Velilerle uğraşmak çocuklarla uğraşmaktan daha zor

-Lidya-

Vaktinden evvel çiçek açmaz.
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
1.320
1.268
63
Merhabalar arkadaşlar
Özel bir anaokulunda öğretmenlik yapıyorum iki tane öğrencim varki erkekler çok şımarıklar birbirleriyle çok iddalaşıyorlar çok kavga ediyorlar birbirlerini tırmalıyorlar v.s
O kadar da dikkat etmeme rağmen.

Bir tanesinin annesi o kadar değilde
Diğerinin annesi pazar pazar beni aradı
E hocam xxxx vücudunda bazı yerinde çizik var evet dedim bugünlerde olması çok normal çünkü çok kavga ediyorlar xxxx
Ve xxxx vücudundada büyük ihtimalle vardır dedim.
Siz konuşun çocuğunuzla ben de daha dikkatli olacağım.
Hocam bu tuvaletten çıkınca elini kurulamıyormu
Kuruluyor
Kurulamıyorum demiş.

Babası demiş oğlum bu ne yoksa ögretmenlermi sizi dövüyor
Xxxx yok baba demiş öğretmenim değil.

Ya ben bu kadının cins bir kadın olduğunu biliyorum onun için daha dikkatli oluyorum .

Şurup göndermiş içirdim çocugun çantasına koydum çocuk çok hareketli açmış kapağını sonra dökmüş .

Hocam panduflarını giyinsin giyinmiyormu hastalanacak diyor

Ya o kadar dikkat ediyorum ki ama çocuk bazen çıkartıyor terliyorum falan diyor.
Evde bu çocuk hasta olmuyordu ?
Pandufunu hiç çıkarmıyormu ?
Bir yeri çizilmiyormu?

Tmm anne anlıyorum ama çok büyük sorunlar olmadıkça böyle yapması sinirime gidiyor.
Diğer velilerimde anne.

Yok onu gördüğümde slm verip konuşmamışım.(acelem vardı)
İdareye şikayet etti slm vermedim diye.

Bu kadın benden ne istiyor ?

Bu iki çocuktan da bu kadında Yoruldum.

Kolay gibi gözüküyor belki ama sorumluluk almak çocukların çok zor ...

Neyse arkadaşlar okuyan olduysa çok teşekkürler.

(Bu arada velilerle grubumda güzel güzel gülerek bir konuyu konuşuyorduk ondan sonra aradı hemen)

Merhabalar arkadaşlar
Özel bir anaokulunda öğretmenlik yapıyorum iki tane öğrencim varki erkekler çok şımarıklar birbirleriyle çok iddalaşıyorlar çok kavga ediyorlar birbirlerini tırmalıyorlar v.s

E hocam xxxx vücudunda bazı yerinde çizik var evet dedim bugünlerde olması çok normal çünkü çok kavga ediyorlar xxxx
Kuruluyor
Kurulamıyorum demiş.

Ya ben bu kadının cins bir kadın olduğunu biliyorum onun için daha dikkatli oluyorum .

Şurup göndermiş içirdim çocugun çantasına koydum çocuk çok hareketli açmış kapağını sonra dökmüş .

Ya o kadar dikkat ediyorum ki ama çocuk bazen çıkartıyor terliyorum falan diyor.
Bir yeri çizilmiyormu?

Tmm anne anlıyorum ama çok büyük sorunlar olmadıkça böyle yapması sinirime gidiyor.
Diğer velilerimde anne.

(Bu arada velilerle grubumda güzel güzel gülerek bir konuyu konuşuyorduk ondan sonra aradı hemen)
Benımkılerde normal degıl .Toplantıda hafta ıcı su saatlerde arayabıkırsınız dıyorum kadın az once bana nesaj atmıs canım sunu soyle yap .Nerden ben senın canın oldum daha yenı tanıstık hoca hanım denır ne utanmazlar var ıstelık nasıl yapacagımı bana soyleyemessın.

Merhabalar arkadaşlar

Kuruluyor
Kurulamıyorum demiş.

Bir yeri çizilmiyormu?

Diğer velilerimde anne.

Bu kadına yuz verme fazlada muhattap olma kestırıp at o konusmaya devam etsın ısterse.Sonra yuz buluyorlar sen dıye hıtap edıyorlar utanmadan.

İlla vardır problem tipler sana denk gelmiş. Veli olması ile alakası yok aslında onun karekter yapısı öyledir. Büyük ihtimal çalışmıyor filan olabilir bazıları öyle. Bir yere kadar anlaşılır tedbirli olması anneninde bi yerden sonrası problemli tiptir.

Merhabalar arkadaşlar

Kuruluyor
Kurulamıyorum demiş.

Bir yeri çizilmiyormu?

Diğer velilerimde anne.

Sınıf öğretmeniyim. Yarım dönem özelde çalıştım canımdan bezdim. Şimdi atandım şükür. Para veriyoruz diye öğretmenin kişiliğini satın aldığını düşünen veliler var ne yazık ki. Ben de kitapta olan bir şiiri ödev verdiğim için şikayet edildim. Kesinlikle mesafeni koy. Her aradığında açma ya da aceleyle konuş kapat. Siz tolere ettikçe hep daha fazlasını istiyorlar ne yazık ki. Eğer öğretmeninin yanında olan bir idareniz varsa düzgün bir şekilde onlara anlatın sorun yaşamazsınız. Allah yardımcınız olsun.

