- 22 Temmuz 2009
- 2.372
- 601
- 723
- 32
- Konu Sahibi kendihalinde_
-
Bende bir ara yazmadım.Bende kullansam düzenli olacağıma inanıyorum ama süreklilik sağlayamıyorum.
kardelen_08 siz nereden aldığınız ajandayı kullanıyorsunuz şu an?
Dün D&r e baktım. Mutluluk ajandası güzel geldi gözüme. Ama Ceyda Düvenci nin ajandasını hiç görmedimCeyda Düvenci'nin melimelek ajandası benim çok hoşuma gidiyor:) Ben sanırım ondan alacağım. Kullanan var mı?
ajandayı nasıl kullandınız acaba, örnek bir sayfa atabilir misiniz2019 da çok verimli olmasa da mutluluk ajandasini kullandım. ÇOK MEMNUN KALDIM.2020 de de inşallah tekrar ondan alıp kullanmayı dusunuyorum
Evettt örnek sayfa atarsanız çok iyi olur C Canparcam055ajandayı nasıl kullandınız acaba, örnek bir sayfa atabilir misiniz
bende merak ettim ben iş yerinde normal ajanda kullanıyordum özellikleri nedir ?2019 da çok verimli olmasa da mutluluk ajandasini kullandım. ÇOK MEMNUN KALDIM.2020 de de inşallah tekrar ondan alıp kullanmayı dusunuyorum
SlmMerhabalar.
Bende bu senenin başından beri ajanda kullanıyorum.
Haftanın başında ajandama notlarımı alıyorum, günlük yapacağım işleri, yemekleri, gideceğim yerleri vs.
Aylık kısmına da harcamalarımı, okudum kitapları, aylık hedeflerimi not alıyorum.
Renkli kalem kullanıyorum genellikle. Yaptıklarımın yanına tik atıyorum.
Ben baya faydasını gördüm. Daha düzenli oldum.
Bir de küçük not defterim var çantamda taşıdığım. Ona da alınması gerekenleri not alıyorum, iyi oluyor.
Şimdiden 2020 yılı ajandası arayışındayım, gelecek ay sipariş vereceğim.
MerhabaSlm
Slm ajandanın boyutu iyi mi ben de araştırıyorum da? Markası ve nerden aldınız acaba?
Çok teşekkür ederimMerhaba
Ajandanın boyutu gayet iyi, a5 boyutunda. 2 yıldır aynı boy ajanda kullanıyorum.
2021 ajandamı Fabooks’tan tercih etiim.
Yok mu ajanda kullanan
Ceyda Düvenci'nin melimelek ajandası benim çok hoşuma gidiyor:) Ben sanırım ondan alacağım. Kullanan var mı?
Bizzat kullanıp memnun olan var mı kızlar!ajandayı nasıl kullandınız acaba, örnek bir sayfa atabilir misiniz
Ajanda olarak ne kullanıyorsunuzBen kullanıyordum
Gümlük yapılacak işleri yazıp onu aklına sokup uyguluyordum bu aralar pek kullanmadım
2022 de ajandama verimli kullansak çok iyi olacak bu duruma el atalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?