• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

velilerin öğretmenin eteğine laf etmesi saçmalık değil mi?

elakaya84

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
175
33
48
41
sinirim bozuldu resmen.ki çok açık giyinmem.ama kalkıp nasıl gyinmemi sana mı soruam.sizce de saçmalık değil mi.velilerin boş kalıp muabbet araması değilmi sizce de.siziin umrunuzda olur mu açıkçası bu durum.açık mı giyinmiş

şimdi şöyle bir durum var resmi bir kurum her görüşten her inançtan öğrenciler yetiştiriyorsunuz.
Etek bana göre diz de veya dizin hemen üzerindeyse resmi bir kurumda bence normal ve yeterlidir ben günlük hayatımda mini de giysem okulda bir öğretmenin mini etek giymesinden hoşlanmam..
Sonuç olarak kız öğrencilerden sizin giyiminizden veya tavırlarınızdan örnek alanlar beğenenler olucaktır.
Bu sebeple bence okul gibi yerlerde giyilen kıyafetler velilerin ağzına laf vermeyecek şeyler olmalı.

şimdi şöyle bir durum var resmi bir kurum her görüşten her inançtan öğrenciler yetiştiriyorsunuz.
Etek bana göre diz de veya dizin hemen üzerindeyse resmi bir kurumda bence normal ve yeterlidir ben günlük hayatımda mini de giysem okulda bir öğretmenin mini etek giymesinden hoşlanmam..
Sonuç olarak kız öğrencilerden sizin giyiminizden veya tavırlarınızdan örnek alanlar beğenenler olucaktır.
Bu sebeple bence okul gibi yerlerde giyilen kıyafetler velilerin ağzına laf vermeyecek şeyler olmalı.
sizce abartanlar var mı.ama hadi giydim ki ben abartı düşünmüyorum velinin bunu saçmasapan konuşması normal mi

sizce abartanlar var mı.ama hadi giydim ki ben abartı düşünmüyorum velinin bunu saçmasapan konuşması normal mi

Bazı özel kurumlarda ne yazık ki abartanlar var. Yani öğrenciye ne verdiğinden çok velinin gözüne hitap etme durumu var .
He sizi eleştiren veli veya veliler bize göre normal onlara göre kısa bir etek gelmiş olabilir bazı insanlar bu tip konularda çok katı olabiliyorlar.
Ama oturup velilerin sizi konuşması hoş değil bence o muhabbet bir kişiden çıkıp hepsinin beynine yayıldı.
Siz kıyafetlerinizin ölçülü olduğuna eminseniz velilerin eleştirmesi bir şey değiştirmez zaten çokta kafanıza takmayın.
Sinirinizin bozulup keyfinizin kaçmasına değmeyecek bir mevzu

Bazı özel kurumlarda ne yazık ki abartanlar var. Yani öğrenciye ne verdiğinden çok velinin gözüne hitap etme durumu var .
He sizi eleştiren veli veya veliler bize göre normal onlara göre kısa bir etek gelmiş olabilir bazı insanlar bu tip konularda çok katı olabiliyorlar.
Ama oturup velilerin sizi konuşması hoş değil bence o muhabbet bir kişiden çıkıp hepsinin beynine yayıldı.
Siz kıyafetlerinizin ölçülü olduğuna eminseniz velilerin eleştirmesi bir şey değiştirmez zaten çokta kafanıza takmayın.
Sinirinizin bozulup keyfinizin kaçmasına değmeyecek bir mevzu
özl günerde olabilir.o da bazen.ama saygısızlık gerektirmez

Kimseyi ilgilendirmez . Benim vücudum benim kararım benim elbisem . Öğretmenler mini giymemeli diye kural yoksa .boşverin

Mini giyiyorum ama kalin siyah çorapla.
Ten rengi çorap giydiğimde tam dizimde etek giyiyorum .
Bu benim isteğim
Tabi bunu ortam da etkiler
Ten corap giyip mini etek elbise giyen arkadaslarim da var
İstanbul da devlet okulunda çalisiyorum
Doğu da iken giymezdim .çuñku ne çocuklar ne de veliler bunu kaldiramazdi. Toplum izin vermezdi bir nevi

Back
X