- 3 Kasım 2015
- 1.076
- 911
- 123
- 27
- Konu Sahibi brunettella
Versen dert vermesen dert. Eger gercekten geri veriyorsa verin. Veya siz isteyince size para veriyorsa.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah size esiniz ne kadar sansli.insanin sizin gibi esi olmasi erkegi guclendirir.Ben ihtiyaci oldugunda kendisine veriyordum ,bundan sonra cebine koyarim.Bu hareket cok hosuma gitti benim .Eşim bana hergün harçlığımı bırakır yıllardır.
Sıkıştığı zamanlarda oldu ben sırf benden istemeye çekiniyor diye gece uyurken cebine koyardım mahçup olmasın diye
Yaptığınız ayıp bunun yanı sıra hiç mi bir vijdani yükümlülük çekmediniz vermediğinizde şaşırdım doğrusu
Anlamiyorsunuz esim bir yerde toplu para gorunce harcamak ister. Gecen kenarda 100 euro vardi istedi verdim. Kendi biriktidigi para vardi onuda harcamak icin hep aklindaydi. Diyroum ona kenarda para duruyorsa harcama. Kenarda dursun lazim olur gereksiz seyelre harcama diye.
Vermesine veririm..
Kizlar vermesine veririm anlamadiniz.
6 aydir yatiyor yatigi icin bu duruma dustu.
rahat olmasin bukadar geleceginide dusun diyorum.
500 euroyu sirf bankadan faiz odememek icin istedi. Cok karisik birseyler anlati bana hic mantikli gelmedi.
Bende zar zor biriktiriyorum parayi. Evet kendim icin degil 3 umuz icin.
O girdi skitniya bende girmim yoksa batariz diye.
Ev alisverisi falan yapilcak daha hepsini dusunmem lazim
evlilikte snin benim param mı var varsa da bizde yok kötü bir konuşma olmuş bencekizlarr
4 cu ayda ben dogum yapali esim issiz kaldi. Issizlik maasi vardi tabiki. Ama rahat bir sekilde is ariyordu. Ama cok seciciydi.
6 ay evdeydi. Benimle birlikte.
Dedim zamaninda issizlik maas yetmicek. Ilerde sorun acar gir bir ise diye.
Son 1 aydir calisiyor.
Ama ortalma 1000 euro borcu var suan bankaya.
Haftaya izine gitceyiz. Benimde maasim yatti.
Diyor ki bana 500 euro verirmisin sana geri vericem yarina falan.
Bende kizdim iste vermedim. Tatilde harcicam.
Zamaninda dusunseydin bunlari girmezdin skintiya.
Haklimiyim yok verseydimmi? Geri vericegini biliyordum ama vermedim.
Tovbe hic boyle sey duymadim
Aksam bu konuyu kocama okuycam degerimi iyice anlasin diye![]()