- 23 Şubat 2015
- 999
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Sürekli maaşın ne esinin maaşı ne ses geldi eve bişe mi aldın yok şu var mıydı yeni mi aaa bunu yeni gördüm gibi sacama sapan meraklariHoşlanmama sebebiniz ne?
Galiba ben o dengeyi kuramıyorumGenellikle vermek istemediğimde sonra lazimmiydi diye düsünmem ama zaten hoslanmadigim insan bunu anlar isteme cesareti olmaz.Muhatap olmam cunku..
Bir esyami vermek istemedigim hic kimse benden onu isteyemez zaten, kibrit copu bile isteyemezKomşularımıza çok da hoşlanmadığınız enerjisinden rahatsız olduğu nuz bişey istese verirmisiniz .makas kitap gibi ödünc tabi vermek istemiyorum mesela sonra o an ya yazık belki ihtiyacı vardır diyorum.Sonrada rahatsız oluyorum. Siz bu durum larda napiosunuz.
Hoslanmadogim insan olduğu için
Yoksa verim tabi nolcak
Neyse ki yalniz değilsinİçim fesat,aklıma neler geliyor..
Yahu böyle başlık mi olur..
Kitap, makas yazık belki ihtiyacı vardır diyeceğimiz şeyler değil.Komşularımıza çok da hoşlanmadığınız enerjisinden rahatsız olduğu nuz bişey istese verirmisiniz .makas kitap gibi ödünc tabi vermek istemiyorum mesela sonra o an ya yazık belki ihtiyacı vardır diyorum.Sonrada rahatsız oluyorum. Siz bu durum larda napiosunuz.
Hoslanmadogim insan olduğu için
Yoksa verim tabi nolcak
Benim de içim fesatmış.İçim fesat,aklıma neler geliyor..
Yalnız degilmisimİçim fesat,aklıma neler geliyor..
Ya bende bi tövbe tövbe dedim konuya geldim de masum çıktı.İçim fesat,aklıma neler geliyor..
Benim de aklıma Dilberay ve Cüneyt ozdemir arasında geçen zorunda mıyım muhabbeti geldiİçim fesat,aklıma neler geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?