- 21 Şubat 2015
- 709
- 316
- 63
- Konu Sahibi pembepante
-
cok tesekkur ederim babası hiç bir sekılde gelip görmüyor babannesi görmek istiyor ama zamanında bana o cocuk bizden değil deyip grurumu kırdı şimdi ne hakla gelip görücek napıcam bilmiyorumOnların da ayrı dava açıp görüş günü talep etme Hakkı var
Yalnız babası ile olan kişisel ilişki babasının yanna alması şeklinde ise istediğine gösterir bunu engellemeniz ancak koruma kararı ile olur
Onun için de çocuğunda zarar vermeleri ya da bu yönde ihtimal olası lazım
Ama sizin eve gelip bizim torunumuz göreceğiz diyemezler
evet ama babası görmeye gelmiyor..onlara ne oluyorÇocukla kişisel ilişki kurulması davası açabilirler.
neeeeee ben olsam asla ve kati şekilde göstermem . allah belasını versin ne çirkin bi kadınmış ya. sana bunu söyleyebilen kararkterde bir insan ilerde çocuğun büyüdüğünde kafasını kimbilir nelerle doldurur. normalde göster o eşinle senin arandaki sorun derdim ama böyle bi babane olmaz olsun...cok tesekkur ederim babası hiç bir sekılde gelip görmüyor babannesi görmek istiyor ama zamanında bana o cocuk bizden değil deyip grurumu kırdı şimdi ne hakla gelip görücek napıcam bilmiyorum
okdr agır ki döyledikleri grurumu kırdı içim hala sogumadı benim masum yavrum o bunları hak etmedi ..bnde hiç istemiyorum göstermek ama suclu düsermiyim ne yapmalıyım bir fikriniz var mıneeeeee ben olsam asla ve kati şekilde göstermem . allah belasını versin ne çirkin bi kadınmış ya. sana bunu söyleyebilen kararkterde bir insan ilerde çocuğun büyüdüğünde kafasını kimbilir nelerle doldurur. normalde göster o eşinle senin arandaki sorun derdim ama böyle bi babane olmaz olsun...
vala canım onlar bir dava açarsa görmek için ve mahkeme görmeleri yönünde bir karar verirse tabiki suçlu konuma düşersin. ama mahkemeye bildirirsen bu sözlerini tabi kanıt olmadan kale alırlarmı bilemem ama bu sebeple göstermek istemiyorum diye karşı savunmaya geçersen belki men ederler . bir avukatla görüşmek lazımokdr agır ki döyledikleri grurumu kırdı içim hala sogumadı benim masum yavrum o bunları hak etmedi ..bnde hiç istemiyorum göstermek ama suclu düsermiyim ne yapmalıyım bir fikriniz var mı
evet benim soy adımı tasıyor o benim senin hakkın yok diyor.. ama elimde delilim yok umarım göremez asla istemiyorum asla yoruldum artıkeski konunuzu okudum sahsen böyle cirkin zihniyetli bir kadin ben cocugumu göstermezdim. Kaciracagim o cocuk benim falan demis dava acarsa bile bunlar sebebine sanmiyor alabilsin
avukat kesin ve net babaanne görme hakkı yook öyle bişi asla olmıcak diyor ama bilmiyorum kafam karısıkvala canım onlar bir dava açarsa görmek için ve mahkeme görmeleri yönünde bir karar verirse tabiki suçlu konuma düşersin. ama mahkemeye bildirirsen bu sözlerini tabi kanıt olmadan kale alırlarmı bilemem ama bu sebeple göstermek istemiyorum diye karşı savunmaya geçersen belki men ederler . bir avukatla görüşmek lazım
peki nasıl red edebilirim red etme hakkım varmı cok korkuyorum neolur bildiklerinizi söyleyinkanunen böyle bir şey talep edebilirler
avukat öyle dediyse niye hala panik yapıyosun , zaten zor süreçler atlatmışssın artık kafanı boşalt kendini bunaltma o paçoz için. mümkünse şehir ,telefon herşeyini değiştir. vala allah korusun böyle şirret kadınlardan ya , bir insanın namusuna heleki geliininin nasıl böyle bişey söylersin , gözünle gördünmü töbe est. , iyi sabretmişssin vala kuzum ben paralardım onu g büyük müyük dinlemez bu lafı duysam..avukat kesin ve net babaanne görme hakkı yook öyle bişi asla olmıcak diyor ama bilmiyorum kafam karısık
okdr pasifim ki o bunu cok iyi biliyoravukat öyle dediyse niye hala panik yapıyosun , zaten zor süreçler atlatmışssın artık kafanı boşalt kendini bunaltma o paçoz için. mümkünse şehir ,telefon herşeyini değiştir. vala allah korusun böyle şirret kadınlardan ya , bir insanın namusuna heleki geliininin nasıl böyle bişey söylersin , gözünle gördünmü töbe est. , iyi sabretmişssin vala kuzum ben paralardım onu g büyük müyük dinlemez bu lafı duysam..
bu arada resimdeki bebek senin mi üçüncü soruşum :)
evet benim soy adımı tasıyor o benim senin hakkın yok diyor.. ama elimde delilim yok umarım göremez asla istemiyorum asla yoruldum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?