Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka önerebileceginiz doktor var mı revizyonda?Revizyonda 2'sinin de ismini pek duymuyorum. Volkan Sunter kac revizyon yapmistir ki bilemedim. Gecmiste, Bagcilar'da diye gitmedimoradan cikip direkt kendi yerini acti ama ne kadar tecrubesi var revizyonda ona bakmak lazim. Paylasimlarina bakiyorum tek tuk revizyonu var. Ilk ameliyat olsa tercih edilir ama revizyon icin muamma. Burnunuzda minimal bir sorun varsa yapacaktir tabi... içiniz hangisine siniyorsa onu secin derim
nefes problemini kaçıncı aydan iitibaren yaşamaya başladınız acabaYorumunuz icin teşekkür ederim, haklısınız. revizyon cok başka bi durum, görünüm olarak cok kötü değil ama burun sırtım cok geniş ve nefes problemi yaşıyorum![]()
Benim ameliyattan önce hiçbir nefes problemim vs yoktu görüntü kaygısıyla olmuştum. Ameliyattan çıktığımdan beri hep burun tıkanıklığı,geniz akıntısı, boğazda kızarma problemleri yaşıyorum. Septum sol tarafa doğru kaymış içerden belli oluyor. İlk başlarda zamanla geçicek sandım ama git gide arttı malesefnefes problemini kaçıncı aydan iitibaren yaşamaya başladınız acaba
Volkan sunter ile görüştünüz müBende volkan sunteri düşünüyorum siz kendisiyle görüşün zaten yapabilecekse bunu belirtir kendisi yapmacaksa neden kabul etsin hastası için çok uğraşan revizyondada başarılı olduğunu düşünüyorum onlarda bile doğal çalışıyor ama revizyonda ne kadar tecrübesi var bilemem tabi en iyisi doktorun kendiyle görüşmeniz
Bende rinoplasti için ameliyat günü aldım volkan beydenEvet canım ama detaylı bilgi için bi kaç ay daha beklemem gerekiyor kaburga kıkırdağı alınacağı söyledi simdilik
Merhaba ameliyat oldunuz mu acaba? Memnum kaldınız mi sonuçtan? Bende Volkan beye ameliyat olmaya düşünüyorum ama benimki baya zor bir revizyon. Kaburgadan kıkırdak gerekiyormuş, öyle dedi doktor bey, onun icin çok korkuyorum. Görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim :)Bende rinoplasti için ameliyat günü aldım volkan beyden
Merhaba ameliyat kararı aldınınız mi acaba? Benim burnum da zor bir revizyon, banada kaburga kıkırdağı gerektığı söylendi onun icin de çok korkuyorum. Siz Volkan bey'e ameliyat oldunuz mu yoksa neye karar verdiniz?Evet canım ama detaylı bilgi için bi kaç ay daha beklemem gerekiyor kaburga kıkırdağı alınacağı söyledi simdilik