Vermezse Mabud neylesin Sultan Mahmud

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
Kızlar merhabalar.
Ben 22 yaşındayım, üniversite son sınıf öğrencisiyim. Şimdi sayacaklarımı kesinlikle kendimi övmek için söylemiyorum ama size fikir olsun diye; iyi bir okulda bölümde okuyorum, öyle çoook güzel sayılmam ama ufak tefek tatlı bir kızım, giyimime aşırı dikkat ediyorum bütün arkadaşlarım çok beğenir tarzımı, biraz ağırbaşlıyımdır ama asla çekingen değilimdir gider tanışırım, konuşurum beğendiysem acımam sosyal de bir insanımdır.
Yani düşünüyorum bir şeyim eksik mi diye, e yok! Ama sevemiyorum sevilemiyorum şu gencecik yaşımda, ilgi duyduklarımsa bana ilgi göstermiyor ya da zaten başı bağlı.
Evlilik meraklısı mısın edebiyatı çekecekler yazmasın bile, tabii ki şu yaşta evlilik falan düşünmüyorum ama üniversitede bir flörtüm dahi olmadı, bünye bi sevgi şefkat istemiyor değil. Mutluluk bir adama bağlı değil diyecek hatunlar da usulca çıksın konumdan lütfen; ben zaten mutluyum Allah’a şükür sadece birinin eksikliğini hissediyorum.
Dil eğitiminden yurtdışından yeni döndüm, oradayken kısmetim yağmur oldu yağıyordu, fakat benim için imkansız farklı dinden/kültürden biriyle birlikte olmak. İnsan en azından aynı şakaya gülebileceği birini istiyor. Türkiye de ise erkeklere bir şeyler oldu, endokrin sistemleri testesteron salgılamayı mı bıraktı bilmiyorum kızlar peşlerinden koşar oldu. Bir kaç beğendiğim bey oldu, ilk adımı attım gidip yüzlerime tanıştım tenezzül dahi etmediler ikinci adımı atmaya. Ben de gururluyum o konuda geri dönüt almazsam ölsem uğraşmam.Napacağım bilmiyorum vallahi
Şöyle mantığıma gönlüme uygun biri yok yok yok....
Var mıdır bir tavsiyeniz? Siz nasıl buldunuz doğru kişiyi?

bu konu tavsiyeyle olacak birşey değil bence. biriyle olmak için taktik geliştirmek gibi bişey bu. ve bence anlamsız. cesaret gösterip tanıştığınız erkekler pek çok nedenle adım atmamış olabilir.

*ağır başlıyım diyorsunuz, takılacak kız gibi görmediğinden ve ciddi bir ilişki istemediğinden ilerletmez
*siz kendinizce sosyal ve neşeli olabilirsiniz ama bu herkesin muhabbetinizi ilgi çekici bulacağı anlamına gelmez. konuşmanın akmadığını düşünmüş, kafa dengi bulmamıştır.
*fiziksel özellikleriniz çekici gelmemiş olabilir.

bu parametrelerde örtüştüğünüz biri çıktığında otomatik olarak ilişki ilerler.

bir ihtimal erkeğe "ben ilişki istiyorum" hissini yoğun şekilde veriyorsunuz ki bana biraz öyle gibi geldi, bu da erkekleri kaçıracak en ciddi şey.

Ben ilişki istiyorum hissi verecek kadar konuşamıyoruz ki. Ben gidip tanıştım havadan sudan konuştuk, sonra instada bir kez storyime yanıt verdi kısa bir muhabbet ettik. Aradan bir kaç ay geçti, kendisi fotoğraf çekiyor hobi olarak; bir sayfa atıp tam senlik yazdım teşekkür etti sayfayı takibe aldı bu kadar...

o hissi verecek kadar konuşmak diye bir şey yoktur, beden dili vardır. ve beden dili günlerce konuşmanın yerine 5 dakikada çok fazla şey anlatır.

Aciksozlu olan , guvendiginiz , sizi seven ve deger veren bir arkadasiniza sorun
Cunku sizi gormeden ne desek bos , en yakininizdaki kisi size soyleyebilir neden iliskinizin olmadigini
Ama benim tahminim kendi tarziniz olan erkeklerle tanismadiginiz yonunde , belli ki muhafazakar bir insansiniz belki cevre degisikligi yaparak bulursunuz aradiginiz tarzda birini

:) valla ben fikrimi söyledim, bence erkekler bu hissiyatı almaktan rahatsız oluyor genelde.

