- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.617
- 158
- Konu Sahibi Chuck24681012
Bilmiyorum ki konuyu eklemeyi
Eski konunu düzenle yapıp, gelişmeleri yazacaksın! Hepsi bu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ki konuyu eklemeyi
Yazdım yönetime konum kapansın diye ama zaten çok şaşkınım kadın evli adam da evli gördum yazismalariniEski konunu düzenle yapıp, gelişmeleri yazacaksın! Hepsi bu.
ee sizinki de ne'lik yapmış oluyor bu durumda? bu ikisini buluşturup hani?Yazdım yönetime konum kapansın diye ama zaten çok şaşkınım kadın evli adam da evli gördum yazismalarini
Ben sasirdim bu kişi eziyor sanırım çünkü sürekli borç istediğini söyledi hatta hesap hareketlerini gönderdi evet sürekli para aktarımı var .neden böyle birşey yaptı bilmiyorumee sizinki de ne'lik yapmış oluyor bu durumda? bu ikisini buluşturup hani?
Neyse, devam etmek istiyorsanız bu adamla, edin...kimsenin onayını almaya gerek yok forumdan. Arkadaşların ilk fikri değişmeyecektir zannımca.
Klavye kendi düzeltmişBen de önceki konu (açmadım konuyu bilmiyorum) başlığında “verilmiş sadakat” derken kelime oyunu yapılmış sanmıştımklavyede t ve m uzak yani... bazen bu kk’dan çok şey beklediğimi fark edip kötü hissediyorum
![]()
Yalnız murat komutan, onur, sunay... seni bulma ihtimalleri yüksek geldi banaKlavye kendi düzeltmiş
Yalnız murat komutan, onur, sunay... seni bulma ihtimalleri yüksek geldi banaifşa olma sonra...
Yok konuyu kapatıyorum, the end4.konuyu da açacak mısınız?
İkk mesaj da şahısların isimleri var.Sıkıntı olmasın sonra size.Yok konuyu kapatıyorum, the end
Kim kimi eziyor anlamadım? siz sevgilinizle kaldığınız yerden devam mı etmek istiyorsunuz?Ben sasirdim bu kişi eziyor sanırım çünkü sürekli borç istediğini söyledi hatta hesap hareketlerini gönderdi evet sürekli para aktarımı var .neden böyle birşey yaptı bilmiyorum
Çalıştıklari yer belli değil, olmaz heralde sıkıntıİkk mesaj da şahısların isimleri var.Sıkıntı olmasın sonra size.
Şimdi adam doğru söylüyormuş, evli bir bayan ve evli bir adamın yazismasi var ve benim camiştan sürekli para transferi var adamın hesabına borç istiyormuş adam bıktım.artik hayır diyemiyorum dediKim kimi eziyor anlamadım? siz sevgilinizle kaldığınız yerden devam mı etmek istiyorsunuz?
töbe! neyle tehdit ediyor ki, bu da fena.Şimdi adam doğru söylüyormuş, evli bir bayan ve evli bir adamın yazismasi var ve benim camiştan sürekli para transferi var adamın hesabına borç istiyormuş adam bıktım.artik hayır diyemiyorum dedi
Ben de rahatsız oldum ama nasıl çözülür bu sorun bilmiyorumtöbe! neyle tehdit ediyor ki, bu da fena.
Hadi sonuçları hayr çıksın inşallah. Tekin ilişkiler değil, insan kafa yormaya üşenir valla. Ben çok tembelim, bilemedim şimdi.Size kolaylıklar dilerim.
Katılıyorum.Yalnız sizde bayağı sorunlu birine benziyorsunuz.