Merhabalar dün yazmaya başladıktan sonra kaldığım yerden ve yakın zamandan okumaya devam ettim. Geçen yıl burayı okuyarak önce kendimde gördüğüm yanlışları belirleyip onlar üzerine yoğunlaştım bunlar
- iş erteleme
- mükemmel yani ya hep ya hiç
Bunların bana yarattığı problemler ise ev dağınıklığı tembellik bıkkınlık boşa geçen zaman. Bunları farketmemle bunun la ilgili videolar izledim yalnız olmadığımı bir çok kişinin bu problemleri yaşadığını öğrenmek beni rahatlattı. Geçen bir yılda hamilelik süreci oldu doğum yaptım bu süreçte potcast ler dinledim öncelikle mücadeleyi buradan aldığım tavsiyeler doğrultusunda dinlemiştim çok işime yaradı. Yakın zamanda atomik alışkanlıklar kitabını bitirme fırsatım oldu
elecda
alışkanlıkların gücünü tavsiye etmişti birbirine yakın kitaplar olduğu söyleniyor birde bu doğrultuda okumak istediğim mükemmellik tutkusu var.. Şimdi 1 yıldan sonra oluşturduğum rutinleri yazmak istiyorum
#haftanın 5 günü bebeğimle yürüyüşe çıkmak
#her gün yazı yazmak kendimle ilgili
#her gün 15 dk evi toplamak
#2 günde bir evi süpürmek
Bunları daha detaylı olarak hedef takibi adında mobil uygulama ile takip ediyorum bana kazandırdığı ise derli toplu bir ev terli toplu bir kafa.
Bana bu dönemde en çok katkı sağlayan kitap Dört anlaşma oldu bakış açımı değiştirdi. Atomik alışkanlıklar bana nerede yanlış yaptığımı gösterdi. Şimdi ise okumaya çalıştığım kitap Şimdinin Gücü.