Teşekkür ediyorum güzel cevabınız için
Ama herkese bu hissiyatı veriyor olmam imkansız yahu :)
Beğendiğim insana da elimde olmadan veriyorumdur, nasıl engelleyeceğim ki, istiyorum yani

Evet bu da doğru. Gidip tanıştığım 2 insan oldu zaten, ikisi de gerek hayat şekli gerek kafa yapısı olarak bana uygundu o yüzden “aha bu sefer buldum!” Diye uçarak gittim ama geri dönüş alamadım.
Belki de çevremi değiştirmeliyim nerede bu namazlı abdestliler

Valla onu ben bilemeyecegim ama bilen coktur forumda yazarlar size

Psikolojide şöyle bir sey var :bir seyi çok isteyince olmaz. Hatta psikoloğum buna birşey etkisi dedi ama aklımda kalmadı. Çok evlenmek isteyenler en geç evlenir, çocuk konusunda hassas olanların çocuğu olmaması gibi...
Neyse bence neden üniversitede sevgilim yok diye bu kadar takmayın "olsa da olmasa da olur" psikolojisini tam olarak benimsediğin zaman sevgilin olacak
Ayrıca üniversitede benim de sevgilim yoktu ama üniversitede uzun uzun ilişkiler yasayanlardan önce evlendim

şimdi kızlar erkeklerin peşinde koşar oldu e tabi birşey cok olunca sıradaki gelsin mantığına girdi erkekler onun için uğraşmıyorlar dahi tavsiyem otur oturdun yerde nasibin seni bulur ne bu acele

Yazını okuyunca ağır değil de, işveli cilveli fıkır fıkır genç kız geldi aklıma. Boşver kız, zaten okul açılalı daha 1 ay oldu, az biraz takıl sonra avlan
Ayrıca, aynı espriye güldüğün sonra seni ağlatıyor genelde, kap oradan bir İtalyan olur İngiliz olur ne bileyim yaşa hayatını.
Şimdiki aklım olsa ana kuzusu, bulunmaz hint kumaşı Türk erkeklerinin yöresinden geçmem.
Aslan diye aldığımız kedi çıktı.

Hahahah valla buralarda durum hiç de bildiğiniz gibi değil, başka birinin dudağına yapışmayı aldatma saymayan bir ırkla mücadele etmekteyim, neymiş dil kullanmamış ki!
Olsun kedi iyidir kedi. Ekşi mekşi bağımızın koruğu işte napalım hahahah

Siz nerede tanıştınız?

Üniversite ortamında bu işler biraz ortama, arkadaş çevresine bakıyor aslında.
Erkekler direk gelip tanışan kadınlara karşı biraz çekimser oluyor nedense. Her ne kadar bana göre normal bir şey olsa da, onlar iddialı buluyorlar sanırım bu davranışı.
Ben biraz çapkın bir kızdım senin yaşlarda. 18-23 arası özellikle ama gidip kimseyle tanışmadım şahsen. Üniversite okurken okuldan benim de erkek arkadaşım olmadı genelde dışardan oluyordu :) Yani ya beraber eğlenmeye çıktığımız arkadaş ortamından birileri ya da sosyal medyadan tanıştığım insanlar olurdu benim flörtlerim. Ama ben pek takmıyordum o zamanlar ciddi düşünmezdim, umursamazdım vs böyle olunca da nedense daha çok üstüme düşerlerdi. Üstelik dışardan çok soğuk görünürüm tanıdıkça sevecen olurum genelde.
Biraz nasip işidir belki de ama tavsiyem karşı tarafa ‘ben ilişki istiyorum’ sinyalini çok fazla vermemen ve kimsenin üstüne düşmemen.
Ben sadece son ilişkimde böyle üstüne düşer tarzda davrandım ve bu yüzden bitti misal.
Anladım ki, önceden yaptığım daha doğruymuş, kimseyi kendinden fazla sevmemek ve taviz vermemek gerekiyormuş. Gerçekten seven insan zaten kendini belli ediyormuş.
Umarım istediğin gibi karşına çıkar ve mutlu olursun..

Ayyy cok tatlı
Allah birlikteliginizi daim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…