Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye slm vermedin ecelem vardı dedim biliyorsunuz slm verince muhabbet uzuyor yoldada sevmiyorumben bunu.slm ver görünce olurmu denildi
Yok artık .Aaa bilmez misiniZ
En akıllı çocuk onlarınkidir
Çok usludur çok zekidir
Herkes parmakla gösterir vs vs
Benimde bir velimin çocuğu hastaydı
Haberim var yani
Üç gün getirmedi okula
Dördüncü gün aradı şikayet etti müdüre
Neymiş aramamışım sormamışım
Naza niyaza gel
Idare hıc bır zaman arkada durmuyor .Velıye yaranma derdınde .Arıza. İdare arkanızda olunca çok iyi oluyor. Biz öğretmenimizden memnunuz isterseniz okulu değiştirin diyorlardı kızımın okulunda böyle velilere.
Kesınlıkle samımı olmak pek hayır getırmıyor.Bır velım zorla gösterıye cocugunu almam ıcın baskı yapıyor samımı degılım ama kucuk ve yumasak duruyorum tepeye cıkmaya calısıyorlar.Bir de aklima gelmisken keske velilerle ayni grupta olmasaydiniz...Fazla samimiyet kurmayi tercih etmiyorum ben velilerle.Tavsiye ederim.
Anladim. Bunu umarim sakin bir dille soylemistir.
Haklarinizi bilin. Okuyun. Size ogretmen gibi davranmalari sizin eliniz de yasayan biri olarak söylüyorum.
Cok komık ya o mu öğretmen siz mi ?onun vermesı lazım selam boyle sey mı olur hocam ıyıgunler demesı gerekır velının. Müdüre bak sans cocuk muamelesı yapmıs.Niye slm vermedin ecelem vardı dedim biliyorsunuz slm verince muhabbet uzuyor yoldada sevmiyorumben bunu.slm ver görünce olurmu denildi
Merhabalar arkadaşlar
Özel bir anaokulunda öğretmenlik yapıyorum iki tane öğrencim varki erkekler çok şımarıklar birbirleriyle çok iddalaşıyorlar çok kavga ediyorlar birbirlerini tırmalıyorlar v.s
O kadar da dikkat etmeme rağmen.
Bir tanesinin annesi o kadar değilde
Diğerinin annesi pazar pazar beni aradı
E hocam xxxx vücudunda bazı yerinde çizik var evet dedim bugünlerde olması çok normal çünkü çok kavga ediyorlar xxxx
Ve xxxx vücudundada büyük ihtimalle vardır dedim.
Siz konuşun çocuğunuzla ben de daha dikkatli olacağım.
Hocam bu tuvaletten çıkınca elini kurulamıyormu
Kuruluyor
Kurulamıyorum demiş.
Babası demiş oğlum bu ne yoksa ögretmenlermi sizi dövüyor
Xxxx yok baba demiş öğretmenim değil.
Ya ben bu kadının cins bir kadın olduğunu biliyorum onun için daha dikkatli oluyorum .
Şurup göndermiş içirdim çocugun çantasına koydum çocuk çok hareketli açmış kapağını sonra dökmüş .
Hocam panduflarını giyinsin giyinmiyormu hastalanacak diyor
Ya o kadar dikkat ediyorum ki ama çocuk bazen çıkartıyor terliyorum falan diyor.
Evde bu çocuk hasta olmuyordu ?
Pandufunu hiç çıkarmıyormu ?
Bir yeri çizilmiyormu?
Tmm anne anlıyorum ama çok büyük sorunlar olmadıkça böyle yapması sinirime gidiyor.
Diğer velilerimde anne.
Yok onu gördüğümde slm verip konuşmamışım.(acelem vardı)
İdareye şikayet etti slm vermedim diye.
Bu kadın benden ne istiyor ?
Bu iki çocuktan da bu kadında Yoruldum.
Kolay gibi gözüküyor belki ama sorumluluk almak çocukların çok zor ...
Neyse arkadaşlar okuyan olduysa çok teşekkürler.
(Bu arada velilerle grubumda güzel güzel gülerek bir konuyu konuşuyorduk ondan sonra aradı hemen)
Hadsiz ve terbiyesiz bir veli öğretmeni sahibi sanıyor olay bu..Seninle derdi yok yani sen değil başkası da olsa aynısını yapacak. Toplantıda uygun bir dille konuşacaksın;burada çocuklar şu kadar saat boyunca bir arada ve tamamiyle farklı şartlarda ve farklı bir düzende büyütülmüş bu yüzden birbirlerine alışmakta zorlanıp bazı anlaşmazlıklar çıkması normal ve ben bunu en aza indirmeye çalışıyorum olumsuz bir durum olduğunda sizlere ben bilgi veririm ama mesai saati dışında aradığınızda cevap veremeyebilirim,ilgilenemeyebilirim çünkü benim de kendime ait bir yaşantım var ayrıca burası bakım yeri değil eğitim yeri bakımıyla ilgili de eğitim veriyorum ama bakımlarını ben yapmıyorum gibi konuşma yapsan belki yararlı olur.
Ama dediğim gibi saygısız ve küçük beyinli bir veli seni sahibi sanıyor ve ne kadar konuşursan konuş öyle sanmaya devam edecek çünkü potansiyeli bu..
Öğretmenim ben de ve birgün velim bana dedi ki;hocam sınıfta şöyle yap,bunu,şunu yap..Ben de cevap olarak; dersim sabah şu saatte başlıyor yarın sınıfı sana bırakayım sen yap olur mu? Anladığım kadarıyla öğretmenlik mesleğini benden daha iyi biliyosun dedim.Veli kalakaldı ve özür diledi o günden sonra da bana çok iyiydi, tabii arkamdan neler söylüyordu bilemem![]()
Amin çok teşekkürler ..Özel okul ya parayı verince tüm okulu alıyorlar.bazı veliler gerçekten çok anlayışsız.allah yardımcınız olsun.