Verimli ajanda kullananlar var mı?

kendihalinde_

🌸
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
2.372
601
723
32
Selam kk hanımları Ben ajanda kullanmaya çok hevesleniyorum. Bazen özel ajandalardan bazende bu amaçla kullanmak için güzel bir defter alıyorum. Kullanmaya başladığımda kullanım şeklim hiç içime sinmiyor. Yazdığım sayfaları yırtıyorum yeniden başlamak umuduyla sonra yeniden yeniden hep başa dönüyorum.
Merak ettim var mı düzenli güzel ve sürekli ajanda kullanabilenler? Düzeninizi nasıl oluşturuyorsunuz? Nelere dikkat ediyorsunuz?

Merhabalar.
Bende bu senenin başından beri ajanda kullanıyorum.
Haftanın başında ajandama notlarımı alıyorum, günlük yapacağım işleri, yemekleri, gideceğim yerleri vs.
Aylık kısmına da harcamalarımı, okudum kitapları, aylık hedeflerimi not alıyorum.
Renkli kalem kullanıyorum genellikle. Yaptıklarımın yanına tik atıyorum.
Ben baya faydasını gördüm. Daha düzenli oldum.
Bir de küçük not defterim var çantamda taşıdığım. Ona da alınması gerekenleri not alıyorum, iyi oluyor.
Şimdiden 2020 yılı ajandası arayışındayım, gelecek ay sipariş vereceğim.

Bende kullansam düzenli olacağıma inanıyorum ama süreklilik sağlayamıyorum.
kardelen_08 siz nereden aldığınız ajandayı kullanıyorsunuz şu an?
Bende bir ara yazmadım.
Ama şimdi kendime görev edindim.
İşe gelir gelmez yazıyorum, not alıyorum, akşam eve gitmeden öncede bir göz atıyorum yapacağım bişey var mı unutmayım gibisine.
Şuan kullandığım ajandayı Le Color'dan almıştım.

Slm
Slm ajandanın boyutu iyi mi ben de araştırıyorum da? Markası ve nerden aldınız acaba?

Bir zamanlar konu açmışım. Denemeler yaptım ama o günden bugüne istediğim gibi ajanda kullanamadım.

Yeni yıldan itibaren kullanıcam bu defa kararlıyım.

Ajandamıda hazırladım

Ben kullanıyordum
Gümlük yapılacak işleri yazıp onu aklına sokup uyguluyordum bu aralar pek kullanmadım
2022 de ajandama verimli kullansak çok iyi olacak bu duruma el atalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…