Jüpiter enerjisi evet bir rahatlık iyimserlik hissi verdiği gibi enerji dengesizlikleri de yaratabiliyor belli ki bende de var o durum, yüksek bir enerji var şuan havada çünkü, bir yazı paylaşmıştım yine onda dikkat etmezsek depresyona çekebilir deniyor :)
Aman Allah korusun, o bir ihtimaldir ama nadir görülüyordur kişiye göre değişir, sonuçta hem haritanın açıları hem natal harita potansiyelimiz hem değişen transitler var(etkiliymiş galiba transitler). Zaten aslında şuan çok bilgi sahibi olmadan paylaşımlara bakıyoruz, zamanın getirilerine bakarak önlem almak ve gözlemlemek daha iyi gibi şimdilik yoksa çok kaygılanırız :)
forgetmenot16
da
Transit açılarının etkilediğini okumuş.
Geçmiş sayfalarda da bir astrologa solar return kesinliği konusunda sorulan soruya verdiği cevabı yazılmıştı. Çok net bunlar olacak diye bakmamak lazım deniyor, başka teknikler de varmış, belki de sadece potansiyeller, ihtimallerdir.
Ama ben doğum gününde farklı yerde olmak kader değiştirir diye duydum aynı zamanda, solar return ile alakalı olarak, potansiyelleri değiştiriyor sanırım. Dogum gününde atıyorum paristeysen o konuma göre çıkarman lazım o seneki solar return haritanı.
Haritana bakınca bana işle alakalı bir değişim olabilir gibi geldi, 7. ev ortalık, taşınma, ikili ilişkiler, evlilik ya da ciddi ilişki gibi durumlardır akrepte jüpiter var, akrebin yöneticileri mars ve plüton 10. evde iş ve toplumsal statü evinde. 7. evin 2. yöneticisi de 6. evde, 6. ev günlük rutinimiz, hastalıklar, çalışanlarımız, iş ortamımız gibi konular. Aralarında bir bağlantı kurulabilir gibi geldi bana. 9. ev satürn uzak yolculuklarla, yüksek öğrenimle vs. ilgili engeller, sıkıntılar yaşanabilir. Açılardan bağımsız konuşuyorum tabi.
Yükselen yılın geneli için önemli derler, koç hareketli, dirayetli, atılgan olabileceğini gösteriyor olabilir, yöneticisi mars 10. evde ve işle ilgili olabilir. Ama haritanda ben-sen aksları yer değiştirmiş, yani belki ikili ilişkilerin de gündemde olabilir bu sene. Uyduruyor da olabilirim :))) Aslında bir durup sindire sindire sıraya sokarak öğrenmeye çalışmak istiyorum şu işi, çorba oldu kafam biraz

Teşekkür ederim