belki o çocukta komşunda görmüştür istemiştir komşunda vermiştir. çocuk bunlar çok takmayın.
ya doğruda ben hassas davranırım bu konuda hediyeyi begenmesem bile alelade davranmam dikkat ederimTakma kafana arkadaşım,boşver!
ya doğruda ben hassas davranırım bu konuda hediyeyi begenmesem bile alelade davranmam dikkat ederim
elbette çocugu mutlu etmekti amacım yinede üzüldüm sanırım hediyelere fazla anlam yüklüyorumbeğenmemek değil ki o.
elinde gördüğünüz çocuk ağlamıştır belki o oyuncak için. hediye diye çocuğun kalbini kırmaya değer mi.
komşunuza verdiğiniz hediyeyi başkasında görseniz haklısınız.
hem belki sizin verdiğiniz çocuktan daha çok sevdi o çocuk oyuncağı. siz verirken amacınız çocuğu mutlu etmek değilmiydi?
biraz zoraki aldı ama resmen istedi alırken onunla uyur artık uyurken başka şey istemez dediSiz hediye etmişsiniz artık o kişiye ait. İster verir ister saklar artık o ona ait.
biraz zoraki aldı ama resmen istedi alırken onunla uyur artık uyurken başka şey istemez dedi[/QUOT
Boşver ne yaparsa yapsın artık o ona ait. Kendini üzme böyle şeylerle gerçekten üzülmeye degmez..
yani bu dert de sayılmayabilir ama geçenlerde komşum bize geldi evimde el örgüsü çok güzel bir hayvan figürü vardı oğlu çok beğendi diye hediye ettim dün karşı komşumuzun çocuğunun elinde gördüm yeni taşındılar sokakta yerde sürüyerek götürüyordu belki önemli bişi değil ama üzüldüm şu hamilelik çok hassas yaptı beni şimdi ben bu komşumun yüzüne vursammı bu durumu??
yani bu dert de sayılmayabilir ama geçenlerde komşum bize geldi evimde el örgüsü çok güzel bir hayvan figürü vardı oğlu çok beğendi diye hediye ettim dün karşı komşumuzun çocuğunun elinde gördüm yeni taşındılar sokakta yerde sürüyerek götürüyordu belki önemli bişi değil ama üzüldüm şu hamilelik çok hassas yaptı beni şimdi ben bu komşumun yüzüne vursammı bu durumu??
biraz zoraki aldı ama resmen istedi alırken onunla uyur artık uyurken başka şey istemez dedi
el emeği öyle herkeste olan bişi değilçocuk bu hevesi geçmiştir
öbürü beğenmiştir vs
yalnız belki o çocukta da vardır benzeri uzaktan görmüşsünüz sonuçta
takmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?