VELİ WHATSAAP GRUBU

Amecey

Wake me up!
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2019
5.840
26.715
498
Kimseyle yüzgöz olmamak adına nasıl bir yol izliyorsunuz?
Ödevimiz vardı, herkes fotosunu çekip attı.
Ben de bu tür işlerin elimden gelmediğini ve babasıyla birlikte yaptıklarını yazıp , çektim attım gruba. Sinir bozucu bi cevap.. Sanki nispet yapıyormuşum gibi :KK43:
Ayyy benim ki hiç yapmaz senin ki yapmış işte daha ne istiyorsun...
Yazmam genelde , mesafelisin derler. Yazarım ilginç diyaloglar olur.
Sizin genel tavrınız nasıl?

Gereksiz dedikodu kazanları o gruplar.
Herkes kendini bilir.
Öğretmen ile iletişim halinde olur.
Öğretmen ulaştırması gereken bilgiyi bir şekilde ulaştırır zaten.
Veliler de kendi samimi olduğu veliden destek alabilir özelden.
Bitti, gitti.

Grupların kutsal bir amaca hizmet ettiğine inanmıyorum :)
Çıkın, katılmak zorunda değilsiniz.

Ödevlerin neden fotosunu paylaşıyorsunuz ki? Grup sadece günlük duyurular için kullanılıyor bizde. Onun dışında ufak tefek derslerle ilgili sorular sorulursa soruluyor. Sınıf annesi ödevi yazıyor. Bu kadar...

Yüz göz olmaya gerek yok. Bu annelerin çocukları üzerinden birbiriyle yarışması, adeta ego tatmini çok basit ve cahilce geliyor bana

Şu belli bir amaç için kurulan whatsup grupları gerçekten başa bela.Amac dışında her paylaşım yapılıyor.Saat fark etmeksizin.Grubu kuran kisi öğretmense o uyarsin diğer velileri .

Geçen bir öğretmen 8.A grubuna ekledi beni. İşte toplantı saati falan soyledi şu bu... Yanlışlıkla eklemiş. Şöyle bir ortalığı karıştırsam mi dedim,yarım saat bekledim, öyle absurd şeyler yazılmayinca çıktım. Yoksa çok eğlenceli olabilirdi:)) kimin velisi bu diye bulmaya çalışırlardı artık. Sadece velilerin olduğu grup gereksiz öğretmen açacak bir grup lazimsa ve sadece o yazabilecek önemli bir duyuruda. Mantıklı olan bu.

Gruptan çıksam, bizi beyenmedin mi? Yok estf.
Tekrar geri eklemişler.
Grubu sessize alsam , bişeyler kaçıyor.
Hadi biz attık sen de at. Atarım , saçma cvplar..

Geçen bir öğretmen 8.A grubuna ekledi beni. İşte toplantı saati falan soyledi şu bu... Yanlışlıkla eklemiş. Şöyle bir ortalığı karıştırsam mi dedim,yarım saat bekledim, öyle absurd şeyler yazılmayinca çıktım. Yoksa çok eğlenceli olabilirdi:)) kimin velisi bu diye bulmaya çalışırlardı artık. Sadece velilerin olduğu grup gereksiz öğretmen açacak bir grup lazimsa ve sadece o yazabilecek önemli bir duyuruda. Mantıklı olan bu.
Ahahaa ne komik olurdu ya ,sene başında bizim hocada yanlışlıkla bi numara eklemişti bi adam diyor ben kimin velisiyim acaba :KK70:

Bu grupta ogretmen yok sanirim.ben de ogretmenim ve whatsapp grubunu duyurular icin falan kullaniyorum.gereksiz konusmalar olursa hemen uyariyorum.ama velilerin kendi gruplari da var benim olmadigim.orda tabi bircok sey konusuluyordur.benim kizimin da veli grubundayim.orda da ohretmen yok.veliler bir suru sey konusuyor ben daha hic yazmadim sayilir.sadece gerekli birsey soylenirse diye okuyorum

Gereksiz muhabbete asla girmem. Kim foto atar kim yazışır yazışsın. Foto atmamın bana çocuğuma bir faydası var mı ? Yok . O yüzden atmam.

Hiç bir gruba katılmiyorum.
Oğlum gerekenleri not ediyor öğretmen de birşey söylemek isteyince mesaj atıyor.

Kimseyle yüzgöz olmamak adına nasıl bir yol izliyorsunuz?
Ödevimiz vardı, herkes fotosunu çekip attı.
Ben de bu tür işlerin elimden gelmediğini ve babasıyla birlikte yaptıklarını yazıp , çektim attım gruba. Sinir bozucu bi cevap.. Sanki nispet yapıyormuşum gibi :KK43:
Ayyy benim ki hiç yapmaz senin ki yapmış işte daha ne istiyorsun...
Yazmam genelde , mesafelisin derler. Yazarım ilginç diyaloglar olur.
Sizin genel tavrınız nasıl?
Oğlumun ana sınıf grubunda da gereksiz muhabbetler döner bir defa ufak Bi sorun oldu daha hiç yazmadım katılmıyorum da etkinliklerine falan. Kızım ikinci sınıfta sınıf öğretmenimiz erkek ondan mıdır bilmem gayette seviyeli konuşulur

Bu grupta ogretmen yok sanirim.ben de ogretmenim ve whatsapp grubunu duyurular icin falan kullaniyorum.gereksiz konusmalar olursa hemen uyariyorum.ama velilerin kendi gruplari da var benim olmadigim.orda tabi bircok sey konusuluyordur.benim kizimin da veli grubundayim.orda da ohretmen yok.veliler bir suru sey konusuyor ben daha hic yazmadim sayilir.sadece gerekli birsey soylenirse diye okuyorum

Öğretmenimizin kendi açtığı bir grup var, cvp yazılamadığından sınıf annemiz bir grup daha açtı. Okulun ilk haftası 2 veli birbirine girip küstüler bile.
Pamuk ipliğine bağlı gibi, gerektiğinde dahi yazmam. Adımla hitap edilince cvp veriyorum.
Bebek azı dişi çıkarıyor yapabildin mi abinin ödevini, hadi sen de at, sen kaldın denilince yazdım attım bende. Cidden şaşkınım

Ben olsam cikarim o gruptan. Odev fotosu nedir yahu ne gereksiz. Ogretmenin diyecegi bir sey varsa grubu ogretmen olusturur ve duyurulari yapar oradan,boyle gerzek muhabbetler olmaz tabii

Muhabbetler, içine katılıp fikir beyan edebileceğiniz cinsten değil. Tabiri caizse gerzekçe evet.
Öğretmenimiz artık kendi kurduğu gruba değil, sınıf annesi aracılığıyla bilgi iletiyor. Dolayısıyla veli grubu daha aktif.
Birkaç kez rica ettim öğretmenimizden öyle yaparım dedi yaptı, sonra unutuyor ya da daha kolay geliyor yazmaktan bilemiyorum.

O guruplara sadece yönetici mesaj atma özelligini kullansalar hiç sorun olmayacak

Yoksa cuma mesajı kandil bayram derken gereksiz oluyor

Back
X