• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ventus ıvf pişmalıktır !

Cicek800

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2025
18
2
1
30
Merhaba ben buradaki yorumları okuyarak ventusu seçtim üç ay önce başladık sürece embriyolar toplandı donduruldu vs. Transfer olmayı beklerken dün Fatoş hanım tarafından arandım ve seçtiğim donörün hastalık taşıdığı bu yüzden embriyoların imha edileceğini tekrar baştan donör seçip işlemlerin en baştan olacağını söylediler düşünebiliyor musunuz butün emegim param boşa gitmiş ben 5750 Euro vermiştim tedavi için tekrar başlamazsak eğer sadece 500 Euro vereceklerini söylediler bizim hiç bir suçumuz olmamasına rağmen bütün olanların kendilerinden dolayı olmasına rağmen sanki bizim hatamız gibi bizim paramızı vermeyeceklerini söylediler 3 ayımızın çöpe gitmesini eşimin uçak bileti alıp Kıbrıs’a gidip gelmesi falan bunların boşa gitmesini hiç söylemiyorum bile olay şöyle oluyor ben transferi bekliyorum embriyoları dondurdular hiç sıkıntı yok hatta transferim ertelendi e2 yüksek çıktığı için eğer o ay ertelenmese ben transfer olacaktım ve ben eğer transfer olsaydım nolacaktı dediğimde negatif veya düşük olacaktı ölü doğacaktı diye cevap verdiler çok normal bir olaymış gibi.. Olay nasıl ortaya çıkıyor onu anlatayım benim donörümden çok sayıda yumurta ve embriyo elde edildiği için bunların vip grupları varmış özel müşterileri onlardan biri benim donörümü kullanmak istemiş vip grubuna dahil etmek için özel bi test yapıyorlar orda donör genetik hastalık taşıdığı öğreniyorlar ve doktor Beril hanım bu donörden elde edilen tüm yumurta ve embriyoları imha edilsin diye söylüyor ve böylece bizim de durumdan böyle haberimiz oluyor daha önce böyle bi sorun yaşadınız mı dediğim de çok zaman önce bi kere daha oldu dedi Fatoş hanım bize ve konuşmaları arayarak yapıyorlar genel mesajlar dışında yazılı olarak hiç bişey yazmıyorlar arayıp söylüyorlar delil olmasın diye ha birde pgt prp vs şeylerin hiç birini yaptırmak istemedim söylediklerini yapmayınca da tavırları öyle bir değişiyor ki inanamazsınız 270 bin liramdan oldum tabi ben bi kaç yere olumsuz yorum yaptıktan sonra 1000 Euro verip bizi susturmaya çalıştılar ücretsiz tekrar yapalım dediler ben bi daha güvenebilir miyim size yeni bir yer olduğu için hep olumlu yorum vardı bende bu sebeple kendilerini seçmiştim ama olumsuz yorum varsa bunu da bilmek isterdim o yüzden sizler için yazdım bunları bilerek bilinçli seçimler yapın keşke köklü bir yere gitseydim belki farklı sorun yaşardım ama 3 ayımı ve paramı çöpe atmazdım…

boyle sacmalik olabilir mi ya
tamamen onlardan kaynaklanan bir sorun.
acaba adli olarak hakkin var midir?

boyle sacmalik olabilir mi ya
tamamen onlardan kaynaklanan bir sorun.
acaba adli olarak hakkin var midir?
Aynen öyle hak etmedikleri parayı nasıl içlerine sindiriyorlar anlamadım Sağlık bakanlığı ve tüketici hakeme dilekçe yazdık sonuç bekliyoruz eğer olumlu sonuçlanmazsa mahkemeye kadar yolu var..

yaptiklari cok büyük sacmalik. yasal oldugunu da sanmiyorum. o zaman herkes aynısını yapsin yok yere 3500 euro kazansin. cok musterileri oldugunu sanmiyorum sonucta donasyon yaygin birsey degil. boylece her musteriden 2 islem yapar 2 kat ciro yaparlar. ne kârli bir is.
uyaniklar🤬🤬🤬

yaptiklari cok büyük sacmalik. yasal oldugunu da sanmiyorum. o zaman herkes aynısını yapsin yok yere 3500 euro kazansin. cok musterileri oldugunu sanmiyorum sonucta donasyon yaygin birsey degil. boylece her musteriden 2 islem yapar 2 kat ciro yaparlar. ne kârli bir is.
uyaniklar🤬🤬🤬
Ya insan kolay mı kazanıyor parayı kredi çektik biz bu iş için yeter ki bi çocuğumuz olsun dedik öderiz dedik şimdi boş yere kredi ödeyeceğiz her kuruşuna kadar haram olsun benim umudumun paramın içine ettiler

Back
X