- 21 Şubat 2013
- 436
- 99
- 323
- Konu Sahibi guz_cadisi
-
Kesinlikle philips hiç düşünmeyinarnicadan çok şikayet duydum seçenekleri ikiye indirdim philips ile vestel arasında kaldım.
Arzum ar461 cleanart silent aldım hem fiyatı çok uygun hem sessiz hem de çekişi çok iyi tavsiye ederim
Canım Siemens'teki modellere de göz gezdir derim,
kuvvetli, sesi az, kullanımı-temizliği kolay, az yer kaplıyor, hafif.
Bendeki bu (iyi ki almışım)
Eki Görüntüle 1798294
Tek başına almadığımız için fiyatını bilemeyeceğim bi araştırın.
Kesinlikle philips hiç düşünmeyin
Bosch bakın hem 500 den ucuza da olabilir
Sağlam çekici güçlü
Bosch gercekten iyi annem senelerdir kullaniyor hala cok güclü cekiyor masallah
Söyle söyleyim size bence torbalı bakın benimde arnica sulu memnun degilim zaten sulu olunca icine herseyi cekiyor ekmek kırıntisi vs.sonra gidip afferdersiniz tuvalete döküyoruz günaha giriyoruz alirken bunu düsünememistim maalesef kullanmak zorundayım o yüzden torbalı bakınteşekkür ederim araştıracağım :)
ay benim en eski tiplerden philips çok memnundum ama kafam karıştı işte
bosch tan da baktım ama toz torbalı olanlar sadece 500 lira civarı diğerleri çok yüksek bütçeme göre malesef
toz torbalı mı yoksa toz torbasız mı bakmalıyım ?
Elektronik esya sans isi derler mesela siz kullanirsiniz 15 sene ayni seyiben kullanirim 5 sene öyle yaniteşekkür ederim araştıracağım :)
bosch tan da baktım ama toz torbalı olanlar sadece 500 lira civarı diğerleri çok yüksek bütçeme göre malesef
teşekkür ederim araştıracağım :)
Hazneli olanların kullanımı kolay kağıt torba derdi olmuyor Philips'in 750 tl ye çok güzel modelleri varteşekkür ederim araştıracağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?