Verilen emeklerin sonunda güzel sonuçlara ulaşabilenler

24

24 çok güzel bir yaş geç kalmadiniz merak etmeyin. Pandemiye de denk gelmişsiniz bir dönem zaten. Kendinize zaman tanıyın. Bence de en mantiklısi atanmak bu kez olur inş.
İnşallah olur. Ama biraz sabırsızlık ve bıkkınlık gelmeye başladı. Yani olduğum yerde kalmış gibiyim. İş arayışındayım ama olmadı. Aşk konuları ilerler belki dedim o da olmuyor. Yani bilemiyorum inşallah düzelir

İnşallah olur. Ama biraz sabırsızlık ve bıkkınlık gelmeye başladı. Yani olduğum yerde kalmış gibiyim. İş arayışındayım ama olmadı. Aşk konuları ilerler belki dedim o da olmuyor. Yani bilemiyorum inşallah düzelir
Bu yaşlar herkes aynı kendinize iyi davranın kendinizi sevin:) is ve evlilik olunca eski gunleri adına daha guzel gecirseydim diyor insan. Guzel gecirin bu yaslarinizi. Yaz da geldi aileniz butce ayirabilirse bi tatile gidip gelin

Bu yaşlar herkes aynı kendinize iyi davranın kendinizi sevin:) is ve evlilik olunca eski gunleri adına daha guzel gecirseydim diyor insan. Guzel gecirin bu yaslarinizi. Yaz da geldi aileniz butce ayirabilirse bi tatile gidip gelin
Elimden geldikçe güzel geçirmeye çalışıyorum. Tatile gidip geldim o hakkım gitti şu an 😂

Online diyetisyen olmayı düşünmez misiniz benim çok başarılı bulduğum bi diyetisyen aylık online 2500 ücreti .Sende başarılı olursan online bile binlerce hastan olur hiçbir Bilgi boşuna gitmez bol şans diliyorum
Online diyetisyen olunmaz, onun 4 yıl okulu var.
Okulsuzlar gidip 2 günlük sertifikayla kendilerine "beslenme uzmanı" diyebiliyorlar ve güvenilmez oluyorlar genelde.

Online diyetisyen olunmaz, onun 4 yıl okulu var.
Okulsuzlar gidip 2 günlük sertifikayla kendilerine "beslenme uzmanı" diyebiliyorlar ve güvenilmez oluyorlar genelde.
Bilmiyorum ki anlayamadım tabiki bu okulu okumadan online bu işi yapsın demiyorum .Beslenme uzmanı mı öyle şeyler mi var ben online çalışanları 4 yıllık üniversite mezunu sanıyordum öyleyse çok kötü iki günlük sertifikayla calısma izinleri mi oluyor yani

Bende defalarca kpss denemiş özel sektörde çalışmış bir insanım evliliğim yolunda değildi olsun dedim bir yerden başla Rabbim bir rızık kapısı açar sonra boşanma kararı aldım babamın evine döndüm bir sure işsiz kaldım yine iş bulamadım idare ettim bir kızımla bir iş buldum o da Yolunda gitmedi ayrıldım çanta ördüm sattım o arada kpss hazırlandım tekrardan ve kazandım bazen şartları zorlamak lazım Rabbim bir yoluna koyuyor muakkaka

Kesinlikle normal bir süreç yaşıyorsun.Ben de Kpss'de 3.senemde atandım.Ya olmazsa korkuları,iş bulma kaygıları,hayata geç kaldım üzüntüsü...Bunları ben de yaşadım ve emeği ile bir yerlere gelmeye çalışan insanların ortak duyguları bunlar.Umarım emeklerinin karşılığını alırsın.Şimdiden sınavda başarılar 🥰🥰

Çok şükür emek verip de başaramadığım bir şey olmadı ne özel hayatta ne de iş hayatında. İş hayatına atılırken doğru adımlar atıp eksiklerini bilmek burda en önemli faktör bana kalırsa. Okulun son senesinde tüm eksiklerimin farkındaydım, bunları kapatmak için stajlara başladım, uzun dönemli stajlar yaptım, hatta çalıştığım ajansta stajımı bitirip orda kadroya alınıp işe başlamıştım ama bulunduğum noktada mutlu değildim ve yine iyi bir şirkette bidaha staja başkadım şuan aynı yerde çalışıyorum. Tam zamanlı işten sonra bidaha staja başlamamı bazıları delilik olarak algılasa da ben kendi kariyerim için en iyisini yaptığımı biliyordum. KPSS vs hiç denemedim o konuyla ilgili bir tecrübem yok. Tek bildiğim ilerlemek istediğim yolda nerde eksiğim varsa o noktada sıfırdan başlayarak ilerledim ve bunun artılarını çok gördüm

Bilmiyorum ki anlayamadım tabiki bu okulu okumadan online bu işi yapsın demiyorum .Beslenme uzmanı mı öyle şeyler mi var ben online çalışanları 4 yıllık üniversite mezunu sanıyordum öyleyse çok kötü iki günlük sertifikayla calısma izinleri mi oluyor yani
Evet 4 yıllık üniversite mezunu oluyorlar. Ama o tarz danışmanlık düşündügünüzde karşınızdaki kişiden diplomasını görmeyi isteyebilirsiniz çünkü malesef diyetisyen olmayıp diyetisyencilik oynayan çok kişi var

Back
X