velayett ve babaanne ve dede görme hakkı varmıdır fikri olan?

cok tesekkur ederim babası hiç bir sekılde gelip görmüyor babannesi görmek istiyor ama zamanında bana o cocuk bizden değil deyip grurumu kırdı şimdi ne hakla gelip görücek napıcam bilmiyorum

Dava açıp karar almazsa göremez bu aşamada

Muhatap olmayın pek

Gerekirse kapıya vs gelirse yok desinler

bosanma kararım verildi..ama nufus cuzdanım daha yenilenmedi velayet filanda bitti cocgumun velayeti bende fakat olagan ustu hal nedeniyle uzatıldı

Karar kesinleşti mi

Ohal ile ilgisi yok

Üst mahkemeye gitti mi dosya

Karar kesinleşti ise kimlik vs önemli değil zaten

Boşandığınız eşinizin çocuğu görüp görmemesi kvnizi bağlamaz. İşte bu sebeple yani oğlum çocukla ilgilenmiyor bende torunumu göremiyorum diye torunu ile kişisel ilişki kurulması davası açabilir. Yargıtay bu yolu açmıştı.
Fakat çocuğun babaannesi ile görüşmesi çocuğun menfaatine olmalı. O nedenle delilleriniz var mı bilmiyorum ama dava açılması durumunda siz kvnizin çocuğunuzu olumsuz etkileyeceğini ispatlayarak davanın reddini sağlayabilirsiniz.

Şuan esinizin 2 haftada 1 alması hariç başka kimseye mecburen çocuğunuzu göstermek zorunda değilsiniz,,babannesi dedesi görmüyor diye suçlu duruma düsmezsiniz..
Baba alır görüşme gününde oraya götürürse buna engel olamazsiniz..
Anca onların size tekrar dava açıp davayı kazanmaları halinde aynı babasında olduğu gibi belli bir gün görüş hakları olur..
Kendinizi bunlarla üzmeyin lütfen..
Çocuk kaçırmak öyle kolay mı ya değil mikrop kral olsa yapamaz içiniz rahat olsun..
Çocuğu teslim süresi bitti de çocuk daha gelmedi mi direk polisi aradiniz mi zaten duruma el atıyor anında polis..
Iciniz her koşulda rahat olsun lütfen belli ki sindirmis korkutmuslar sizi..
Ama devlet sinmez ,güçleri de başka şeyleri de yetmez rahat olun !

cok tesekkr ederim içimi rahatlattınız Allah ragzı olsun sizden ohh...ins cnm ins yavrumu vermek istemiyorum hiç istemiyorum

Çocuğunu babası alsaydı o üç saatte istediği yere götürürdü ve bir şey yapamazdın isteyen de görürdü benim kızımı babası sekiz saat o şeytan anasıyla yaşadıkları eve götürüyor ve benim elimden hiçbir şey gelmiyor maalesef Allah a emanet ediyorum yavrumu ama siz de baba görmüyorsa onlar mahkeme kararı olmadan biz göreceğiz falan diyemezler bir de kaçıracağız senin elinden alacağız gibi şeyleri nasıl söylediler kanıt var mı eğer varsa hiçbir hakim tabi senin duruş ve savunmana bakarak da onlara görüş izni vermez bir de bazen duruma göre babaya bile annenin gözetimi altında görüş izni veriyorlar çocuğun menfaati için Allah yardımcın olsun gerçekten zor

okdr pasifim ki o bunu cok iyi biliyor
sen böyle oldukça hayatta insanlardan daha çok çekersin bacım,, duruşunu tavrını değiştir , ne demek elin kadını kocamın anneside olsa benim namusuma laf edecek dünyayı dar ederim ona. lütfen bu kadar ezdirmeyin insanlara kendinizi , değerinizin farkına varınki insanlarda size değer hürmet göstersin..

cok tesekkr ederim cnm ..ugrastım babası benim yanımda evde görsün diye ama olmadı baba baskı altına girermiş cocgum 2 yasında şimdilil 3 saat snra belki bnmde 8 saat olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…