Vermezse Mabud neylesin Sultan Mahmud

Üniversite ortamında bu işler biraz ortama, arkadaş çevresine bakıyor aslında.
Erkekler direk gelip tanışan kadınlara karşı biraz çekimser oluyor nedense. Her ne kadar bana göre normal bir şey olsa da, onlar iddialı buluyorlar sanırım bu davranışı.
Ben biraz çapkın bir kızdım senin yaşlarda. 18-23 arası özellikle ama gidip kimseyle tanışmadım şahsen. Üniversite okurken okuldan benim de erkek arkadaşım olmadı genelde dışardan oluyordu :) Yani ya beraber eğlenmeye çıktığımız arkadaş ortamından birileri ya da sosyal medyadan tanıştığım insanlar olurdu benim flörtlerim. Ama ben pek takmıyordum o zamanlar ciddi düşünmezdim, umursamazdım vs böyle olunca da nedense daha çok üstüme düşerlerdi. Üstelik dışardan çok soğuk görünürüm tanıdıkça sevecen olurum genelde.
Biraz nasip işidir belki de ama tavsiyem karşı tarafa ‘ben ilişki istiyorum’ sinyalini çok fazla vermemen ve kimsenin üstüne düşmemen.
Ben sadece son ilişkimde böyle üstüne düşer tarzda davrandım ve bu yüzden bitti misal.
Anladım ki, önceden yaptığım daha doğruymuş, kimseyi kendinden fazla sevmemek ve taviz vermemek gerekiyormuş. Gerçekten seven insan zaten kendini belli ediyormuş.
Umarım istediğin gibi karşına çıkar ve mutlu olursun..

Ne zor bu ilişki işleri ya. Boşa koysan dolmaz doluya koysan almaz offf ki of :D
Cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin
Deneyecegim ama kendimi tutamiyorum ki o mesaji verirken, cillop gibi cocuk karsimda yurek desen pir pir... istemem yan cebime koy rolu yapamiyorum:rolleyes:
Kimsenin ustune dusmuyorum aslinda bi selam cakip devamini bekliyorum gelmeyince de saliyorum
Siz sanssliymissiniz en azindan disardan olmus hahaha

Ne zor bu ilişki işleri ya. Boşa koysan dolmaz doluya koysan almaz offf ki of :KK70:
Cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin
Deneyecegim ama kendimi tutamiyorum ki o mesaji verirken, cillop gibi cocuk karsimda yurek desen pir pir... istemem yan cebime koy rolu yapamiyorum:rolleyes:
Kimsenin ustune dusmuyorum aslinda bi selam cakip devamini bekliyorum gelmeyince de saliyorum
Siz sanssliymissiniz en azindan disardan olmus hahaha

O cilloplar genelde ortalama güzellikte, pek bi numarası olmayan, hafif soğuk/havalı görünen, nemrut kadınlarla oluyorlar genelde dikkat ettiysen.
Biliyorum çünkü ben de öyleyim :KK53:
Arkadaşlarım pek anlam veremezdi sevgililerime, öyle ahım şahım bir tip değilimdir. Yüzüme ‘bu senin sevgilin mi, nasıl yani’ diyen bile olmuştur ama nasip işte.
Sen yine de uy benim tavsiyeme.
‘Ben çok değerliyim ve seni seçtim. Sevin.’ edasında ol hehehehh
İyi şanslar :)

Belki de çevremi değiştirmeliyim nerede bu namazlı abdestliler :p
Hedef kitleniz bu ise onlarin buyuk cogunlugu flort etmiyor. Edenler de sekil olarak daha farkli beklentilerde oluyorlar, mesela kapali olmak,hic makyaj yapmamak,gezmeye tozmaya cikmamak gibi gibi. En azindan benim cevrede gorduklerim boyleydi.

Bence daha cok gencsiniz, kimlerle kimlerle tanisirsiniz zamanla. Acele etmeyin

Her ilişkimden sonra 1 yıllık yasa girerim kalp yenilensin diye:KK53:
Yine bi ayrılık sonrası öff yine 1 yıl kitlendi bana diye düşünüp kendimi çekmişken erkek türünden, geldi beni buldu hiç aklımda yokken kalbime kondu asgsjsksk
Ama ne zaman ki of biri olsun diye evrene mesaj yollasam evren hadi ordan be diyordu
Ama ne zaman amaan uğraşamam artık aşk meşk desem işte böyle oluyor
Hani bi laf var ya bu evrenin sen bakarken soyunamıyorum deme şekli vs vs
Bu evren tam kafa atmalık:KK70:

O cilloplar genelde ortalama güzellikte, pek bi numarası olmayan, hafif soğuk/havalı görünen, nemrut kadınlarla oluyorlar genelde dikkat ettiysen.
Biliyorum çünkü ben de öyleyim :KK53:
Arkadaşlarım pek anlam veremezdi sevgililerime, öyle ahım şahım bir tip değilimdir. Yüzüme ‘bu senin sevgilin mi, nasıl yani’ diyen bile olmuştur ama nasip işte.
Sen yine de uy benim tavsiyeme.
‘Ben çok değerliyim ve seni seçtim. Sevin.’ edasında ol hehehehh
İyi şanslar :)
Demek ki siz de çok farklı bir aura var :)
Teşekkür ederim ❤️

Hedef kitleniz bu ise onlarin buyuk cogunlugu flort etmiyor. Edenler de sekil olarak daha farkli beklentilerde oluyorlar, mesela kapali olmak,hic makyaj yapmamak,gezmeye tozmaya cikmamak gibi gibi. En azindan benim cevrede gorduklerim boyleydi.

