• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Verimli Gün Adına Günlügüm 🥰

Merhabalar gün içinde yaptıklarımı buraya not etmek için açıyorum ... diyet ve ders çalışma yapacağım diğer hobiler , aktivite işin istikrar sağlamak ve düzen oluşturmak için açıyorum. Bir nevi günlük ♥️...:KK36:
Bugün bende erkenden uyandım bakalım. Son zamanlarda tembellik yapıyordum takipteyim🙈

diyete tam gaz devam ... 4. günüm kaçamaksız yarın mola verip şekersin 21 güne başlayacagım Allah izin verirse . dün nerdeyse hiç çalışamadım . 2 3 tane matematikten video izledim şimdi çalışmaya başlıyorum . kahvaltımı yaptım hazırım :sinirli:

diyete tam gaz devam ... 4. günüm kaçamaksız yarın mola verip şekersin 21 güne başlayacagım Allah izin verirse . dün nerdeyse hiç çalışamadım . 2 3 tane matematikten video izledim şimdi çalışmaya başlıyorum . kahvaltımı yaptım hazırım :sinirli:
Bugün nasıl gidiyor 😍 bende sabah 7 30 uyanış yarim saat spor ev işleri tamam 🥳 akşamda yürüyüşe çıkıcam 🙈 bu arada kpss mi hazirlaniyorsun 🥴

Bugün nasıl gidiyor 😍 bende sabah 7 30 uyanış yarim saat spor ev işleri tamam 🥳 akşamda yürüyüşe çıkıcam 🙈 bu arada kpss mi hazirlaniyorsun 🥴
Bugün şekersiz 21 güne başlayacağım için diyete mola . 😄 cheet day dediklerinden... kpss için hazırlanıyorum sabah biraz türkçe çözdüm öğle sonu devam 🤩

Back
X