Buzdolapları ve Derin Dondurucular vestel akıllı buzdolabı

mmousee

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
8.420
1.246
448
arkadaşlar vestelin bu buzdolabını kullananlar varmı ben çk beğeniyorum ama vestel kullanan çok fazla insan olmadığı için tereddüt içindeyim. kullanıp memnun yada şikayetçi olan varsa söylerse sevinirim çünkü bu buzdolabını almak istiyorumm :1:

Vestel Akıllı BZA-XXL3405 GE NF Buzdolabı

kullanan kimse yokmy :50:

merhaba,

bende çevremdekilere sordum ama bilen yok malesef.. incelediğimde bu buzdolabına neden akıllı denilmiş pek anlayamadım.. sırf mp3 çalarından dolayımı?
bir de siyah cam parmak izi çok bırakmaz mı arkadaşım?
siyah olması çok güzel tasarım çok hoş ama pek akıllı göremedim açıkcası :)

merhaba,

bende çevremdekilere sordum ama bilen yok malesef.. incelediğimde bu buzdolabına neden akıllı denilmiş pek anlayamadım.. sırf mp3 çalarından dolayımı?
bir de siyah cam parmak izi çok bırakmaz mı arkadaşım?
siyah olması çok güzel tasarım çok hoş ama pek akıllı göremedim açıkcası :)

bizzat gittim baktım canım parmak izi yapmıyor içindeki ışıklar neon ve çok şık duruyor. sadece mp3 değil ses kaydetme özelliği var. antibakteriyel vs vs özellikleri güzel. beniim sorunum aslında şu ki servis olayı nasıldır vestel hiç kullanan yok arıza durumu nasıldır falan aslında yksa özellik ve görsellik olarak bayıldım benn :16:

canım sana mesaj atıyorum ama msj kutun dolu ulaşamıyorum.silermisin:)

bizzat gittim baktım canım parmak izi yapmıyor içindeki ışıklar neon ve çok şık duruyor. sadece mp3 değil ses kaydetme özelliği var. antibakteriyel vs vs özellikleri güzel. beniim sorunum aslında şu ki servis olayı nasıldır vestel hiç kullanan yok arıza durumu nasıldır falan aslında yksa özellik ve görsellik olarak bayıldım benn :16:

parmak izi bırakmıyorsa çok iyi.. vestelde bizzat çalışmış arkadaşım var.. bizlere sakın almayın diyordu.. ben onun yalancısıyım...
beyaz eşya şans işidir.. iyice araştırıp almak lazım..

Parmak izi bırakmaması güzelmiş, lakin vestel teknik servisleri nedir ne değildir tamda bilmiyorum.. ancak biz monitör almıştık bir arkadaşımıza onun yüzünden vestelden soğudum, her ne kadar Türk yapımı olsada.. :S

vestel ve arçeliğin hiç bir şeyini alma çok kalitesiz mallar. aynı fiyatlara bosch siemens samsung var.

Herkeste bir akıllı buzdolabı fulyası aldı başını gidiyor, nedir anlamış değilim ya :) buzdolabının akıllısımı olurmuş :D

Arkadaşlar vestel buzdolabı mi :KK17:
gt 366 x modeli 2010 yılında aldım 2011 de servis çağırdım yeteri kadar sogutmuyordu peynir ve yemeklerimiz bozulup konmaya başladılar 1 günde geldiler 24 saatlik bi atesolcer gibi derece koydular ertesi gün bişey yok deyip gittiler sorun hala devam ediyordu eşim de bana evham yapıyorsun diyordu ta ki servise gidip gelmeler başlayana dek
Artık kaç kere servise gittiğini ben bile hatırlamıyorum .Getirip götüren o 20 li yaşlardaki çocuklara çok üzüldüm doğrusu bozugu indirip geçici olarak bize bırakılan makineyi defalarca indirip çıkarttılar böyle 5 sene uğraştık arada ücret de aldılar garantisi bitmiş diye sonra bi almadılar + 2 seneymis gormemisiz diye saçmalık üstüne saçmalık

Son 1 senemiz tüketici mahkemelerinde geçti çok şükür ki kazandık nerdeyse 2 sene onların geçici dolabini kullandım daha neler neler hepsini yazmaya zaman yetmez

Artık yeni dolap alma hazirligindayiz vestelin yanından bile gecmiyorum artık sadece tvleri var biri lcd diğeri eski tip 37 ekran onlarda bi sorun yok şimdilik

Haa buarada vestel iniz 9 programlı bulaşık mak almıştım magazadaki en pahalısi idi pahalı bu sorun çıkarmaz dedik modelini hatırlamıyorum 3 sene önceydi yepyeni 0 makine köpüklü çıkartıyor tabaklarda bardallarda deterjan köpüğü hadiii tekrar duruluyordum tam 3 kere aynı modelin sıfırı ile değiştirdiler aynı problem en sonunda bosch aldım Allahtan ondan 10 gün gibi kısa sürede kurtulmustum

Beyaz eşya maceramız böyle umarım sizelere yardimci fikir olur

Back
X