugün diyorki oğlum. Yapmasaydın. Ne yapsam yaranamıyorum.
Ne diye istiyorsun velayeti boşver emzikli bebek değil,o da Anasını saymıyormuş babası kılıklı

Protokolü hazırladık. Velayet babada olacak. Çocuk bu şekilde beni cezalandırıyor. Endişem babası çok baskıcı ve kıskanç. Aynı davranışı oğlumda öğrenecek. Zaten bu saate kadar bunları normal gördü. Yani evde sanki iki kocam var gibi oğlumda sürekli üzerimde baskı ve denetim kuruyor. O kadar yoruldumki anlatamam. Telefonda konuşamam, kimseyle görüşmem, oğlumla bir yere giderim dönüşte dayak yerim oğlum ne oldu neden bu tavrın diye babasına sormaz. Hatta haklı bulur. Yıldım artık
Bu çok acı. Babası sizi döverken oturup izliyor mu? Bırakın babası ile kalsın, size zerre kadar sevgi beslemiyor bu çocuk. Önce kendinizi bir kurtarın bu ikisinden, sonra oğlunuzunda doğru yolu bulmasını bekleyin.

Baskıcı bir baba figürü vardı. Nikahı kıydığım an itibari ile zulüm başladı. Aşırı kışkançlıklar. Tabi çocuk şahit oluyor bunlara. Hatta çocuğum lütfen boşan diyordu. Ne zamanki ben ciddi bir adım attım ayrılık konusunda, baba bu kez kendini haklı çıkarmak için çocuğu kullandı. Çocuk eğer babamla görüşme sen senle görüşmem dedi. Bşr zaman tamam dedim ama duygusal olarak ağır geldi çocuktan uzak kalmak. Sonra babasıyla tekrar denedim ama olacak gibi değil. Çocuğun üzerinde baskısı arttı. Babası mağdur oldu. Ama geldiğim nokta kalsın babasında. Benim babasından kurtulmam gerekiyor. Şiddet, iftira, baskı, her şeyi yaşadım. Çocukta aynı yolda devam ediyor.

Benim annemle babamda boşandı fakat annemin gözünden bir seyler anlatacak olursam bu suan sizi ne kadar kötü hissettirsede bir o kadarda iyi bir sey farklı bir yere gitmiyor boşanma aşamasında olduğunuz eşiniz ile o sizin bir parcanız lütfen üzülmeyin bu cok normal bir sey benim de suan cevremde annesi babası ayrı olup babası ile kalan arkadaslarım var ve cok güzel bir sey ben bile bu yasıma geldim ve hala babamla kalıyorum

Çocuk normal bir erkek arkadaşımla konuşayım niye şerefsizlik yapıyorsun diyebiliyor bana 🤦
eyvah ki ne eyvah. çocuğunuz incel videoları izliyor. maraşta okulda katliam yapan çocuk da bu tür içerikler izliyormuş. umarım babası önlemini alır. siz kendinizden uzaklaştırın artık, saatli bomba resmen

Back
X