Çamaşır ve Kurutma Makineleri Vestel'den hem yıkayan hem kurutan makine

kehribaryazgan

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
1
0
16
İstanbul
bence hepimizin ihtiyacı olan şey budur yani,kurutmalı makine.hem yıkasın hem kurutsun,e bana da daha çok vakit kalsın canımm :) şarkıdaki gibi asmadan geleyim asmadan :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Vestel yada başka bir marka olsun kurutmalı çamaşır makinesi satın almadan önce dolap kuruluğunda çamaşır kurutabilirmiyiz diye bir sorun mutlaka, benim genelde aldığım cevap kurutamazsınız oldu, çıkarıp tekrar asmaya uğraşacaksam ne işime yarayacakki ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vestel yada başka bir marka olsun kurutmalı çamaşır makinesi satın almadan önce dolap kuruluğunda çamaşır kurutabilirmiyiz diye bir sorun mutlaka, benim genelde aldığım cevap kurutamazsınız oldu, çıkarıp tekrar asmaya uğraşacaksam ne işime yarayacakki ?

Hem dolap kuruluğu hem ütü kuruluğu hem de yoğun kurutma seceneği var makinalarda,kullanmayan bilmez tabi,kupkuru cıkarıyor merak etme,teknosaya mediamarkta saturne ya da electroworlde git,doğru bilgiyi ordan alırısn,bayiye gidersen yanıltır seni,her markanın satıltığı yere git

Aynı makineden benim de var. Çok memnunum kızlar tavsiye ederim ben de bu reklamdan görüp almıştım :))

vestel almayın da ne alıyorsanız alın

Vestel asla almam bir daha, heleki 2 işlevi birden olan eletronik kesinlikle almayın. Ne marka olursa olsun 2 işlevli makinelerde kesin 1 işlevinden sorun çıkıo veya tatmin etmiyor.
Vestel marka buzmatikli su sebili almıştım ve bozuldu. Yenisini verdiler o da bozuk çıktı. Bir turlü hem buz yapıp hem soğuk su veremedi. Sonunda üstüne biraz daha fark vererek buzmatik ayrı su sebili ayrı makine olarak aldım. Şimdi çok şükür sorun yok. Ama tabi bu işlemler 2 sene sürdü. O sinir harbini siz düşünün.
Diğer tüm beyaz eşyalarım Siemens ve 3 senedir hiç bir sorun yaşamadım. Ankastre frınım da Electrolux, Dünyadaki en güzel fırın diyebilirim. Kesinlikle bu 2 marka derim, gerisi faso fiso. Son olarak da kulağa cazip gelen 2 işlevli makinelerden uzak durun!!! Benden söylemesi...

Back
X