Vera Tıp Merkezi Dr.Saime Yeliz Hısım `a giden varmı?

cidem87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
1.862
363
148
Merhaba;
8 haftalik hamileyim,Dr.Yeliz Hanima gidiyorum ama hakkında hic bir yorum bulamadim daha önce giden arkadaşlar varsa yardimci olabilir mi? Aslinda tatli bir doktor ne sordum sa cevaplandiriyor ama benim ne yapmam gerektiği konusunda yönlendirme si az o yüzden sizin de düşüncenizi almak istedim.

Merhaba;
8 haftalik hamileyim,Dr.Yeliz Hanima gidiyorum ama hakkında hic bir yorum bulamadim daha önce giden arkadaşlar varsa yardimci olabilir mi? Aslinda tatli bir doktor ne sordum sa cevaplandiriyor ama benim ne yapmam gerektiği konusunda yönlendirme si az o yüzden sizin de düşüncenizi almak istedim.
Canm bu Vera Rahmanlardaki ise bence İdealtepe Delta'ya git derim daha hastane kıvamında ve Reyhan Hanım var benim takip doktorum doğumumu da onda düşünüyorum çok ilgili kendisi.

Canm bu Vera Rahmanlardaki ise bence İdealtepe Delta'ya git derim daha hastane kıvamında ve Reyhan Hanım var benim takip doktorum doğumumu da onda düşünüyorum çok ilgili kendisi.
Canım oranın fiyatı biraz fazla sanırsam benimm muyane ücretim 35 TL Geçen sene Hakan Gürbüzün fiyatını sormuştum 78 TL di benim için fazla bir ücret .O yüzden giden varmı diye sordum ama hiçi kimse cevap vermedi hiç kimse sanırsam gitmemiş teşekkür ederim ginede Reyhan hanımı bir araştırırım gine ben ..:KK36:

bende suan deltaya gidiyorum reyhan hanıma doktorumdan memnunum fakat dogum ücreti yüksek diye duydum ne kadar bilmiyorum ayrıca epudural yapmıyorlarmış diye duydum o yüzden vera yeliz hanıma gidim diyorum iyice kararsız kaldım :(

bende suan deltaya gidiyorum reyhan hanıma doktorumdan memnunum fakat dogum ücreti yüksek diye duydum ne kadar bilmiyorum ayrıca epudural yapmıyorlarmış diye duydum o yüzden vera yeliz hanıma gidim diyorum iyice kararsız kaldım :KK43:
Valla çağrı merkezini aradım yanlış hatırlamıyorsam 650 tl normal 900 mecburi sezeryan dediler birde haftaya kontrole gittiğimde kendine sorucam bakalım yoksa arayışa devam :KK49:

Canım oranın fiyatı biraz fazla sanırsam benimm muyane ücretim 35 TL Geçen sene Hakan Gürbüzün fiyatını sormuştum 78 TL di benim için fazla bir ücret .O yüzden giden varmı diye sordum ama hiçi kimse cevap vermedi hiç kimse sanırsam gitmemiş teşekkür ederim ginede Reyhan hanımı bir araştırırım gine ben ..:KK36:
Canım valla aklım ermiyo bu doktorların aynı hastane bünyesindeki farklarına da ya. Epidural zaten düşünmedim hiç bence sende düşünme derim sonrasında bel ve baş ağrısı çok yapıyomuş nacizane benim fikrim sen bilirsin tabi :D

Canım valla aklım ermiyo bu doktorların aynı hastane bünyesindeki farklarına da ya. Epidural zaten düşünmedim hiç bence sende düşünme derim sonrasında bel ve baş ağrısı çok yapıyomuş nacizane benim fikrim sen bilirsin tabi :D
Epidural konusunda kesinlikle haklıısn bana göre değil hem sonrası da ii değilmiş ve mesala bir çok doktor önermiyor epiduralı ben kısmet olursa normal olmazsa sezerya n tamamen uyunayı tercıh ederim.

Epidural konusunda kesinlikle haklıısn bana göre değil hem sonrası da ii değilmiş ve mesala bir çok doktor önermiyor epiduralı ben kısmet olursa normal olmazsa sezerya n tamamen uyunayı tercıh ederim.
Birde canım mesala doktor olayı göreceli kavram birazda şans bence mesala benim çok iyi dedğim doktor sana iyi gelmeyebilir bir arkadaşım vardı Central Hospitalde Fatma Hanımı herkes çok iyi der onda doğum yaptı kıza suni sancıyı verdiler 9 Cm açıldı derken bebek bir yere takıldı dedi kıza epidurala almışlar epiduralde olmayınca sezeryan olmuş o şekilde doğum yaptı.3500 Tl ücret aldılar birde hastane enfeksiyonuna kapıldı onun tahlil leri için de para gitti o kadar ..

Valla çok mantıklı düşünüyosun zaman daralınca inşallah değişmez fikirlerimiz :)

Kızlar merhaba, konunun üzerinden baya bir zaman geçmiş ama belki araştıranlar vardır diye yazmak istedik. Kartal Vera Hastanesini genelde kullanıyorum. En son rutin kontrol ve ara kanaları için Yeliz Hanım'a gitmiştim. Kendisi genç bir doktor ve bence kadın doğumdaki genç doktorlar her zaman daha titiz, hoşgörülü ve yardımsever oluyor. Ben kendisinden çok memnun kaldım. Yönlendirici ve motive edici bir doktor. İnanın muayene sırasında bile tedirginliğimi anladı, beni rahatlatmaya çalıştı. Aynı hastanede, genelde acil bölümünde kalan bir bayan doktorları daha var. İsmi Berrak, soyismini vermek istemiyorum, vera hastanesinin web sitesinden merak edenler bakarlar. Bu kişiye kesinlikle gitmeyin, beni acile geldim diye dövüp eve gönderecekti neredeyse. Ağrım var dediğim halde, psikolojik, hormonlarından dolayıdır, ben sana hormondan diyorum sen anlamak istemiyorsun gibi ifadeler kullandı. Muayene sırasında da çok canımı acıttı, hiç hassas değildi. Gögüslerdeki ağrımı iletince de, bu kısım benim alanıma girer mi sence vb. ifadeler kullandı. Zaten ben bunu duyduktan sonra onun doktorluğundan da şüphe etmeye başlayıp, üzerimi giyinip odasından kaçar gibi çıktım. İletişiminden ve tavrından de hiç memnun kalmadım. Ama Yeliz Hanım çok tatlı ve gözüm kapalı tavsiye edeceğim bir doktor.

Back
X