ventrikülomelogii

zorda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2011
15
0
36
Muğla
mrb arkadaşlar ben 18 haftyalık hamileyim gecen hafta doktora gittimde doktor bebeğimin beyin sıvısının fazla olduğunu döyledi.2li testim normal çıkmıştı 3lü teste yapıldı ama normal.doktorumtakıbe alcaz ilerleyip ilermemediğini dedi.hatta izmire gitmemei önerdi gebeliği sonlandırmadan bahsetti çok kötü oldum.başka bir dr gittiğimde sıvı 8mm ölçüldü buı doktor normal ilerleyen haftalarda düzelir dedi.15gün sonra bakalım dedi.
şuan beklemedeyim zaman geçmek bilmiyo çok korkuyorum bebeğimin cinsiyeti belli oldu kızım olucak allah nasip ederse kızımı kaybetme düşüncesi beni yedi bitirdi.
başından böyle bir olay geçen hatta atlatıp doğum yapan arkadaşlar var mı?lütfen yardımcı olun

Konu içeriği nedeniyle "Hamilelerden haberler:Soru ve sorunlar" başlığına taşındı.

neden kımse cvp vermiyo

Merhaba,,öncelikle çok sevindim bir kızın olacağına.. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..

Bebekte başka bir anomali olmadıkça sonlardırma gibi birşey söz konusu olmuyor. Benim bebeğimde sınırda idi iki taraftada.. Bir hafta sonraki ölçümde 8 ölçüldü.. Ve benim doktorum bu bir sorun değil dedi,,ben sürekli bu durum falan diye bahsettikçede kızdı bana.. Hala çocukta ters bir durum varmış gibi konuşuyorsun dedi.. :) Demem o ki,,burda geçmiş sayfalardada bu konuyla ilgili açılmış bir sürü konu bulabilirsin.. Ve internette de bir sürü yazıya ulaşabilirsin.. Bazı arkadaşlar ÇAPA gibi büyük ünv.hastanelerinde kontrol altında tutularak bebeklerini dünyaya getirdiler.. Bende doktoruma güvenerek bir daha başka ölçüm yaptırmadım.. Herkesin kendi seçimi tabi.. birde başka anormallik yoktu şükürler olsun bebeğimde.... Yani bir sürü etken var.. Bence canını sıkma.. Aynı değerde kalmasıda iyi birşey bu arada.. 15 gün sonra yine 8 mm ölçerlerse üzülme,sevin..Ama büyürsede 15 günde bir takip ediyorlarmış..Ama kötüsünü getirme aklına.. Bol bol dua et.. Hem için rahatlasın.. Hemde kızınıda üzmüş olma.. Bu günler geçecek,,Allah'a emanet miniklerimiz..

dediğim gibi doğum yapan arkadaşlar var daha ileriki sayfalarda..Onlarla yazışarak daha da ayrıntılı bilgi edinebilirsin.. Sankın internette dolaşıp resim v.s. bakma.. En kötüsünü düşünme,,hormonlarımız zaten tavan yapmış.. Boşuna kendine eziyet etmiş olursun..

çok teşk ederim cvbın için içimi rahatlattın yarın ünv hastanesine gidicem bebeğin başka organlarında bir problem var mı diye umarım yoktur.ama içimi korku kapladı.
siteye yeni üye olduğum için pek bilmiyorum.bu sorunla karşılaşmış doğumunu yapmış kişilerle konuşmak isterim tabi.
peki sen kaç aylık hamilesin yada doğum yaptın mı?

lütfen cvp yazın arkadaşlar kafayı yemek üzereyim bebeğimi kaybedecem diye çok korkuyorum.
başına gelen atlatan yok mu aranızda hiç??

kusura bakma çok sık giremiyorum siteye.. Çalışıyorum çünkü.. Sen hastaneye gitmiş olmalısın..umarım güzel haberler vermişlerdir sana.. Ben daha doğum yapamadım.. 32+5 haftalık hamileyim.. Güzel haberlerini bizimle paylaşırsan sevinirim.. Bu kadar evham yapma lütfen.. Derdi de dermanıda veren Allah.. Allah'a emanet yavrularımız..

doğum yapamadım yazmışım.. :) Yapmadım,,inş.zamanında gelir.. :)

Son düzenleme:
yarın gidicem canım doktora randevu alamadık cumartesiye alabildik..
senin bebeğin durumu nasıl düzeldi mi tamamen?
inşallah hayırlı haberleri veririm size..Allahım yüzümüzü güldürür inşallah.
sağol canım vakıt ayırıp cvp yazdığın için :))

slm canım doktora gittim malesef sıvı 10.6 olmuş.başka bir sorunu yok.aminosentez istedi doktor.sonuç temiz çıkarsa takip edilcek.
ama artma olması üzdü beni bir ümit artmaz diyodum.doktor aminosentez yapılsın 3 hafta sonra çıkar 24ü haftaya kadar belli olmalı gebeliği sonlandırmak için dedi.şuanda tek yapabileceğim dua etmek çünkü başka yağpacak bişey yok.ama çok umutsuzum (

Allah bebeğini korusun inşallah. Sen içini serin tutmaya çalış.. Verende o eğer alacaksa almış olanda yaradan.. Bol bol dua et.. Allah'ım isterse ne mucizelere yaratıyor biliyoruz.. Belkide ilerde küçülüp kaybolacak,gidecek bir durumla başbaşasın.. Allah'ım sanada sabır versin ve umutsuzluğa kapılma.. Sen bebeğinden vazgeçersen,,o sana nasıl tutunsun ki annesi.. ?

Allah yar ve yardımcın olsun..Allah küçük meleğini sana bağışlasın sağlıkla gelsin inşlh.

sağolun arkadaşlar..
beklemek kadar zor bişey yok aman geçmek bilmiyo ü
çok şükür hafta sonu geldi 1hafta kaldı sonuçlara ama bayram tatili gircek sanırım
eskiden çok severdim bayram tatillerini bundan sonra sevmiycem sanırım..
ruh gibi geziyorum kaç haftadır allahım kımseye yaşatmasın öyle şeyleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…