Kızlar merhaba, konunun üzerinden baya bir zaman geçmiş ama belki araştıranlar vardır diye yazmak istedik. Kartal Vera Hastanesini genelde kullanıyorum. En son rutin kontrol ve ara kanaları için Yeliz Hanım'a gitmiştim. Kendisi genç bir doktor ve bence kadın doğumdaki genç doktorlar her zaman daha titiz, hoşgörülü ve yardımsever oluyor. Ben kendisinden çok memnun kaldım. Yönlendirici ve motive edici bir doktor. İnanın muayene sırasında bile tedirginliğimi anladı, beni rahatlatmaya çalıştı. Aynı hastanede, genelde acil bölümünde kalan bir bayan doktorları daha var. İsmi Berrak, soyismini vermek istemiyorum, vera hastanesinin web sitesinden merak edenler bakarlar. Bu kişiye kesinlikle gitmeyin, beni acile geldim diye dövüp eve gönderecekti neredeyse. Ağrım var dediğim halde, psikolojik, hormonlarından dolayıdır, ben sana hormondan diyorum sen anlamak istemiyorsun gibi ifadeler kullandı. Muayene sırasında da çok canımı acıttı, hiç hassas değildi. Gögüslerdeki ağrımı iletince de, bu kısım benim alanıma girer mi sence vb. ifadeler kullandı. Zaten ben bunu duyduktan sonra onun doktorluğundan da şüphe etmeye başlayıp, üzerimi giyinip odasından kaçar gibi çıktım. İletişiminden ve tavrından de hiç memnun kalmadım. Ama Yeliz Hanım çok tatlı ve gözüm kapalı tavsiye edeceğim bir doktor.