Herkese günaydın..
Erken kalkmak benim yaşam stilim. Olmazsa olmazım. Verimli bir gün geçirmemin ilk şartı. Çok uyumak geç kalmak güneşten sonra uyanmak bana göre değil. Yaşam kalitemi olumsuz etkiliyor.
bu sabah namazdan sonra uyumadım; yürüyüşe çıktım-45 dakika yürüdüm. Etrafı ağaçları sincapları Seyreylerek ilerlerken yolun sonu şöyle bir güzelliğe çıktı; sizlerle paylaşmak istedim.
Eki Görüntüle 2648272
Ah kalbim bu güzelliğe aşık oldu/ gayrı hep görmek ister.
Bir de bahçede salıncaktayken iki küçük köpek geldi. Çok tatlılardı. Acıkmışlardı. Hem uysal hem bağırtkandı birisi
Eki Görüntüle 2648273
...
Ayrıca İki vize sınavıma girdim; ikisine de bu iki gün içerisinde Girerim. Hayallere giden minik adımlar; gün gelir istikrarla sonuca ulaştırır..
-ebeveyn okumalarımı arttırma hedefi koydum- okuyacak anlayacak kendi yorum ve cümlelerimle kağıda aktaracağım.
- ayda iki kez de bloguma yazacağım-
- ig de paylaşımlarım çocuk kitabı ;çocuk; ve doğa olarak sistematik işerleyecek
-giymediğim ürünleri ikinci el satış uygulamasına yükledim/ 2 ürünüm satıldı/ 60tl hesabımda

-polikistik over da hareketli yaşam ve diyet(ideal kiloda sabit olmak) reçetem: o sebeple diyetime daha Da özen göstereceğim/ diyetisyenimle yeni liste hazırladık.
- bugünün yürüyüşü- egzersizi tamamdır
İşte ahvalim böyledir dostlar