• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Verimli Rutin

Merhaba,
Fonksiyonel tıp hekimine gittiğimden bahsetmiştim, takviyeleri planladık ve başladım. (Depo form d vit, B12, magnezyum, OMEGA 3 ve safran başladım) Bugün itibariyle de 21 günlük eliminasyona başladım.
Sabah uyanınca dil temizliği, oil pulling, diş fırçalama ve sirkeli su içtim. İlk öğünümü öğlen yaptım, öğleden sonra Türk kahvesi içtim. 2 öğün ve ihtiyaç olursa ara öğün yapacağım, beslenme günlüğü tutacagim bu süreçte.
Sevgiler

Merhaba 10 yıl aradan sonra geç mi kaldım, olur mu? yapabilir miyim? diye kafamda dolanan sorularla, oğlumun da kardeş isteği ile 37 yaş 2. bebek sürprizi haberini aldık. 13 haftaya giriş yaptık bile. Cinsiyetimizde kız :)
Bakalım bizi nasıl bir macera bekliyor ? Sil baştan yeni koşuşturma, heyecan ve mutluluk ile yol alacağız.
Psikolojik olarak daha rahatım. Şimdilik her şey yolunda çok şükür.
Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın ve koca bir ömrü neşeyle geçirin inşaallah.
Dini hayatımda kıpırdanmalar olsa da, hala biraz huşu ve bilgi eksikliği var. Bu nedenle bugün üzerinde düşündüm.
-Namazlar konusunda daha hassas davranmalıyım, dünyayı arkaya alarak huşu içinde kılmalıyım.
-Kuran hatimine başlamıştım ama hala başındayım maalesef, bu yıl sonunda bitirmeyi umuyorum.
-Haftaya pazar 3 ayların gelmesi ile meal okumaya başlayacağım. Günde 10 sy okuyarak (olası kaçaklara karşı sayfa sayısı böyle) bayrama kadar bitirmeyi istiyorum.
-Dini video ve kitapları da hayatıma dahil etmeliyim. Yıl boyu 3 tane dini kitap bitirmeyi ve haftada en az 1 kere 30dk dini içerikli bir podcast dinlemeyi planlıyorum. (podcast aklımdaki isimler: Şaban Ali Düzgün ve Fatma Bayram)(Kitap için düşüneceğim.)

Kuşbakışı:
-Yılda 3 dini kitap
-Haftada 1 dini video
-Günde 2 sy kuran, 10 sayfa meal, namazlar
Başarılar dilerim. Kitap önerisi Hz. Muhammed in hayatı (celaleddin vatandaş) öneririm- Ali Osman tatlısu Esmaül Hüsna şerhi-tefsir ise kur an bana ne diyor?( Veli tahir)
10 sayfa kur an vaktinize göre çok olur mu acaba? Gerçi denemekte fayda var.
Selamlar Hanımlar,

Yoğun bir hafta sonu oldu. Cumartesi sabah kahvaltısında küçük kızımın arkadaşının doğum günü vardı. Öğlene kadar oradaydık. Akşam da büyük kızımın arkadaşının ailesine yemeğe davetliydik, oraya gittik. Pazar günü sabah kahvaltısından sonra evi toparladım ve mutfağa girdim. Çarşamba gününe yetecek kadar yemek hazırladım. Bu haftanın menüsü şu şekilde:

Pazartesi: Nohut-pilav-cacık-turşu
Salı: Ayvalı kereviz-bulgur pilavı-ayran
Çarşamba: Kalan yemekler ve kremalı mantarlı makarna
Perşembe: Kahvaltı (Soğanlı yumurta-pazates kızartması)
Cuma: Pizza
Cumartesi: Dışarıdan
Pazar: Mercimek çorbası-kuru dolma-fırın makarna

Pazartesi baklagil, salı sebze, çarşamba her hafta farklı çeşit makarna, perşembe kahvaltı, cuma pizza, cumartesi dışarıdan ve pazar et veya kıymalı yemek şeklinde bir düzende devam ediyorum.

Sabah kahvaltıları ise şu şekilde:

Pazartesi: Yağda yumurta
Salı: Tost
Çarşamba: Fıstık ezmeli ekmek ve muz
Perşembe: Tost
Cuma: Yumurtalı ekmek
Cumartesi: Patatesli Omlet & Simit
Pazar: Krep / Menemen
Yemeklere bayıldım. Evde en zorlandığım alan yemek düzeni. Özellikle bu zamanlar. K validem gittiğinden beri elim ocağa varmaz oldu. Külkedisi bal kabağına dönüştü.
Merhaba,
Fonksiyonel tıp hekimine gittiğimden bahsetmiştim, takviyeleri planladık ve başladım. (Depo form d vit, B12, magnezyum, OMEGA 3 ve safran başladım) Bugün itibariyle de 21 günlük eliminasyona başladım.
Sabah uyanınca dil temizliği, oil pulling, diş fırçalama ve sirkeli su içtim. İlk öğünümü öğlen yaptım, öğleden sonra Türk kahvesi içtim. 2 öğün ve ihtiyaç olursa ara öğün yapacağım, beslenme günlüğü tutacagim bu süreçte.
Sevgiler
Şifa olsun. Öğünlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Dil fırçalama cidden ferahlık ama oik pulling nedir bilmiyorum.

Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın ve koca bir ömrü neşeyle geçirin inşaallah.

Başarılar dilerim. Kitap önerisi Hz. Muhammed in hayatı (celaleddin vatandaş) öneririm- Ali Osman tatlısu Esmaül Hüsna şerhi-tefsir ise kur an bana ne diyor?( Veli tahir)
10 sayfa kur an vaktinize göre çok olur mu acaba? Gerçi denemekte fayda var.

Yemeklere bayıldım. Evde en zorlandığım alan yemek düzeni. Özellikle bu zamanlar. K validem gittiğinden beri elim ocağa varmaz oldu. Külkedisi bal kabağına dönüştü.

Şifa olsun. Öğünlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Dil fırçalama cidden ferahlık ama oik pulling nedir bilmiyorum.
6 sayfa yetiyor aslında, ama yapamadığım günler olursa diye 10 yazdım, minimum 6 asıl hedefim:)

Back
X