Arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum size... Katıldığım bir düğünde, annesi beni oldukça beğenmiş, oğluna sürekli beni anlatmış (oğlu düğünde yoktu ).. Çocuk sosyal medyadan defalarca iletişime geçmek istedi...En sonunda kabul ettim ve 1-2 saat kadar mesajlaştık. Devlet memuru... 1-2 saatlik konuşmada hiç bir şey anlıyamazsınız ama olabilir gibi geldi Fakat bana 2-3 yıl önce vereme yakalandığını söyledi...Hiç söylemiyedebilirdi, ben evlendikten sonra da öğrenebilirdim yada evlendikten sonra da yakalanabilirdi, bende hasta olmuş olabilirdim bunların farkındayım.. Ama daha ortada hiç bir şey yokken sizce tanımak için bir şans vermeli miyim? Sonuçta ortada aşk filan yok henüz.. Edit;Arkadaşlar görüyorum ki bana çok kızmışsınız, herkes kendince haklı ne diyim.. 24 yaşındayım, 2 saat sosyal medya üzerinden mssajlaştığım bir insan için hoşlandım demem saçma olurdu bence. Hı söylemeyi unuttuğum bir şey var ki, bu çocuğun 10 yıllık ilişkisi hastayken çocuktan ayrılmış. Benim daha yola başlamadan ailemin ve benim aklıma takılan bir soru hakkında sizden öneri olmamı yanlış bulmuyorum. Daha çocukla iletişime geçmedim, konuşmadım. Ve bu sorun kafamın bir köşesinde çığ gibi büyümesindense, şimdiden halletmeyi tercih ettim...
Sizden fikir almak istedim çünkü; etrafımda hiç böyle bir şey yaşayan yok. Bu hastalık ileride ne gibi sorunlar açar bilmiyorum, sonuçta 6 ay hastanede yatmış birinden bahsediyoruz... Hayatta her şey insanlar için, beni kınayanlar olmuş, kınayabilirsiniz.. Ama hiç bid şeye başlamadan bazı şeyleri halletmenin daha mantıklı olduğu düşüncesindeyim.
Görücü usulü tanışıyor sayılırım farkındaysanız eğer, bu işler ilk önce mantık ile oluyor. Zamanla da aşk da oluyor