- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Ne Kullanıyorum
Deodorant kullanmıyorum. Alüminyum içeriyor. Karbonatı bir tuzluğa koydum. Sabahları koltuk altımı temizleyip hafif ıslatıyorum. Tuzluktan biraz karbonat serpiyorum. Elimle hafifçe yediriyorum. Ter kokusu olmuyor.
Banyoda kostik kullanılmadan, geleneksel yöntemler ile yapılmış zeytin yağlı sabun kullanıyorum. Kızımı saçları da dahil doğduğundan beri bu sabunla yıkıyorum.
Doğal içerikli bir şampuan kullanıyorum. Saç kremi kullanmıyorum.
Çamaşırlar için optik beyazlatıcı olmayan basit formüllü bir deterjan tercih edip, az kullanıp çift durulayarak yıkıyorum.
Yumuşatıcı asla. Oda kokusu asla.
Kıyafetlerde neon renklerden kaçınarak, daha doğal tonları tercih ederek alışveriş yapıyorum. Butikten alıp geldiğimde çamaşır makinesinde bir bardak sirke ile yıkıyorum. Kurşun içeriği büyüktür.
Yerleri silerken sirkenin portakal yağı damlatıyorum veya arap sabunlu su ile siliyorum. Arap sabunu-su karışımını fıs-fıslı bir şişeye koydum. Mutfak ve banyo tezgahları, masalar, kapılar bu karışım ile siliyorum.
Bulaşık makinesi için doğal içerikli bir deterjan kullanıyorum.
Çamaşır suyu yerine klozetler için oksijen içerikli bir ürün kullanıyorum.
HarikasınSelamlar Hanımlar,
Bugünü hiçbir şey yapmama günü ilan ediyorum:))
Sabah kızımı ve eşimi gönderdim. Bakıcı abla gelince yatıp uyudum. 11:00’de kalktım. Şimdi kahvaltı yaptım. Ela’yı okuldan alana kadar sadece kitap okuyacağım.
Benim oğlumda 3,5 yaşındaMerhaba aklıma gelmişken paylaşayım. Kızlarım 3,5 yaş civarındalar, bu oyunu ailecek keyifle oynuyoruz![]()
Çok teşekkürler. Masal anlatmayı ben de çok beceremiyorum ama azmettim öğreneceğim:))
Çok teşekkürler. Masal anlatmayı ben de çok beceremiyorum ama azmettim öğreneceğim:))
Elaya artık kitap okuyorum, masal istemiyor. İpek de henüz masal dinleme aşamasına gelmedi. Dolayısıyla duraklama dönemindeyim:)elecda canım masal konusunda hangi aşamadasın
Çamaşır ve bulaşık deterjanı Frosch kullanıyorum. Çamaşır suyu yerine Naturalive’in oksi leke çıkarıcısını kullanıyorum.Bu yazdıklarının aynısını yapıyorum
Bulaşık makinesine parlatıcı da kullanmıyorum
Yağçöz cif vs hiç birini almıyorum
Tüm temizliği sirke karbonat ve Arap sabunu ile yapıyorum
Yer silme suyuna o an keyfime göre doğal yağlar katıyorum
Çamaşır ve bulaşık deterjanı
Çamaşır suyu için oksijenli ürün
Bunları özelden yazar mısın
Kolaylıklar diliyorum, bizimle yeni planlar paylaşacağın için çok mutluyumSelamlar Hanımlar,
Ocak ayından itibaren tam zamanlı iş başı yapıyorum. Planım yazın başlamaktı ancak Şubat ve Mart dönemlerinden şirket olarak 5 farklı denetim geçireceğiz
Dolayısıyla benim için 2020 günlük rutinlerimi revize etme zamanı gelmiş bulunuyor.
KAç aylık oldu ipek? Tam zamanlı calışma durumu insanı yoruyor cidden, hele bir de ev iş arası mesafe uzunsa. Şimdiden hayırlı olsun, başarı ve kolaylık diliyorumSelamlar Hanımlar,
Ocak ayından itibaren tam zamanlı iş başı yapıyorum. Planım yazın başlamaktı ancak Şubat ve Mart dönemlerinden şirket olarak 5 farklı denetim geçireceğiz![]()
Dolayısıyla benim için 2020 günlük rutinlerimi revize etme zamanı gelmiş bulunuyor.
günaydın arkadaşlar bi konuda fikir istiyorum sizden
çocuklara ve kendime sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyorum. artıları eksileri nelerdir. gerekli midir değil midir bilgi verebilir misiniz.
Günaydın,
Bence yaptırın. Özellikle yatış halindeki hastane masrafları çok fazla oluyor.
Herhangi bir rahatsızlıkta hastane hastane dolaşmak zorunda da kalınmıyor.
Sigorta şirketlerinin tamamlayıcı sağlık sigortaları var, nispeten daha uygun fiyatlı.
6 ve 12 yaşında kızım birde ben aile paketi 2650 çıkmış uygunmu sizceAile paketleri daha avantajlı. Ben de tamamlayıcı yaptırıyorum. Öneririm.
6 ve 12 yaşında kızım birde ben aile paketi 2650 çıkmış uygunmu sizce
Eşimin de zor günlerdeki performansını da gördüm bu şekilde. Bir gün şikayet etmedi. Elinden gelenin fazlasını yaptı ve kendi oğlu olsa zaten bu kadar yapardı.