Herkese merhabalar arkadaşlarım,
Ramazan ayı da diğer aylar gibi hızlıca geçip gitmeye niyetli sanırım, baksanıza çoktan yarıladık bile.
Ailece yeni kararlar aldığımız, farklı zorluklar yaşayıp yeni bir yol çizdiğimiz dönemden geçtik. Şimdiyse şöyle bir durum bildireyim istedim sizlere:
- Ramazan ayı başlangıcı itibariyle yeterince besleniyorum. (15günde 5 kilo verdim –çoğunluğu yağdan)
- Sabah – akşam 20 dakika yürüyor ya da egzersiz yapıyorum.
- Kur an hatmimi öğle aramda yapıyorum.
- Telefonla olan işlerimi artık eve bırakmıyorum, sosyal medya kullanımımı çok azalttım.( dijital minimalizim kitabından örnek alarak kullanmadığım uygulamaları da eledim)
- Oğluma her akşam İngilizce/ Türkçe kitap dinliyor, okuyoruz.
- Selçuk Şirin ‘İn Yetişin Çocuklar kitabını dinledim, storytelden . Notlar alarak, araştırarak. Şimdi Nilay Örnek’in Her Umut Ortak Arar kitabını dinlemeye başladım. ( iş yerinde masa başı çalışırken kulaklığımı takıp kitap /söyleşi dinliyorum, böylece iş yerinde daha verimli vakit geçiriyorum, iş yeri dedikodularından da sıyrılıyorum – uzun zamandır çözüm aradığım bi sorundu bu)
- Bu ay adet olamadım, bu sebeple jinekoloğumdan yarına randevu aldım.
- Yarın tüm gün izin alıp, işlerimi halletmek ve oğlumla onun keyfini arttıracak etkinlikler yapmaya ayıracağım nasipse.
- Geçen hafta sonu kitap kulübünden arkadaşlarla buluştuk kitaplar çocuklar hakkında sohbet ettik. Yeni dönem kitaplarını da sipariş ettim.
- Bir süredir kuruboya çalışmalarıma ara verdiğim sulu boyamayı da ekledim . sizlerle birkaçını paylaşmak istiyorum. (Kulüp arkadaşlarıma kitap ayracı hazırladım)
- Eşim de İngilizce çalışmaya başladı
elecda
senin programın nasıl ilerliyor?