- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.473
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
Üniversite ortamında bu işler biraz ortama, arkadaş çevresine bakıyor aslında.
Erkekler direk gelip tanışan kadınlara karşı biraz çekimser oluyor nedense. Her ne kadar bana göre normal bir şey olsa da, onlar iddialı buluyorlar sanırım bu davranışı.
Ben biraz çapkın bir kızdım senin yaşlarda. 18-23 arası özellikle ama gidip kimseyle tanışmadım şahsen. Üniversite okurken okuldan benim de erkek arkadaşım olmadı genelde dışardan oluyordu :) Yani ya beraber eğlenmeye çıktığımız arkadaş ortamından birileri ya da sosyal medyadan tanıştığım insanlar olurdu benim flörtlerim. Ama ben pek takmıyordum o zamanlar ciddi düşünmezdim, umursamazdım vs böyle olunca da nedense daha çok üstüme düşerlerdi. Üstelik dışardan çok soğuk görünürüm tanıdıkça sevecen olurum genelde.
Biraz nasip işidir belki de ama tavsiyem karşı tarafa ‘ben ilişki istiyorum’ sinyalini çok fazla vermemen ve kimsenin üstüne düşmemen.
Ben sadece son ilişkimde böyle üstüne düşer tarzda davrandım ve bu yüzden bitti misal.
Anladım ki, önceden yaptığım daha doğruymuş, kimseyi kendinden fazla sevmemek ve taviz vermemek gerekiyormuş. Gerçekten seven insan zaten kendini belli ediyormuş.
Umarım istediğin gibi karşına çıkar ve mutlu olursun..
Ne zor bu ilişki işleri ya. Boşa koysan dolmaz doluya koysan almaz offf ki of

Cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin
Deneyecegim ama kendimi tutamiyorum ki o mesaji verirken, cillop gibi cocuk karsimda yurek desen pir pir... istemem yan cebime koy rolu yapamiyorum

Kimsenin ustune dusmuyorum aslinda bi selam cakip devamini bekliyorum gelmeyince de saliyorum
Siz sanssliymissiniz en azindan disardan olmus hahaha