Benımkılerde normal degıl .Toplantıda hafta ıcı su saatlerde arayabıkırsınız dıyorum kadın az once bana nesaj atmıs canım sunu soyle yap .Nerden ben senın canın oldum daha yenı tanıstık hoca hanım denır ne utanmazlar var ıstelık nasıl yapacagımı bana soyleyemessın.

Evet evet benimde var aynı öyle bir veli

Sınıf öğretmeniyim. Yarım dönem özelde çalıştım canımdan bezdim. Şimdi atandım şükür. Para veriyoruz diye öğretmenin kişiliğini satın aldığını düşünen veliler var ne yazık ki. Ben de kitapta olan bir şiiri ödev verdiğim için şikayet edildim. Kesinlikle mesafeni koy. Her aradığında açma ya da aceleyle konuş kapat. Siz tolere ettikçe hep daha fazlasını istiyorlar ne yazık ki. Eğer öğretmeninin yanında olan bir idareniz varsa düzgün bir şekilde onlara anlatın sorun yaşamazsınız. Allah yardımcınız olsun.

Evet çalışmıyor
Hamileyken hadi hamile dedim
Doğurdu hagla geçmedi

Bence anlatilanlar kisinin anne olmasiyla değil takintili bir kisilige sahip olmasiyla alakali
Bir kere isi ehline bırakmak lazım eger okula verdiyse okuldaki kisileri kontrol etme cabasina giremez

Sınıf öğretmeniyim. Yarım dönem özelde çalıştım canımdan bezdim. Şimdi atandım şükür. Para veriyoruz diye öğretmenin kişiliğini satın aldığını düşünen veliler var ne yazık ki. Ben de kitapta olan bir şiiri ödev verdiğim için şikayet edildim. Kesinlikle mesafeni koy. Her aradığında açma ya da aceleyle konuş kapat. Siz tolere ettikçe hep daha fazlasını istiyorlar ne yazık ki. Eğer öğretmeninin yanında olan bir idareniz varsa düzgün bir şekilde onlara anlatın sorun yaşamazsınız. Allah yardımcınız olsun.[/QUOTböyle

Amin çok teşekkürler

Ya elimden gelenin daha fazlasını yapmaya çalıştığım halde böyle

Yarın okula başlayınca ne olacak bu çocuk

Whatsap durumunu konuşuyorlarmış
:)

Çevrem sanki sadece onlar

Yada sevdiğim şeyleri paylaşmışda olamazmıyım

Ben taktir ediyorum sizleri. Ben 1 sen 10 çocukla ilgileniyorsun. Hep güler yüzlü oldum öğretmenlerimize onlarda sağ olsun se erler oluşumu.

Sabah in 8 önde arıyor bir deli mi desem veli mi
-Hocaaaaam Ali parmak kaldırıyor mu
-Hıii ,ne,kim ne zaman
-Derse katiliyomu
-Bu saatte mi aranir
-he he pardon
Gece saat 11 başka bi deli veli.Esim diyo yetti artık ben bakicam
Alo hocayla gorusecem
Bu saatte aranmaz ben de eğitimciyim
Bak kendin diyon egitimciyim diye her saatte de aranır
Hoca uyuyor
Bi zahmet kaldir ödev soracam
Hasbinallah
Devlet okulu ayrıca.DSonra tel no değiştirdim kimseye vermedim kafam rahat

Aaa bilmez misiniZ
En akıllı çocuk onlarınkidir
Çok usludur çok zekidir
Herkes parmakla gösterir vs vs

Benimde bir velimin çocuğu hastaydı
Haberim var yani
Üç gün getirmedi okula
Dördüncü gün aradı şikayet etti müdüre
Neymiş aramamışım sormamışım
Naza niyaza gel

Evet ya çocuklardan ne yapacaklarımı bile unutuyorum

Aynen naz ilgi istiyorlar

Bende yaşadım bunları

Sabah in 8 önde arıyor bir deli mi desem veli mi
-Hocaaaaam Ali parmak kaldırıyor mu
-Hıii ,ne,kim ne zaman
-Derse katiliyomu
-Bu saatte mi aranir
-he he pardon
Gece saat 11 başka bi deli veli.Esim diyo yetti artık ben bakicam
Alo hocayla gorusecem
Bu saatte aranmaz ben de eğitimciyim
Bak kendin diyon egitimciyim diye her saatte de aranır
Hoca uyuyor
Bi zahmet kaldir ödev soracam
Hasbinallah
Devlet okulu ayrıca.DSonra tel no değiştirdim kimseye vermedim kafam rahat[/QUOTEolsa

Keşke benimde vermeme gibi lüksüm olsa
Özel doktora gidince bende alıyorum numarayı

Bir de aklima gelmisken keske velilerle ayni grupta olmasaydiniz...Fazla samimiyet kurmayi tercih etmiyorum ben velilerle.Tavsiye ederim.

Arıza. İdare arkanızda olunca çok iyi oluyor. Biz öğretmenimizden memnunuz isterseniz okulu değiştirin diyorlardı kızımın okulunda böyle velilere.

Back
X