- 3 Ekim 2007
- 14.623
- 36.534
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Hayir hic de oyle degil.Pisik kısmını ilk mesaja eklemedim. Ama sağlıklı bebek pisik olunca acirsa aglarken benim yavrum sariliktan halsiz yatarken aglayamaz bile.
Bir yere kadar anlayis gosterilebilir ama bu kadari cok sinir bozucu.Arkadas cok ciddi depresyon geciriyor biz büradan goruyoruz , kocasi ailesi anlamiyor yanibasinda , inanilir gibi degil
Eşime çocuk olunca eşini aldatanlari anlayamadigimi dedim,bana huzur yoksa olur bende suan huzursuzum dedi. Ben küsüp gidince oğlumla konusur gibi bakamicam deseydin yapmasaydik ben bakicam oğlun sana dediArkadas cok ciddi depresyon geciriyor biz büradan goruyoruz , kocasi ailesi anlamiyor yanibasinda , inanilir gibi degil
O kadar kusmalardan bile öyle kg alıp toparlanıyorlar ki aklın şaşar....Geri atarsa böyle sarilik nasil geçecek beslenmesi lazım.
Aaa.Eşime çocuk olunca eşini aldatanlari anlayamadigimi dedim,bana huzur yoksa olur bende suan huzursuzum dedi. Ben küsüp gidince oğlumla konusur gibi bakamicam deseydin yapmasaydik ben bakicam oğlun sana dedi
Kilo almaya başlarsa rahatlicam Teşekkürler. Aile hekiminde düzenli baktiricsmO kadar kusmalardan bile öyle kg alıp toparlanıyorlar ki aklın şaşar....
Neresiyle kg alıyor bu kadar kusma içinde diyorsum...ayrıca unıtma bu negatif düşüncenle oğluna engel olursun...sadece oğluna değil herşeyi bitirirsin kendini de...
Enerji diye bir şey var
Onlara kızgınim ben emziremiyorken mama vermeyip çocuğu sarilik yaptilarAaa.
Çok ayıp.
Galiba herkes gergin, ve suçlu arıyor.
Umarım sakinliğe, sağlığa bir an önce kavuşursunuz ailecek
Annem var zaten ama sarilik olduğu için çocuk ona güvenim yok oldu devamli gözüm üstünde bebege iyi bakamicak gibi geliyor mesela alt değiştirme nin üstüne çocuğun basinida koyuyor her an kavga ediyoruzSizinki tamamen lohusalıktan. 6. His filan değil sağlıklı düşünemiyorsunuz şu an. Lohusalık bu normal insanın bütün dengeleri altüst oluyor, keşke anneniz veya bi yakınız yardıma gelse. Bebek daha küçük , siz acemisiniz, yardımcı biri şart
Şuan gidemiyorum maalesef.her konunda yazıyorum
Lütfen psikiyatriye git.
Bahsettiğin şeyler nerdeyse her bebekte var.
Abartma bu kadar.
Onlara kızgınim ben emziremiyorken mama vermeyip çocuğu sarilik yaptilar
Bravo.Hiç sevmem zayıf karakterli insanları. Kadın dediğin, anne dediğin biraz güçlü olur. O bebeğin sana ihtiyacı var ama senin haline bak. Kızım 3 ay yoğun bakımda kaldı kuvezde, hiç öyle fotoğraf falan cekmek aklıma gelmedi. Gucluydum, hiç uykusuz sutumu sahip yetiştiriyordum hastaneye. Cevremdekiler bana moral vereceğine ben onlara veriyordum. Sen hayatta hiç kötü gün gormemissin galiba hayatın hep pembis pembis geçmiş.
Sonuna kadar katiliyorum bu yazdiklarina.Hiç sevmem zayıf karakterli insanları. Kadın dediğin, anne dediğin biraz güçlü olur. O bebeğin sana ihtiyacı var ama senin haline bak. Kızım 3 ay yoğun bakımda kaldı kuvezde, hiç öyle fotoğraf falan cekmek aklıma gelmedi. Gucluydum, hiç uykusuz sutumu sahip yetiştiriyordum hastaneye. Cevremdekiler bana moral vereceğine ben onlara veriyordum. Sen hayatta hiç kötü gün gormemissin galiba hayatın hep pembis pembis geçmiş.
Biraz sakin olmaya çalışın, hepimiz geçtik bu yollardan. Endişe kaygı arttıkça işler daha zorlaşır, biraz akışına bırakmakta fayda var. Kimse Bebek bakmayı bilerek doğmuyor, yaşayarak öğreneceksiniz,Bebek büyüdükçe düzene girecek herşey. Şimdi tüm bu endişeleriniz normal. Allah kolaylık versinAnnem var zaten ama sarilik olduğu için çocuk ona güvenim yok oldu devamli gözüm üstünde bebege iyi bakamicak gibi geliyor mesela alt değiştirme nin üstüne çocuğun basinida koyuyor her an kavga ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?