- Konu Sahibi Niloyaaniloyaaa
Kyk borcunu öde yoksa hiç ödeyemezsin paran varsa öde kurtul. Yapılandırma affına başvurduysan sakın kaçırma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman tereddüt etme. Borcunu düşün ona yatırım yap. Sonra da alacaklarını alırsın.Kendin çeyizini biriktir diyorlar.
Degmeyecek ama. Aldiginiz para kac lira,odeyeceginiz 30 bin lira. Faizi cok fazla o yuzden pismanliktir diyorumPişmanım keşke başından çalışsaydımda hiç almasaydım.Çalışmadım okumak içinde mecburen almak zorundaydım
22 aldım 30 vericemDegmeyecek ama. Aldiginiz para kac lira,odeyeceginiz 30 bin lira. Faizi cok fazla o yuzden pismanliktir diyorum
Ne kadar bi destek olmaliyim sizce asgari ucret alican
Kyk kredisi
Kardeşiniz çalışıyor mu?? yani belki linçleneceğim ama belli bir maddi yeterliliğe erişmeden evlenip,borcunu da ailesine yıkan insanlara çok sinirleniyorum...Ailemde herkes çalısıyor.Şuan sıkışık olma sebepleri kardeşimin çeyizinin taksitleri
Yazik valla. Kendi ogrencimize okusun diye faizle para veriyor olmak22 aldım 30 vericem
Bu devirde evlat evlendirmek kolay değil, insan çalışsada aileye düşen işlerde var ve evlilik çok pahalı bir sektör haline gelmiş durumda, onlarda yapmış haliyle kardeşinize. Borcunuzu ön plana alın, ödeyin bitsin ama bir miktar ailenize de yardımcı olun, mesela bir iki fatura ödemek, toplu bir market alış verişi yapmak gibi. Ben normal aileler içinde ona şu yapıldı, buna bu yapıldı hesabını sevmiyorum, insan çalışıyorsa bir miktar yardımcı olmalı, orası sizinde evinizAilem için her şeyi yaparım.fakat ortada bu kadar borç varken cok arada kalıyorum.Borcum olmadanhepsibi bile veriririm
Sen kardesinin ceyiz borcu var diye eve katkida bulunacaksin. Kardesin de ailen de sen evlenirken sana yardimci olmayacak. Ne şirinKendin çeyizini biriktir diyorlar.
O zaman ne yap bilion mu kardeşim. Son senen iş buldun calisacan madem hemen iptal et. Bir sene kara girersin. Kenara atabildigin kadar atıp ihtiyacını öyle karsilarsin. Durumu ailene aciklarsin onlarda sevinir bence. Eve de mutfak katkısı adına ufak tefek biseyler alırsın. Bazen fatura ödemesi yaparsın. Her zaman yapma görev olarak bilinir sonra .O zaten benim borcum.Okul daha bitmedi ödemesi başlamadı.Başladığı zaman topluca kapatabilmrk için şimdiden iyi bir birikim yapma amacındayım
Önünüzde 30 milyar borc olsa ve gencseniz evlenmeyide 2 sene sonra dusunuyorsaniz.Ailenize maasinizdan verir misiniz?