Vesvese mi his mi?

Oglusumubekliyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
1.877
993
73
Yine ben. Artik eşimle konusamiyorum kaygilarimdan bıktı.
Özet geçiyorum ogluma hamile kaldım cocuk odali eve taşındık,riskli diye işten ayrıldım hepsi oglum içindi. Ev rutubetli çıktı,işsizlik yordu stresli 1 hamilelik geçirdim. 17si nde oglum doğdu sezeryan la. Ameliyata girene kadar heyecan vardi. Çıkıpta ayağa kaldirilirken canım yanında hayat durdu benim için. Hele ki 1 gunde ağrılarım zirvedeyken eve çıkınca sağa sola dönüp emzirmem istenince neye uğradığımı şaşırdım.
Tipi de battı gözüme çektiğim sancı da.
Sonra oglum yogumbakima alındı emziremedigim icin. O gün ayaklandim. Onu yigunbakimda yüzüstü eli.kolu bağlı görünce aklım gitti. Ve benden eve dönüp ona sut sagmam istendi. Sütüm geldi o gece. Ertesi gün taburcu olduk ama bir kasvet birakmadi peşimi. Hava kapalı gibi gökyüzümde. Sanki yarım kalacakmisim bir aksilik cikacakmis gibi. Oğlum sarilik hala,üstüne gobek bagi kanıyor. Şimdi de kusmasi başladi. Dün 30 dk hastaneye bebek arabasıyla yürümek zorunda kaldık o zaman usutmus olmalı. Biri beddua etmiş gibi. Ben mutsuz oglum hasta.evde matem havası. Devamlı resmini çekiyorum. Yüzüne bakıp aciyarak ağlıyorum. Eşimin izni de bitiyor haftaya bugün isbasi yapacak. Başıma geleceklerden çok korkuyorum. Tedaviyle bu kasveti atacagima inanmıyorum artık. Sanki hissediyorum bişeyleri ve benim 6.hissim çok kuvvetlidir.

Hissedip durursanız böyle çağırırsınız kötüyü. Resmini niye çekip duruyorsunuz ben anlamadım? Tipini beğenmemiştiniz evet ondan sonra oğlunuzu kaybetme korkusuyla karşı karşıya kaldınız. Bu size ders olmalı toparlanıp ayağa kalkmalısınız oğlunuz için. Siz ağlayıp sızlayarak sizin için ne kadar değerli olduğunu hissettiniz şimdi dediğim gibi toparlanma zamanı daha çok küçük zaten yapmayın böyle

Size ilk mesajınizda da ayni seyi yazdim yine aynisini söylüyorum
Cok agir depresyondasiniz acilen tedavi olun
Size de bebeginize de yazik , hic mi halinizi goren yok cevrenizde ? Anlayamiyorum gercekten aileniz neden alip sizi bi doktora goturmuyor , bu halde bebeginize ne faydaniz dokunacak?? Kendinizi dusunmuyorsaniz o ufacik bebek icin tedavi olun

Sanki son resmi gibi çekiyorum. Kuvezdeyken başladı bu huyum. Elim ayağım titriyor yüzüm solgun. Kendime gelemiyorum. Tam neşeyle oglumu kucağıma alıyorum altına bakıyorum pisik başlamış. Üstünü değiştirim dedim gobek kanamis. En büyük korkularimdan biri uykuda bogulmasiydi şimdi kusma başladı. 10 kg verdim ilk 4 beş günde. Uyuyamiyorum devamli kontrol ediyorum. Kötüyü cagirmak kadere aykırı değil mi ?

Bende öyle dusunuyordum ama bakın hastaliklar geçmiyor benim piskolojimle ne alakası var ben hastayim diye mi hasta oluyor

Kötüyü cagirmak kadere aykırı değil mi ?
Bu ne alaka şimdi? Diyorum ki kötüyü düşünmeyin siz kadere aykırı değil mi diyorsunuz? Ne diyeyim şimdi kötü düşünün madem öyle olacak tövbe tövbe. İlk ılımlı yazdım ama yok kardeşim sen terapiye git bence bugün tipini taktın yarın başka şeylere takarsın...

Bende öyle dusunuyordum ama bakın hastaliklar geçmiyor benim piskolojimle ne alakası var ben hastayim diye mi hasta oluyor
Siz hastasiniz diye olmuyor , yenidoganlarin yuzde doksani sarilik olur , hemen hepsi kusar , yarisindan fazlasinin gobek bagi kanar
Siz normal olan herkesin basina gelen seyleri abartiyorsunuz cunku normal dusunemiyorsunuz , asiri kaygi yasiyorsunuz acilen destek alin cunku tum yasadiklariniz normal
Ben cevrenize sasiriyorum , kimse yok mu yaninizda? Kimse bunlarin normal oĺdugunu soylemiyor mu? Sizin durumunuzun farkinda degiller mi?

Aklıselim düşünmeye çalışmalısınız. İlk zamanlar birçok bebek sarılık olur,tipi kayık olur ,buruş buruş olur..olur da olur
Siz Anne oldunuz ya kendiniz toparlanmaya çalışın yada iyi bir doktora gidin gidin ki ilerlemeden toparlanin

Sen bu saydiklarini hastalık mi sanıyorsun?
Artık kendine gel lutfen.
Tadavisi olmayan hastaliklarla doğan bebekler var, gercekten hasta oldugu icin yogun bakimda yatan bebekler var.
Otur da haline sukret su mubarek gunde
Pisik olduysa krem sur o da olmazsa bez markasini degistir.
Kusuyorsa yatağının basini yukselt yan yatir
Gobegi kanadiysa bir doktora götur yaksinlar.
Hepsi bu kadar basit.
Bebek pisik oldu diye öleceğini zanneden de bir sen varsindir sanirim.

Benim kötü dusunmemle olacak olanlar değişir mi diyorum.

Pisik kısmını ilk mesaja eklemedim. Ama sağlıklı bebek pisik olunca acirsa aglarken benim yavrum sariliktan halsiz yatarken aglayamaz bile.

Bakamicaz yok olup gidecek buruk bir anı acı olarak kalacak içimde ve ben asla artık eskisi gibi olamicam deli gibi acıyla dolanicam gibi geliyor.
Vesvese tamamen...sakın buna inanma
Benim oğlum da göbeği sorunlu kurudu
Sarılığı oldu, kustu hemde 7 ay boyunca her emmeden sonra...bir gün bile vesvese yapmadım...bu olağan şeyler

Arkadas cok ciddi depresyon geciriyor biz büradan goruyoruz , kocasi ailesi anlamiyor yanibasinda , inanilir gibi degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…