- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Sanki son resmi gibi çekiyorum. Kuvezdeyken başladı bu huyum. Elim ayağım titriyor yüzüm solgun. Kendime gelemiyorum. Tam neşeyle oglumu kucağıma alıyorum altına bakıyorum pisik başlamış. Üstünü değiştirim dedim gobek kanamis. En büyük korkularimdan biri uykuda bogulmasiydi şimdi kusma başladı. 10 kg verdim ilk 4 beş günde. Uyuyamiyorum devamli kontrol ediyorum. Kötüyü cagirmak kadere aykırı değil mi ?Hissedip durursanız böyle çağırırsınız kötüyü. Resmini niye çekip duruyorsunuz ben anlamadım? Tipini beğenmemiştiniz evet ondan sonra oğlunuzu kaybetme korkusuyla karşı karşıya kaldınız. Bu size ders olmalı toparlanıp ayağa kalkmalısınız oğlunuz için. Siz ağlayıp sızlayarak sizin için ne kadar değerli olduğunu hissettiniz şimdi dediğim gibi toparlanma zamanı daha çok küçük zaten yapmayın böyle
Bende öyle dusunuyordum ama bakın hastaliklar geçmiyor benim piskolojimle ne alakası var ben hastayim diye mi hasta oluyorSize ilk mesajınizda da ayni seyi yazdim yine aynisini söylüyorum
Cok agir depresyondasiniz acilen tedavi olun
Size de bebeginize de yazik , hic mi halinizi goren yok cevrenizde ? Anlayamiyorum gercekten aileniz neden alip sizi bi doktora goturmuyor , bu halde bebeginize ne faydaniz dokunacak?? Kendinizi dusunmuyorsaniz o ufacik bebek icin tedavi olun
Bu ne alaka şimdi? Diyorum ki kötüyü düşünmeyin siz kadere aykırı değil mi diyorsunuz? Ne diyeyim şimdi kötü düşünün madem öyle olacak tövbe tövbe. İlk ılımlı yazdım ama yok kardeşim sen terapiye git bence bugün tipini taktın yarın başka şeylere takarsın...Kötüyü cagirmak kadere aykırı değil mi ?
Siz hastasiniz diye olmuyor , yenidoganlarin yuzde doksani sarilik olur , hemen hepsi kusar , yarisindan fazlasinin gobek bagi kanarBende öyle dusunuyordum ama bakın hastaliklar geçmiyor benim piskolojimle ne alakası var ben hastayim diye mi hasta oluyor
Bakamicaz yok olup gidecek buruk bir anı acı olarak kalacak içimde ve ben asla artık eskisi gibi olamicam deli gibi acıyla dolanicam gibi geliyor.Ne hissediyorsun tam olarak
Ne demek istiyorsun yani
Sen bu saydiklarini hastalık mi sanıyorsun?Sanki son resmi gibi çekiyorum. Kuvezdeyken başladı bu huyum. Elim ayağım titriyor yüzüm solgun. Kendime gelemiyorum. Tam neşeyle oglumu kucağıma alıyorum altına bakıyorum pisik başlamış. Üstünü değiştirim dedim gobek kanamis. En büyük korkularimdan biri uykuda bogulmasiydi şimdi kusma başladı. 10 kg verdim ilk 4 beş günde. Uyuyamiyorum devamli kontrol ediyorum. Kötüyü cagirmak kadere aykırı değil mi ?
Geri atarsa böyle sarilik nasil geçecek beslenmesi lazım.Oğlunda bir sorun yok, büyük ihtimal reflü olmuştur ondan dolayı kusuyordur, sarılık zaten bir süre sonra geçer.
Asıl sorun sende. Psikolojik tedavi almalısın. Sen sağlıklı olmazsan bebek de olmaz.
Benim kötü dusunmemle olacak olanlar değişir mi diyorum.Bu ne alaka şimdi? Diyorum ki kötüyü düşünmeyin siz kadere aykırı değil mi diyorsunuz? Ne diyeyim şimdi kötü düşünün madem öyle olacak tövbe tövbe. İlk ılımlı yazdım ama yok kardeşim sen terapiye git bence bugün tipini taktın yarın başka şeylere takarsın...
Pisik kısmını ilk mesaja eklemedim. Ama sağlıklı bebek pisik olunca acirsa aglarken benim yavrum sariliktan halsiz yatarken aglayamaz bile.Sen bu saydiklarini hastalık mi sanıyorsun?
Artık kendine gel lutfen.
Tadavisi olmayan hastaliklarla doğan bebekler var, gercekten hasta oldugu icin yogun bakimda yatan bebekler var.
Otur da haline sukret su mubarek gunde
Pisik olduysa krem sur o da olmazsa bez markasini degistir.
Kusuyorsa yatağının basini yukselt yan yatir
Gobegi kanadiysa bir doktora götur yaksinlar.
Hepsi bu kadar basit.
Bebek pisik oldu diye öleceğini zanneden de bir sen varsindir sanirim.
Amin.Yazik cok yazik...bebegine üzülüyorum.
Allahim o melegin yuzune baksin da sana akil fikir versin insallah.
Vesvese tamamen...sakın buna inanmaBakamicaz yok olup gidecek buruk bir anı acı olarak kalacak içimde ve ben asla artık eskisi gibi olamicam deli gibi acıyla dolanicam gibi geliyor.
Arkadas cok ciddi depresyon geciriyor biz büradan goruyoruz , kocasi ailesi anlamiyor yanibasinda , inanilir gibi degilSen bu saydiklarini hastalık mi sanıyorsun?
Artık kendine gel lutfen.
Tadavisi olmayan hastaliklarla doğan bebekler var, gercekten hasta oldugu icin yogun bakimda yatan bebekler var.
Otur da haline sukret su mubarek gunde
Pisik olduysa krem sur o da olmazsa bez markasini degistir.
Kusuyorsa yatağının basini yukselt yan yatir
Gobegi kanadiysa bir doktora götur yaksinlar.
Hepsi bu kadar basit.
Bebek pisik oldu diye öleceğini zanneden de bir sen varsindir sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?