• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ver Çoşkuyu ATV

AzRASILAM

Nirvana
Pro Üye
26 Nisan 2008
21.009
7.619
773
39
VER COŞKUYU Atv den Yeni bir şarkı yarışması

yaz sezonu yaklaşıyor yeni yarışmalar türedi

bu pazar saat 20:00 de başlıyor
ama o saatte çghb var sanmıyorum istediği reytingi alsın

dün biraz izledim izlemez olsaydım ben böyle bir saçmalık görmedim insanları resmen maymuna çevirdiler
böyle saçmalık olmaz rtük e de şikayet ettim zaten

kanalları gezerken gördüm de manyak mı ne bunlar ya kız girmiş buzun içine şarkı söylüyo. ben üşüdüm valla izlerken. başka da ne yaptılar bilmem. jüri de zaten kıllll

daha neler yapmadılarki
ağız dolusu bisküvi yiyerek ,
gitgide hızlanan koşu bandında soluk soluğa koşarak kan ter içinde şarkı söylemeye çalışmalar
iyice sapıttı tv programları insanlarıda şebek yaptılar iyice
adam orda kalp krizi geçirse hesabını kim vericek acaba

daha neler yapmadılarki
ağız dolusu bisküvi yiyerek ,
gitgide hızlanan koşu bandında soluk soluğa koşarak kan ter içinde şarkı söylemeye çalışmalar
iyice sapıttı tv programları insanlarıda şebek yaptılar iyice
adam orda kalp krizi geçirse hesabını kim vericek acaba

onu düşünen kim cnm
hatta daha iyi olur reytiing işdee
tekrarlıyorum çook saçma

millet rezil olmaya pek merakli
cok felaket bi yarisma prgrami
ses olsa nolucak cikanlarda
sese bakan yokki millet gülüyo isde rezilliklerine

Hayatımda böyle iğrenç bi yarışma görmedim.
Bi insanın tepesinden bi kova böcek döküp şarkı söyletmek nasıl bir eğlence anlayışıdır ya.

bncede cnmmm
kızlar böcek fobim var diyor yukardan böcek atılıyoor onlar haşen sölemeye devam ediyor
böle fobimi olur bnm bi tanıdığım var böcek de sadece de ona olduğu yerde zıplar

Onlar hadi neysede güreşçi leylanın adamlara şarkı söyletmemek için yaptıklarına :1shok: kaldım sonrada kanalı değiştim kaydirigubbakcemile3
Ayıp yahuu :olmaz:

Ben o kadarını seyredemedim artık yüreğim elvermedi.
Ama anladığım kadarıyla bu insanlar fobi kelimesinin tam anlamını bilmiyorlar.
Benim de 15 yaşımdan bu yana böcek fobim vardır.
Fobisi olan insan değil öyle tepesinden düşecek o da eline alacak.
Ben fotoğrafını görsem elim ayağım kilitlenir, buz keserim anında.
Hikaye bunlar ya... dilerim bi an önce kalkar yayından.

Merakımdan geçen hafta izleyeyim dedim.. 2 tane adama hayvanların organlarını rondodan geçirip, içine meyve koyup içirdiler.. Midem kalktı tuvalete zor yetiştim.. Daha da izlemem.. Bir an önce kaldırılmalı yayından..

RTÜK hala neyi bekliyor anlamıyorum?
Cocuklarda izliyor bu tür yarısmaları, bu mu yani biz seyircilere layik gördükleri yapım?
Gülerim ben buna !
Dün gece kanalları zaplarken rastladım, tam o sırada takım elbisesine marul yapıstırılmıs yarısmacıyı bir tabutun (!) icine koyup kapagı kapatıp farelerle doldurdular.
Yazıklar olsun böyle yayın anlayısına, sikayet etmek farz oldu !

kötükedihüso

Merakımdan geçen hafta izleyeyim dedim.. 2 tane adama hayvanların organlarını rondodan geçirip, içine meyve koyup içirdiler.. Midem kalktı tuvalete zor yetiştim.. Daha da izlemem.. Bir an önce kaldırılmalı yayından..

kafamçokkarıştı:1shok::1shok:aman allahım bunu da mı yaptılar tv. kanalları iyice çığrından çıktı artık... safiye ile erkek arkadaşının birbirlerine sataşmaları seviyesizlikleri ve tüm bunları izleyenler off offf offf

Back
X