Bence daha cok gencsiniz, kimlerle kimlerle tanisirsiniz zamanla. Acele etmeyin

İşin şakası o fakat ben de muhafazakar bir aileye sahip olmama rağmen gayet açık fikirliyizdir. 5 vakit namazimi kiliyorum ama okulumu da okuyorum, yurtdisindan yeni geldim, gezerim de tozarim da. Çevremde de bu şekilde pek çok insan var. O bahsettiğiniz güruhla zaten uyusamam. Bahsettigim sey hayat tarzimizin uymasi idi.

Her ilişkimden sonra 1 yıllık yasa girerim kalp yenilensin diye:KK53:
Yine bi ayrılık sonrası öff yine 1 yıl kitlendi bana diye düşünüp kendimi çekmişken erkek türünden, geldi beni buldu hiç aklımda yokken kalbime kondu asgsjsksk
Ama ne zaman ki of biri olsun diye evrene mesaj yollasam evren hadi ordan be diyordu
Ama ne zaman amaan uğraşamam artık aşk meşk desem işte böyle oluyor
Hani bi laf var ya bu evrenin sen bakarken soyunamıyorum deme şekli vs vs
Bu evren tam kafa atmalık:KK70:

Hahahah kendimi gordum sizde. Kalp yenilensin, beyin toparlansin, beden hazirlansin olayi bende de var :D
Hayret ediyorum ayrildiginin bir hafta sonrasi yeni iliski yapanlara.
Bir de civi civiyi soker olayi bende islemiyor, erkek turunden igreniyor oluyorum ayrilik ertesi.
Hayirli olsun daim olsun insallah ❤️ Mutluluklaer dilerim

Erkekler tabiri caizse kolay lokmaları sevmiyorlar siz onların ayagına gitmek yerine onları ayagınıza getiricek taktikleri uygulayın derim agır olmak ulasılmazı oynamak her zaman kazandırır

İşin şakası o fakat ben de muhafazakar bir aileye sahip olmama rağmen gayet açık fikirliyizdir. 5 vakit namazimi kiliyorum ama okulumu da okuyorum, yurtdisindan yeni geldim, gezerim de tozarim da. Çevremde de bu şekilde pek çok insan var. O bahsettiğiniz güruhla zaten uyusamam. Bahsettigim sey hayat tarzimizin uymasi idi.
Kendinizi soyle olsun boyle olsun diye sartlamayin bence. Zamanla kendi cevrenizden daha cok insanla tanisacaksiniz. O zaman geldiginde karsiniza cikan insani tanir tahlil edersiniz. En bastan soyle olsun boyle olsun der elerseniz kimseyle tanisamazsiniz ki zaten. İnsanlara once firsat verin,sonra hayat tarzinizin uyup uymadigina karar verirsiniz. Karsidakini tanimadan,beraber vakit gecirmeden ayni hayat tarzina sahip olup olmadiginizi anlamaniza imkan yok,herkes kendini cok iyi gizleyebilir

Ben ne zaman hayatımda bir şeyi istesem olmadığı için cevap veremiyorum bu konuya

Bazı insanların istedikleri her şeye hemen kavuşup (sevgili, arkadaşlık, iş, para ne olursa) benim her şeyi tırnak kazıya kazıya almam bazılarını bulamam yordu bitirdi
Bu yüzden konunu takipteyim

Erkekler tabiri caizse kolay lokmaları sevmiyorlar siz onların ayagına gitmek yerine onları ayagınıza getiricek taktikleri uygulayın derim agır olmak ulasılmazı oynamak her zaman kazandırır

Nedir bu taktikler nediiir 🙈 ben taktik cahiliyim bir el ativerseniz makbule gecer

bu işler nasip kısmet. hayatına girmesi gereken kişi en doğru zamanda girecektir. henüz zamanı gelmemiş demek ki.. ben de aynı böyle düşünüyordum hiç beklemediğim anda çıktı geldi. geldiğinde doğru zaman değil diyordum ama öyle doğru bir zamanmış ki beni kendimle barıştırdı. demem o ki bekleyin. nasibiniz fizanda bile olsa çıkıp gelecektir.

Bir de erkekler kırk defa farklısını söylesin ama rahatça bir erkekle takılıp flörtleşen kızdan kaçıyorlar

Bizim gayet aynı anda 5 çocukla takılan bir kız arkadaşım vardı ama ortama girdiğinde oranın soğuk prensesi oluverirdi
Kızlarla az konuşurdu erkeklerle hiç konuşmazdı ama alttan bakışırdı
İstediğini elde ediyordu ama öyle söyleyeyim

şans, nasip, kader, kısmet. bazen olmadığı için hayırlısı olur. daha okullar yeni başladı illa ki bakışacagın biri olur. hemen gidip seni beğendim deme geri dur biraz. erkekler aptal :D

Bir de erkekler kırk defa farklısını söylesin ama rahatça bir erkekle takılıp flörtleşen kızdan kaçıyorlar

Bizim gayet aynı anda 5 çocukla takılan bir kız arkadaşım vardı ama ortama girdiğinde oranın soğuk prensesi oluverirdi
Kızlarla az konuşurdu erkeklerle hiç konuşmazdı ama alttan bakışırdı
İstediğini elde ediyordu ama öyle söyleyeyim

Off salak mi bu herifler? Konuskan neseli gulee yuzlu tipler varken ne diye buzdolabi gibi kadinlara vurulurlar:63:

Back
X