Vesvese mi his mi?

Pisik kısmını ilk mesaja eklemedim. Ama sağlıklı bebek pisik olunca acirsa aglarken benim yavrum sariliktan halsiz yatarken aglayamaz bile.
Hayir hic de oyle degil.
Bak benim oglum da 5 aylik.
Sarilik da oldu gobegi de kanadi kusmasini anlatsam aklin durur.
Ama hic de senin gibi dusuncelere kapilmadim.
Ha bak kucucuk haliyle kac defa atesli hastalik da geçirdi.
Bunlara sukretmek lazim Allah daha beterini vermesin.

Arkadas cok ciddi depresyon geciriyor biz büradan goruyoruz , kocasi ailesi anlamiyor yanibasinda , inanilir gibi degil
Bir yere kadar anlayis gosterilebilir ama bu kadari cok sinir bozucu.
Depresyon icin saydigi sebepler cok ama cok saçma.
Ailesini de biktirmistir bence o yuzden ciddiye almiyorlardir.
5 ay once dogum yaptim.
Sadece dogum sırasında yasadiklarimi yasasaydi simdiye akil hastanesine yatmis olurdu muhtemelen.
Gercekten bebegi dusunup uzuluyorum o da hak ediyor akli başında bir anneye sahip olmayi.

Arkadas cok ciddi depresyon geciriyor biz büradan goruyoruz , kocasi ailesi anlamiyor yanibasinda , inanilir gibi degil
Eşime çocuk olunca eşini aldatanlari anlayamadigimi dedim,bana huzur yoksa olur bende suan huzursuzum dedi. Ben küsüp gidince oğlumla konusur gibi bakamicam deseydin yapmasaydik ben bakicam oğlun sana dedi

Ya sana nasıl yaklaşacağımı bilemiyorum bazen. Hem kızıyorum hem üzülüyorum haline. Yok pişik olmuş yok sarılıkmış üstüne bi de kusuyormuş. Yahu bebek bu hepsi normal.

Ama sen normal değilsin sanırım. Ben de zor bir lohusalık geçirdim ama bu kadar da değildi. Kendine ve ailene faydan olabilmesi için bir uzmana görünmeni tavsiye ederim.

Derdin başından aşkın
Burda konu açmaya fırsat buluyorsun

Anlamıyorum, burda harcayacağın zamanı ve enerjiyi, 182 arayıp ruh sağlığın için randevu alıp, uzmanla konuşarak değerlendirebilirdin.

Her yorum iyi ve motive edici olamaz ki.

Ya da bdv yerine anneler topiciğine konu aç.

İstediğin cevabı, senin gibi Yen'i annelerden okumak istersin değil mi?

Geri atarsa böyle sarilik nasil geçecek beslenmesi lazım.
O kadar kusmalardan bile öyle kg alıp toparlanıyorlar ki aklın şaşar....
Neresiyle kg alıyor bu kadar kusma içinde diyorsum...ayrıca unıtma bu negatif düşüncenle oğluna engel olursun...sadece oğluna değil herşeyi bitirirsin kendini de...
Enerji diye bir şey var

Eşime çocuk olunca eşini aldatanlari anlayamadigimi dedim,bana huzur yoksa olur bende suan huzursuzum dedi. Ben küsüp gidince oğlumla konusur gibi bakamicam deseydin yapmasaydik ben bakicam oğlun sana dedi
Aaa.

Çok ayıp.

Galiba herkes gergin, ve suçlu arıyor.

Umarım sakinliğe, sağlığa bir an önce kavuşursunuz ailecek

Kilo almaya başlarsa rahatlicam Teşekkürler. Aile hekiminde düzenli baktiricsm

Sizinki tamamen lohusalıktan. 6. His filan değil sağlıklı düşünemiyorsunuz şu an. Lohusalık bu normal insanın bütün dengeleri altüst oluyor, keşke anneniz veya bi yakınız yardıma gelse. Bebek daha küçük , siz acemisiniz, yardımcı biri şart

Annem var zaten ama sarilik olduğu için çocuk ona güvenim yok oldu devamli gözüm üstünde bebege iyi bakamicak gibi geliyor mesela alt değiştirme nin üstüne çocuğun basinida koyuyor her an kavga ediyoruz

Hiç sevmem zayıf karakterli insanları. Kadın dediğin, anne dediğin biraz güçlü olur. O bebeğin sana ihtiyacı var ama senin haline bak. Kızım 3 ay yoğun bakımda kaldı kuvezde, hiç öyle fotoğraf falan cekmek aklıma gelmedi. Gucluydum, hiç uykusuz sutumu sahip yetiştiriyordum hastaneye. Cevremdekiler bana moral vereceğine ben onlara veriyordum. Sen hayatta hiç kötü gün gormemissin galiba hayatın hep pembis pembis geçmiş.

Onlara kızgınim ben emziremiyorken mama vermeyip çocuğu sarilik yaptilar

sorun burda işte ama göremiyorsun emziremediğim için diye birşey yok sadece sen doğrmuşsun gibi davranma artık silkelen kendine gel yada tedavi olyazık bebeğine

Bravo.

Sizin gibi güçlü olamayan tüm kadınlar adına

Alkışlarımı sunuyorum.

Çok iyisin, çok mükemmelsin tamam mı?

Sonuna kadar katiliyorum bu yazdiklarina.
Gercekten sıkıntı gormemis bunlari dert saniyor.

Annem var zaten ama sarilik olduğu için çocuk ona güvenim yok oldu devamli gözüm üstünde bebege iyi bakamicak gibi geliyor mesela alt değiştirme nin üstüne çocuğun basinida koyuyor her an kavga ediyoruz
Biraz sakin olmaya çalışın, hepimiz geçtik bu yollardan. Endişe kaygı arttıkça işler daha zorlaşır, biraz akışına bırakmakta fayda var. Kimse Bebek bakmayı bilerek doğmuyor, yaşayarak öğreneceksiniz,Bebek büyüdükçe düzene girecek herşey. Şimdi tüm bu endişeleriniz normal. Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…